Hasvik, NO
temperature icon -2°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Lofoten + Vesteralen 2013

Rok 2013 začal hezkým počasím a na pobřeží bez sněhu. Výborná příležitost pro pěší vejšlapy - v létě se člověk musí vyhýbat všudypřítomným mokřinám, nebo chodit v holínkách, teď když je dostatečně umrzlo se dá chodit všude. Slunce už nabralo kurz zpátky, za cca 2 týdny bude o5 možnost ho na jasné obloze spatřit.

Odpovědět

Ty bláho vy sem dáváte ryby jako krávaaaaaa:-D:-D:-D:-D opět velká gratulace :-D:-D:-D:-D

Loví, nebo chystá se někdo na Lofoty, nebo Vesterolen ? Halibuti jdou jak šílení, nedávný rekord v počtu ulovených halibutů na Lofotech jsem si dlouho nedokázal představit. Po noci z 15. na 16.6. už mi to tak nepředstavitelné nepřipadá, k podrobnostem se postupně dostanu v tématu Kayakfishing.

Na příští rok měníme lokalitu. Nebyl by nějaký dobrý tip na vesteralech. Neradi jezdíme daleko na moře. Dík.

Určitě mě napadá hned několik míst, volba je o preferencích, až se vrátím a budu řešit svou další práci, tak na seznamu vedu i 2 rybářské campy, tak by třeba jeden mohl mít i informační servis v češtině. ;-)

Krátká přejezdní vzdálenost může být dvojsečná, když zakempnete na oceánském pobřeží, tak na ryby to bývá super, ale oceánské vlny mívají snadno výšku několik metrů, když do nich nefouká, tak se lovit dá, ale ne každý to považuje za komfortní rybolov.

Ve kterém měsíci výpravu plánujete ?

1 7 8 9 10 11 12
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!