Dnešní lov neměl chybu, obrovské hejna tresek na šelfu kolem Sildy, přověřili naše bicepsi, myslím,že to zítra ucítíme.
Dnešní lov neměl chybu, obrovské hejna tresek na šelfu kolem Sildy, přověřili naše bicepsi, myslím,že to zítra ucítíme.
Ahoj, od 29.9 do 10.10 pořádám soutěž v chytání halibutů cca pro 20 lidí, bude se počítat celková délka nachytaných mírových halibutů, bude se soutěžít o pěkné ceny, mám ještě nějaká volná místa, nebo kdyby jsi chtěl dříve, tak kamarádi mají objednaný termín od 24.8 do 4.9 a chybí jim lidi. Kdyžtak mi zavolej tel. 775378416 Hynek
Odpovědět
Ahoj všem, chtěl bych Vás pozvat na podzimní halibut festival na Loppě. Nábor startuje dnes a možnost přihlášení je pouze pro 22 rybářů. Po celou dobu festivalu se s Hynkem budeme snažit, aby se nachytalo co nejvíc ryb a tři největší halibuti vyhrávají první tři ceny. Zvláštní cenu pak dostane rybář, který za celou dobu lovu nachytá nejvíc cm. Do soutěže se započítají pouze halibuti kteří mají míru. Poslední večer bude vyhlášení cen a společná grilovačka. Pro bližší info mužete psát, nebo volat. Těšíme se na Vás! Díky moc s pozdravem Láďa
Odpovědět
letos sem vzal poprve svého bratra do Norska na ryby, no a myslim ze uz jinam nechce , zdolal nekolik místních hor, ledovec a lov ryb na jemnej prut ho taky dostal, tak sem mu udělal krátké video.
Odpovědět
Co ten Halibut festival, koná se nebo jak to vypada? Žádné info... 😢
Odpovědět
Halibut festival se nakonec nekoná, nesešli se lidi. Momentálně jsem v Bergsfjord jen s rodinou a třemi přáteli. Dnešní lov mi připomínal spíše březen, spousta velkých tresek okolo 120cm a jedna 133cm 22kg, na šelfu jsou obrovská hejna kelerů a pod nimi loví velké trasky.
Odpovědět