Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Loppa Bergsfjord 2017

Tak a je to tady ! Dnes cca za 2h vyrážíme směr Loppa na lov velkých Skreiů a Halibutů . Cesta bude skutečné dobrodružství a hlavně plná sněhu :) Vyhlídky co se týče ryb vypadají více než dobře , jelikož už jsem  viděl fotky ryb i přes 30kg od profíků tak si myslím , že pokud nám to počasí dovolí , tak si každý z nás zcela jistě chytne nějaký ten osobáček. Řekl jsem , že letos chci chytnout tresku 35kg+ a doufám ,že se to aspoň někomu z naší party podaří . Krabice plná gumových nástrah od velikosti 30cm a někdy i 50cm je zcela nutností a moc se těším i na vláčku na mělčinách . Kočky budou skvělým odpočinkem s lehčím vybavením po bagrovaní  na hloubkách . Jen aby to počasí vyšlo ..... těšte se na fotky a samozřejmě s reporty aktuální situace . MĚJTE SE A DRŽTE NÁM PALCE :) . Kikibut

Odpovědět

Zdarec tak  my jsme už taky doma a cesta byla bez problému . Jdu se vrhnout na fotky a jdu to sem hned cpát . Zbytek dní na Loppe od posledního reportu jsme se věnovali treskám a opět to byl masakr a nachytali jsme krásné tresky a povedlo se chytit pár menších halíčků . Větším plackám se holt nějak nechtělo , ale to zase příště ....

Jinak musím říct , že tato výprava se povedla na jedničku a bylo to především super partou , díky které mě ještě  teď bolí břicho smíchy . A už teď vím , že na Loppu se ještě vypravím a mohu ji všem doporučit !

Nádherný tresky.......  :-)

A jedeme dál !

A asi nemusím k následujícím fotkám nic dopisovat . Radost byla obrovská a nehledě na to , že to byl poslední chytací den a celý den foukala 7-8 vítr a všude byla velká hejna mlíčáků 90cm a nikde ani jedna matka a pak to přišlo . Cutbait ve fluobarvě zaúřadoval a musím si na tuto nástrahu udělat další zářez. Jaro je bezpochyby nejlepším obdobím na velké tresky a každému bych to přál zažít . A nejvíc to vystihl Hynkův společník Corny , který nás nazval LOPPA FISHING MAFIA :D

Docela mě nadchly úlovky Kikibuta a spol. Bylo tam volné místo na září pro 4osoby? Jak daleko je filetárna od přístavu?

Volné místa jsou, jsme nový cemp a vytíženost není ještě taková, ale rychle se to plní, kontaktujte mě, září je tu krásné a je to ten správný čas na trofejní halibuty, na úvpdní stránce mám reklamní baner.

Pěkný místečko, jednou bych se tam chtěl podívat :-)

Byli jsme nedaleko -  Sandland.  Super lokalita.

Sandland je hned za rohem a chytá se na stejných místech

Z vaší nabíky není jasné, kde a jak se filetuje. Nakládáte ryby na vozík za auto, proč?

Cesta přes Finsko parádně utekla, silnice v pohodě suché bez sněhu. Cca 50 km před Kautokeinem až po Altu ujetý sníh, občas sněhový jazyk ale jinak s opatrností sjízdné. Teď už sedíme na trajektu směr Loppa.

Cesta přes Finsko parádně utekla, silnice v pohodě suché bez sněhu. Cca 50 km před Kautokeinem až po Altu ujetý sníh, občas sněhový jazyk ale jinak s opatrností sjízdné. Teď už sedíme na trajektu směr Loppa.

Tak super a teď už se těšíme na reportíky s treskama  35kg ++++

Honzáku tak veliký objektiv nemám 👁

Ještě doděláváme kotviště které je přímo u filetáren,  ryby si vozíme z hlavního přístavu do filetáren, ale na začátku května budou mola hotová, takže se s rybami nikam jezdit nebude.

Ok, díky za odpověď. Všechny z naší party to právě zajímalo a na tvých stránkách jsme filetárnu nemohli najít. Počkáme, jak to dobuduješ. Nechci vozit bedny s rybama v autě, strašně to smrdí, když ti to tam vyteče. Byl jsem v Sorvaeru, kde jsme museli vozit ryby na kuchání z přístavu do apartmánu. A potom zbytky zase do přístavu, příšernej vopruz. Auto mě smrdělo po rybách ještě půl roku po návratu.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!