Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 19°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Lofoten + Vesteralen 2013

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Další »
Northwolf
01.01.2013 ID: 525044

Rok 2013 začal hezkým počasím a na pobřeží bez sněhu. Výborná příležitost pro pěší vejšlapy - v létě se člověk musí vyhýbat všudypřítomným mokřinám, nebo chodit v holínkách, teď když je dostatečně umrzlo se dá chodit všude. Slunce už nabralo kurz zpátky, za cca 2 týdny bude o5 možnost ho na jasné obloze spatřit.

0
Odpovědět
Northwolf
14.04.2013 ID: 1059374

[citace]kulik napsal:

To northwolf: Hlásím se také do služby spolu s Pafkou a Gruvearbeiderem.[/citace]

Díky, píšu si. Váš zájem mě těší a bude pro mě zřejmě i zvýšením motivace se do nějakého lodního projektu pustit. Pokud bych to měl dělat jen pro sebe, tak by to spíš byla obytná loď, protože na ryby pro jednoho by měl takový kutr dost neekonomický provoz.

0

Odpovědět

Sim
14.04.2013 ID: 1059380

Uncoš už se na Lofotech rozchytává ...

0

Odpovědět

Sim
14.04.2013 ID: 1059381

0

Odpovědět

františek
14.04.2013 ID: 1059414

Ahoj dnes kamaradi chytli v tromso nový český rekord halika 216cm 115kg

0

Odpovědět

Lukáš Sedláček
14.04.2013 ID: 1059417

No tak to je superúlovek, nějaké foto by nebylo? Ať vidíme tu plachtu :-|:-|:-|

0

Odpovědět

františek
14.04.2013 ID: 1059418

Mam foto akorád v telefonu tam nemaj wifi ale až přijedou tak budou.

0

Odpovědět

Sim
14.04.2013 ID: 1059419

[citace]fery555 napsal:

Ahoj dnes kamaradi chytli v tromso nový český rekord halika 216cm 115kg[/citace]

Tak se těšíme, to bude krásná ryba!

0

Odpovědět

Karel
14.04.2013 ID: 1059426

super vyhlídky na Lofotech

0

Odpovědět

Karel
14.04.2013 ID: 1059431

tatarák z skrejky je lepší než se utopit

0

Odpovědět

Northwolf
14.04.2013 ID: 1059438

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

;-) jj, právě mám jeden kus rozmrzlej a taky bude zpracován tímto způsobem. Nechte si chutnat.

0

Odpovědět

husky19
15.04.2013 ID: 1059457

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

Zveřejníš tvůj recept? Vypadá to úžasně!! ;-)

0

Odpovědět

Holzby
15.04.2013 ID: 1059459

[citace]uncos napsal:

tatarák z skrejky je lepší než se utopit[/citace]

taky bych se připojil se žádostí o recept na tataráček :-)

0

Odpovědět

Karel
15.04.2013 ID: 1059492

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....:-D

0

Odpovědět

husky19
15.04.2013 ID: 1059494

[citace]uncos napsal:

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....[/citace]

Děkuji, právě jsem ho zařadil na jídelníček 8-)8-);-);-)

0

Odpovědět

Northwolf
15.04.2013 ID: 1059498

[citace]uncos napsal:

Tataráček...klasika:

pomlet čerstvou tresku, měli jsme 2kg pro 4 chlapy

sůl,pepř,na jemno cibulka,žloudek,

hořčice,kečup,worcester,sojovka....

a pak topinečky česnek

k tomu jsem měl Plzničku.....[/citace]

Moje verze je většinou chudší o hořčici, kečup a worchester. Jím obvykle s čerstvě upečenou vychladlou křupavou bagetou. Maso škrábu nožem a používám klidně i mražené - skreie a polaky.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.