Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel David a poslední změna proběhla před 2 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    KrajcovicR
    Účastník
    (10 odpovědí)

Mame voľne 1 miesto na Loppa Bergsfojrd Termín 13.5 – 24.5.2018, 11 nocí. Viac info do správy

• Téma bylo upraveno před 7 roky a 3 měsíci uživatelem Sim.
    chata
    Účastník
    (26 odpovědí)

O této lokalitě jsem uvažoval. Jen mě chybí informace do čeho jdu. Je to nové a nelze o tom nic zjistit. Jejich stránky jsou o ničem a hlavně se vůbec neaktualizují. Uvítal by jsem, rozhodně nejsem jediný, nějaké info od klientů co tam byli. Ubytování, lodě atd. Hlavně by mě zajímalo jestli se opravdu pohodlně chytá na té lodi s kabinou ve čtyřech?  Naproti mají stejnou loď a když jsem se ptal těch co jí měli půjčenou, zrovna nadšeni z místa pro čtyři nebyli. Také by mě zajímalo jak je daleko ten dům v kopci? Dá se to dojít bez auta? Vypadá to na slušný stoupání. Rád podpořím našince, jen by jsem nerad dopadl jako u jiných českých provozovatelů, tak jak se tady občas dočítáme.

Hynek Šimeček
    Účastník
    (132 odpovědí)

Ahoj, když pozorně prohlédnete  mé stránky, tak informace najdete, na lodi s kabinou se opravdu pohodlně chytá ve čtyřech, je to rozhodně větší než Kvaerno 6,6m a s Dolmojí se to vůbec nedá srovnat, to je o dvě třídy níže, dům v kopci je vzdálen od přístaviště s filetárnou 350m dojít se to dá pohodlně, ale u filetárny je parkoviště takže se dá jed autem, ve filetárně je šatna se sušárnou a místnost s mrazáky, takže není prblém s tím, že si umažete auto, na dům odcházíte čistí. Kdyby vás cokoli zájímalo, tak mi zavolejte, rád vám odpovím.

S pozdravem Hynek Šimeček

chata
    Účastník
    (26 odpovědí)

Děkuji za info ale tomu, ptát se provozovatele, jsem se chtěl tímto dotazem vyhnout. Zajímala by mě recenze od někoho kdo tam byl jako platící návštěvník. K většině lokalit se tu dá něco najít ale u této se kromě  hádky jestli jsou v oblasti ryby nic konkrétního nenašel.

Hynek Šimeček
    Účastník
    (132 odpovědí)

Během srpna a září se zde vystřídá cca 30 českých rybářů, tak se zkuste zeptat znova, a raději na vláknu Loppa Bergsfjord 2018   určitě vám někdo info podá, zatím mohu říct, že ti co u mě bylí jsou spokojeni, jak s loděmi tak s ubytováním a rezervují na další rok.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj přečti si pořádně forum a dovíš se vše https://rybolovnorsko.cz/forums/topic/loppa-bergsfjord-2017/page/17/#post-276446

Pokud tě zajímá něco konkrétního tak SZ nebo mi zavolej kdykoliv během dne 723642506 Kiki

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

Jakou lokalitu doporučujete na Loppě, termín srpen. Sor-tverfjord, Bergsfjord, Nusvag nebo Sandland? Nebo když už tak vysoko tak raději Soroya? Chtěli bychom škádlit hlavně halíky. Odkud je to třeba blíž na šelf?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 9 měsíci uživatelem Vydra.
    • Odpověď byla upravena před 2 roky a 9 měsíci uživatelem Vydra.
    David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj, byli jsme na Sadlandu v Srpnu 2017 ,  ubytování na molu lodě s kabinou jsou sice super, že se můžeš schovat před deštěm, ale na chytání ve 4 tam místa moc není . Co se týká lovných míst, tak je to dle toho co chceš chytat , halíci jsou skoro před chatou, ale musíš mít štěstí , v srpnu budeš ryby hledat i na šelfu, najezdili jsme tam strašné km za chytáním a hledáním ryb . Navíd ty nejlepší lovné místa byli obstavené celou dobu co jsme tam byli sítěmi místních rybářů . Pokud bych měl jet znovu, tak bych si vybral na ryby jiný měsíc než srpen. V tu dobu nebudeš ani potřebovat velkou loď s kabinou , zase má o dost větší spotřebu . Ale potkali jsme tam Otu a myslím, že ten má co se týká ubytování největší přehled . Pobývá tam hodně dlouho , tak zkus se zeptat jeho.

D

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to David: Díky. A jaký termín bys doporučil? Až třeba září?

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj,

záleží co chceš chytat , ale květen nikdy není špatný , září už může být větrno ale už zase není tak horko , ale víš jak to je přijedeš nikde nic a najednou jeden den ryby přijedou nachytáš a druhý den už nejsou. Každopádně já jsem byl zklamaný v srpnu , to jsem od severu nečekal. Byl jsem na severu v Březnu a to byl mazec , ale jen jeden druh ryb, skrei , ale ryby byli všechny okolo metru. V květnu sice nechytíš 60 ryb za hodinu , ale je větší šance chytit více druhů.

Každopádně si to určitě užiješ i v srpnu , jen nečekej že přijedeš na šelf a budou tam vždy ryby je to trochu hledání

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...