Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lokalita Hjørundfjorden – Saebo – Urke 2016

• Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jisto a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)
  • Autor
    Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)
    otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj, tak se nám zase blíží termín odjezdu do Urke . Jel jste letos už někdo někam tímto směrem ? Myslím tím Lilehammer, Otta , Stryn ….Máte někdo nějaké čerstvé poznatky o dopravě,případně uzávěrkách ??

Díky za každé info.

Ota

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

To jste fakt všichni na Soroya a do středního  Norska už vůbec nikdo nejezdíte ??

Nebo je ještě opravdu tak brzo ….?

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Ahoj ja jedu do Saebo 2.6.2018 kdy jedes Otto?

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj , já to mám přesně za 14 dní !!!

To tam fakt nikdo jiný touto cestou ještě nikam nejel ??

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,

je to tady úplně mrtvé …Fakt tam už nikdo nejezdí ?

Nás to čeká za 3 týdny….. Tak kdyby měl někdo jakékoli poznatky z cesty (nové úseky,uzávěrky,objížďky a pod) tak sem s tím .

Stejně tak jako poznatky z vody.

Díky Ota

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Ahoj Oto.My jedem v polovine zari,tak dej informace jak si zachytal .Byl jsem tam v cervnu a chytali jsme dost polaky ahoj

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Tak to vypadá , že všichni jsou za polárním kruhem a na ” jih” nikdo nejezdí …. Každopádně my vyrážíme za 18 hodin, tak dám vědět co a jak .

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Už se těším na tvé info. Miluju střední a jižní Norsko. Takovou přírodu Sever rozhodně nemá.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,

tak konečně mám chvilku čas napsat pár řádků .

Cesta tam i zpět v pohodě , zdržení na německé dálnici odhaduji na 30-45 min.

Rostock – Trelleborg s kajutou a zpět po mostě a Gedser- Rostock. Naprosto v klidu , bez kontrol , proclívali jsme nějaký alkohol .

Počasí do úterý krásný, potom začalo poprchávat …pršet a v pátek odpoledne jsme vyrazili domů . počasí se mělo stále zhoršovat a tak jsme si to o půl dne zkrátili. I tak to bylo úžasný a ryby jsme pochytali . Byly tam samozřejmě makrely . Úplně chyběli keleři , to jsme nikdy nezažil a taky obecky . Až na nějakou malou výjimku … Občas polak . Byli tam však mníci , na místní poměry hezký , sem tam malý halibutík a v noci nás přepadl úhoř……měl 170 cm a bylo to zajímavý -))Výlet krásný a přikládám pár fotek . Jen mi v té oáze klidu vadí ty výletní lodě-(

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Přenechám rezervaci na pobyt v Saebo Hustadnes (Urke), propojené chaty 1+2, termín rezervace 5.-15.7.2023, pro 4-6 osob

https://www.hustadnes-fjordhytter.no/?lang=en

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj ,

jak je to tam s lodí a mrazákem ? Je možnost ?

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

1 loď mám zadánu, mrazák není přímo na chatě, ale kousek ve vedlejším objektu. Když tak podám bližší info na tel.728 402 555

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem Jisto.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lokalita Hjørundfjorden – Saebo – Urke 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...