Zdravím.Nemáte nějaké informace z oblasti Roan.Díky za info
Video super! Lodě, tak to je hodně ostrý:-),Ti Keleři hoši,to je paráda,fakt krása.
Navarchus: Vaše volba bude dobrá,lodě máte super,no a věřím,že ryby si nejdete,určitě se těším na reference po návratu.
Odpovědět
Jsem rád, kamarádi, že jsem vám všem udělal alespoň trochu radosti v tom zimním čekání. 8-)
Odpovědět
Je to ještě hodně daleko - červenec 2015, ale snad proto: která cesta na Roan je podle vás nejlepší?
Odpovědět
Naše parta vyráží poslední týden v dubnu. To už bude více světla přes den. Raději bych o týden dva dříve, zachytit snad něco ze tření, než se vrátí ryby na volné moře. Těžko říct, dost to záleží na teplotě vody.Tak se uvidí.8-)
Odpovědět
Zdravím kolegy a mám dotaz - jaké jsou na Roanu možnosti v případě nepřízně počasí lovu ze břehu, ev.jsou v dosahu nějaká jezera?
Odpovědět
pro Nerez- byl jsem tam jednou a s možností úspěchu lovu ze břehu bych moc nepočítal. Je však pravdou, že kamarád na blízké lokalitě si ze břehu docela slušně zachytal. Velkou překážkou jsou skály, na které bych z bezpečnostních důvodů nedoporučoval vstupovat. Na loukách jsou zase velmi mělká místa.
Odpovědět
[citace]Navarchus napsal:
Roan za 42[/citace]
Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.
Odpovědět
[citace]oblekac napsal:
Navarchus napsal:
Roan za 42
Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.[/citace]
Chlapi dejte vědět jak jste v tomto termínu an Roanu dopadli.Já jsem loňský rok popsal na fishermanovi pod lokalitou Roan 645
Odpovědět
zdar kolegové. Letor jedeme ve 20. týdnu na Bergfjord což je stejná lokalita. Předem děkjeme za informace.
Odpovědět
[citace]oblekac napsal:
Navarchus napsal:
Roan za 42
Zdravím. Já to mám na Roan za 52.Doufám,že podáš zprávu on-line,přímo z loviště.[/citace]
Pokud bude někdo v ,,přijatelném,, stavu, určitě dáme vědět.:-D:-D:-D
Odpovědět
Petru Zdar. Letos jedem také do Bergfjordu a to za 60 dní. Mohl by prosím někdo podat aktuální info z této oblasti děkuji :-):-)
Odpovědět
AHOY hoši
podívejte se na německé video z Roanu - osada Hongsand, ta je v nabídce CK Pepa.
https://www.youtube.com/watch?v=gdctg4khwj4
Jedeme sem letos v červnu již po čtvrté a mohu vřele doporučit. Skvělé lodě, bezvadný majitel. Každý rok jsme nachytali mraky polaků.
Ta destinace s těmi dřevěnými loděmi je odtud vzdálená asi 1,5 km a je v nabídce C.A. Fisherman. To je to video, které je o kousek výše o kolegů z Č. Budějc
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...