Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Loppa Bergsfjord 2017
- Toto téma obsahuje celkem 338 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hynek Šimeček a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#289197 5.10.2017 v 20:35
Zdar rybáři . Včera jsem se pokoušel vložit fotky, ale nějak se to nedařilo . Už pomalu balíme, jelikož v neděli máme odjezd a potřeba zde připravit pár věcí na dlouhou zimu . Nicméně včera se nám umoudřil konečně vítr a tak nezbylo nic jiného než vyjet na písky a po delší pauze zjistit stavy revíru 😀 . Ryby už jsou méně aktivní a chystají se na zimu . Koukněte na tu krásnou barvu ploutví ! Smlsnul si kelera a bojoval jako o život . Super zážitek si skoro denně chytnout takovou rybu .
#289200 5.10.2017 v 21:53Pěkný halík. Ale kluci nejvetsi ryby se chytaji posledni minutu zájezdu říká to 9 Jakubů z deseti 😜😜😜 . Do neděle je ještě času habakuk
#289305 9.10.2017 v 11:07Teď měl psal Kiki, že už je pod Stockholmem. Cesta ubíhá dobře, ale táhnou to ve dvou řidičích, což je hodně náročný.
#289397 12.10.2017 v 12:52Kiki očekávám pár slov závěrem. Jak hodnotíš závěr sezóny? Co plány na příští sezónu, kdy tam budeš ty, rád bych si s tebou zachytal.
#289415 13.10.2017 v 13:05Chtel jsem se zeptat, je na tech fotkach Petr Cajnak?
jde o pana IVO SKLENÁŘE
#289426 14.10.2017 v 9:37No nevím, taky bych řekl, že to je Petr Čajňák se kterým nemám moc dobré zkušenosti. A určitě bych s ním do Norska nejel..
#289427 14.10.2017 v 9:51Už s jistotou- je to Petr Čajňák..
#289430 15.10.2017 v 14:27Omlouvám se poslední dny jsem teď neměl čas na forum. Nicméně musím říct, že letošní podzim stál opravdu za to a to co se týče ryb tak samotného počasí. Cílená ryba byl halibut a podařilo se celkem chytnout něco kolem 150ks halibuta s největší rybou 86,1kg, což už něco vypovídá. Dlouho jsem tak super rybařinu nezažil a úlovky ostatních druhů se také dostavily . Ale nikdo jim moc nevěnoval takovou pozornost jako právě halíkům. Ukázalo se, že ryby nejlépe reagovaly na hloubkách 20-40m na písečných plotnách a v určitých hodinách se záběry dost navýšili a začaly kousat jako divocí. Měl jsem tu možnost vyzkoušet všechny možné podmínky jako příliv/odliv, den/noc, silný proud/0 drift, guma/maso a hlavně dost času na samotný rybolov. Co se mi velmi osvědčilo tak byl návazec Savagear Nordic Bait Fish Halibut 500g s jedním circlehookem a jako nástraha keler . Absolutní kvalita a funkčnost mohu všem doporučit !
Gumové nástrahy sice také nějaké placky přesvědčily, ale ryby na ně nereagovaly skoro vůbec, jelikož obrovoské množství kelerů na mělčinách jim sloužilo jako přecpaná lednice rovnou vedle gauče v obýváku 🙂 Halíci tím pádem měli excelentní formu a každý byl krásně vysoký a vypasený na zimu.
Závěr letošní sezony se extrémně povedl a těším se už na příští rok . Otázka kdy tam budu ještě časem upřesním, ale na 300% vím, že tam nevyrovnané účty z jara v podobě tresky 30kg+.
Koho by zajímalo více deatilů o rybolovu, lodích, ubytování atd. napište sem a zodpovím cokoliv já nebo Hynek . Více o Loppě budu mluvit na nadcházejícím srazu v Praze v Hlubočepích a vypadá to, že stvořím i nějaký článek sem na web .
Pokud by se zde našel někdo, kdo by si rád se mnou zachytal v příštím roce tel:723642506 zavolejte…Kiki
- Odpověď byla upravena před 7 roky a 1 měsícem uživatelem Kikibut.
#291064 19.12.2017 v 23:19 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Loppa Bergsfjord 2017