Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Lofoty 2020

Ahoj Všichni norci :-)

rád bych Vás všechny touto cestou poprosil o radu k této lokalitě.

Rád bych se tam kouknul v roce 2020 a tak zjištuji vše co je možné i nemožné. Hlavní cílená ryba keler 120 cm - 130 cm +++!!!

Dokáže mi někdo poradit kdy a kam na tyto torpéda?? Není pro mě důležitý termín ani doprava , ale rád bych povodil takové torpédo skoro s zjistotou

(jsem rybář tak dobře vím, že je to ryba a nemusí tam být), ale věřím, že tuto lokalitu má někdo vyzkoušenou a přibližně ví co a jak. Děkuji za každé info. Přeji krásný den Honzák

Odpovědět

Ahoj Jendo,Kliknis má kamaráda co tam má dům s lodí a možná se tam příští rok podivame, když by to neklaplo a u vás bylo místo,tak bych se tam taky rád přidal k vám....

Zdravím pana Honzáka! Loni jsme byli na Lofotech a byli jsme spokojeni. Nejen velcí keleři, ale i halíci jsou tam pěkní. Ubytování přímo na mole nemá chybu. Za kelery se jezdí hodně na moře až 25km.

A podělíš se semnou o informace k této lokalitě? Rád tě pozvu někam na rybářský oběd..Honzák

Zdravím pana Honzáka! Loni jsme byli na Lofotech a byli jsme spokojeni. Nejen velcí keleři, ale i halíci jsou tam pěkní. Ubytování přímo na mole nemá chybu. Za kelery se jezdí hodně na moře až 25km.

Budeš mít chvilku čas na pokec o Lofotech? Děkuji Honzák

Ahoj, jsem teď na půl roku v Anglii. Ale mohu ti dát tip kam jet, jestli chceš?

Ahoj, jsem teď na půl roku v Anglii. Ale mohu ti dát tip kam jet, jestli chceš?

ahoj. Budu rád za každý tip kdy, kam atd. Popripade kde nebo u koho zajezd objednat. Predem dekuji. Honzak

muj email: kozak73@seznam.cz

Objednával jsem to tady https://www.lofoten-rorbuer.no/en/rorbu-suite-104-fisherman-s-cabin-suite

Johan a jeho přítelkyně Anne - zprávci v kempu Nappstraumen, si vyrazili ulovit večeři. Udělali si krátší tříhodinový výlet.

Johan a jeho přítelkyně Anne – zprávci v kempu Nappstraumen, si vyrazili ulovit večeři. Udělali si krátší tříhodinový výlet.

Je nějaký odkaz na jejich stránky??

Tom: lofotenrorbulodge.com

nordic-sea-angling.se (tam su aj ceny)

Tom: lofotenrorbulodge.com nordic-sea-angling.se (tam su aj ceny)[/quote

Diky, mrknu...

[quote quote=328769]

Johan a jeho přítelkyně Anne – zprávci v kempu Nappstraumen, si vyrazili ulovit večeři. Udělali si krátší tříhodinový výlet.

Je nějaký odkaz na jejich stránky??

www.lofotenrorbulodge.com

www.nordic-sea-angling.se

Krásné video z Lofot

https://www.youtube.com/watch?v=MXFTboW_cZI&fbclid=IwAR2HmbZVYXAVvtuAGpSv7fxGicwW4caadRe85xV64ttZ3ar2ivZOOmioSb4

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!