Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Lofoten + Vesteralen 2013

Rok 2013 začal hezkým počasím a na pobřeží bez sněhu. Výborná příležitost pro pěší vejšlapy - v létě se člověk musí vyhýbat všudypřítomným mokřinám, nebo chodit v holínkách, teď když je dostatečně umrzlo se dá chodit všude. Slunce už nabralo kurz zpátky, za cca 2 týdny bude o5 možnost ho na jasné obloze spatřit.

Odpovědět

[citace]kulik napsal:

To northwolf: Hlásím se také do služby spolu s Pafkou a Gruvearbeiderem.[/citace]

Díky, píšu si. Váš zájem mě těší a bude pro mě zřejmě i zvýšením motivace se do nějakého lodního projektu pustit. Pokud bych to měl dělat jen pro sebe, tak by to spíš byla obytná loď, protože na ryby pro jednoho by měl takový kutr dost neekonomický provoz.

Uncoš už se na Lofotech rozchytává ...

Ahoj dnes kamaradi chytli v tromso nový český rekord halika 216cm 115kg

No tak to je superúlovek, nějaké foto by nebylo? Ať vidíme tu plachtu :-|:-|:-|

Mam foto akorád v telefonu tam nemaj wifi ale až přijedou tak budou.

[citace]fery555 napsal:

Ahoj dnes kamaradi chytli v tromso nový český rekord halika 216cm 115kg[/citace]

Tak se těšíme, to bude krásná ryba!

super vyhlídky na Lofotech

tatarák z skrejky je lepší než se utopit

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

;-) jj, právě mám jeden kus rozmrzlej a taky bude zpracován tímto způsobem. Nechte si chutnat.

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

Zveřejníš tvůj recept? Vypadá to úžasně!! ;-)

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

taky bych se připojil se žádostí o recept na tataráček :-)

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....:-D

[citace]uncos napsal:

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....[/citace]

Děkuji, právě jsem ho zařadil na jídelníček 8-)8-);-);-)

[citace]uncos napsal:

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....[/citace]

Moje verze je většinou chudší o hořčici, kečup a worchester. Jím obvykle s čerstvě upečenou vychladlou křupavou bagetou. Maso škrábu nožem a používám klidně i mražené - skreie a polaky.

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!