Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Lokalita Roan

Zdravím.Nemáte nějaké informace z oblasti Roan.Díky za info

Odpovědět

Video super! Lodě, tak to je hodně ostrý:-),Ti Keleři hoši,to je paráda,fakt krása.

Navarchus: Vaše volba bude dobrá,lodě máte super,no a věřím,že ryby si nejdete,určitě se těším na reference po návratu.

Jsem rád, kamarádi, že jsem vám všem udělal alespoň trochu radosti v tom zimním čekání. 8-)

Je to ještě hodně daleko - červenec 2015, ale snad proto: která cesta na Roan je podle vás nejlepší?

Naše parta vyráží poslední týden v dubnu. To už bude více světla přes den. Raději bych o týden dva dříve, zachytit snad něco ze tření, než se vrátí ryby na volné moře. Těžko říct, dost to záleží na teplotě vody.Tak se uvidí.8-)

Zdravím kolegy a mám dotaz - jaké jsou na Roanu možnosti v případě nepřízně počasí lovu ze břehu, ev.jsou v dosahu nějaká jezera?

pro Nerez- byl jsem tam jednou a s možností úspěchu lovu ze břehu bych moc nepočítal. Je však pravdou, že kamarád na blízké lokalitě si ze břehu docela slušně zachytal. Velkou překážkou jsou skály, na které bych z bezpečnostních důvodů nedoporučoval vstupovat. Na loukách jsou zase velmi mělká místa.

Roan za 42:-D:-D:-D:-D

[citace]Navarchus napsal:

Roan za 42[/citace]

Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.

[citace]oblekac napsal:

Navarchus napsal:

Roan za 42

Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.[/citace]

Chlapi dejte vědět jak jste v tomto termínu an Roanu dopadli.Já jsem loňský rok popsal na fishermanovi pod lokalitou Roan 645

zdar kolegové. Letor jedeme ve 20. týdnu na Bergfjord což je stejná lokalita. Předem děkjeme za informace.

[citace]oblekac napsal:

Navarchus napsal:

Roan za 42

Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.[/citace]

Pokud bude někdo v ,,přijatelném,, stavu, určitě dáme vědět.:-D:-D:-D

Petru Zdar. Letos jedem také do Bergfjordu a to za 60 dní. Mohl by prosím někdo podat aktuální info z této oblasti děkuji :-):-)

AHOY hoši

podívejte se na německé video z Roanu - osada Hongsand, ta je v nabídce CK Pepa.

https://www.youtube.com/watch?v=gdctg4khwj4

Jedeme sem letos v červnu již po čtvrté a mohu vřele doporučit. Skvělé lodě, bezvadný majitel. Každý rok jsme nachytali mraky polaků.

Ta destinace s těmi dřevěnými loděmi je odtud vzdálená asi 1,5 km a je v nabídce C.A. Fisherman. To je to video, které je o kousek výše o kolegů z Č. Budějc

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!