Jedeme na nové místo. Ubytování i umístění se nám líbí akorát tam má majitel jen jednu loď - Motorboat 19 fod m/motor 50 HP. Myslíte, že se na to vlezeme v 5 lidech?
Nebo celkově. Na čem v Norsku jezdíte a v kolika lidech?
Jedeme na nové místo. Ubytování i umístění se nám líbí akorát tam má majitel jen jednu loď - Motorboat 19 fod m/motor 50 HP. Myslíte, že se na to vlezeme v 5 lidech?
Nebo celkově. Na čem v Norsku jezdíte a v kolika lidech?
Loď vás uveze v pohodě, ale nevím jestli nebudete víc rozmotávat, než chytat.
Odpovědět
Laďo co blbnete,to opravdu sa budete motat,kolikrát už sme byli spolem v Norsku a víme jak to chodí aj ve třech na lodi,sice teď jedem každý opět jinde,ale neblbni,pět lidí je moc-můj názor.
Já,bych do toho nešel 8-O
Odpovědět
Vypadá to,že jsou tam dva záchody.To je výhodné.Loď je pro tři.
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Vypadá to,že jsou tam dva záchody.To je výhodné.Loď je pro tři.[/citace]
přesně tak :-)
Odpovědět
Budem oponovať. Na podobnej sme chytali piati a bez problémov. Samozreme na stojáka.
Samozrejme, čím menej ľudí, tým vačšie pohodlie.
Odpovědět
Vypadá to na Kvaerno,při dobré partě a náladě se tam mohou vtěstnat čtyři s tím,že řidič si upraví sedačku aby mohl chytat.Kdyby stál,tak v úzké uličce u volantu.A kam ryby,kufříky,další pruty.Na přívlač to není.A žádná pohoda to není,už bych to nechtěl,zvláště kdyby tam byl takový umělec jako ML,který vyžadoval chytat proti driftu a všem to motal.To bych se raději střídal.Zkuste tam napsat,třeba seženou ještě jednu loď.
Odpovědět
Tak jsem myslel, že pro 4 max. Na 15ft jsme chytali ve 3 a celkem v klidu. Je pravda, že jeden z nás toho moc nenachytá, spíš se kochá:-) Ty dva pilkry co má nosí v kapse. Bude to dobrej řidič:-)
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Vypadá to,že jsou tam dva záchody.To je výhodné.Loď je pro tři.[/citace]
Jaký dva záchody?
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Jeden ve sprše a jeden samostatný.Do toho bych šel.[/citace]
Jó, jsem myslel, že na lodi jsou dva záchody:-)
Odpovědět
Ještě se rozhodujeme mezi jedním místem a tam píšou loď Motorboat 25 fod m/motor 30 HP. Na tu by jsme se myslím v 5ti vlezli, ne? 7,62m už se dá.
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Tam se vejdete i s přenosným záchodem.[/citace]
:-D:-D:-D
Odpovědět
Rád bych věděl jestli jste někso chytali v 5ti lidech na 7 a půl metrové lodi?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...