Dnešní lov neměl chybu, obrovské hejna tresek na šelfu kolem Sildy, přověřili naše bicepsi, myslím,že to zítra ucítíme.
Dnešní lov neměl chybu, obrovské hejna tresek na šelfu kolem Sildy, přověřili naše bicepsi, myslím,že to zítra ucítíme.
Další výjezd na šelf opět nezklamal, ryb je tolik, že nástraha většinou nedopadne ani na dno, největší ryba dneška 147cm 27kg, ryby jsou stále plné jiker, myslím, že se budou velké trasky lovit až do konce dubna. Kdyby někdo chtěl vyzkoušet lov Skrei na Loppě, tak máme volné termíny.
Odpovědět
Po několika dnech strávených na chatě, kdy nám počasí moc nepřálo jsme opět vyjeli a zase jsme si skvěle zachytali, tresky jsou stále v obrovských hejnech okolo šelfu.
Odpovědět
Toto jaro je na tresky opravdu bohaté, ryb je tolik, že rybáři přemýšlí co dát za nástrahu, aby to pořád nebralo.
Odpovědět
Počasí se dnes trochu vylepšilo a kluci mohli vyjed na moře, tresek je pořád spousta a povedli se i halíci.
Odpovědět
Ahoj všem, aktuálně z Berngsfjordu! Moře se začíná pomalu ale jistě oteplovat a je to znát i na rybách. Každá party která tu za poslední 3 týdny lovila si domu odvezla pěkného halibuta, a za zmínku stojí i keller 128cm!!
Odpovědět
Kamarád Míla(nerybář) přijel na pár dní a měl jediný cíl, ulovit pěkného haibuta. Vzal jsem ho na plošinu v okolí Sildy a myslím, že odjede spokojený :)
Odpovědět
Po studeném a propršeném červnu si na Loppě užíváme krásných slunečnýc dnů.
Odpovědět
S ochlazením začali být ryby aktivnější tresky a keleři berou velice dobře na šelfu. Včera chytil náš host halibuta 30kg a okouna 5kg.
Odpovědět
Vypadáto, žě halíkům začíná chutnat, halibuta 153 cm ulovila mladá rybářka na 140 metrech na pilkr.
Odpovědět
Zdravím,
jak jste daleko s náborem lidí.Pokud bych si dal vše ve firmě rychle do kupy rád bych jel. Byl jsem v Norsku asi 40x . Jsem plně vybaven, echolot s GPS a mořskými mapami celého Norska. Jezdím každý rok 2x, ale letos bohužel nemohu dát dohromady lidi. Měl jsem zarezervovanou chatku pro tři lidi na sorroyu, tak to budu muset pustit.
díky za odpověď
Luboš Špindler
spindler.l@iol.cz
Odpovědět