Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Levně do jižního Norska

Dá se udělat Norsko o letních prázdninách autem za cca. 30.000,-? Dva dospělí a dvě děti, třeba s další rodinou (společné náklady na barák).

Máte-li nějaké dobré tipy, případně odkaz, sem s ním:-)

Nebo alespoň napište, kdo jezdíte v létě s rodinou do jižního Norska a já se kdyžtak poptám na konkrétní věci:-)

Odpovědět

Prohledej www.novasol.cz,

Pandion

Cau podivej se na c.k. fisherman cislo 140 Lyngdal chata pro 9 osob za 23000kc to je pro dve rodiny

Napiste mi na muj mail janaseitz@centrum.cz  poslu vam nejakou nabidku.

Ahoj, byl jsem v Tregde, 40 km od Kristiansandu. Je tam kemp s různými typy chatek, měli jsme dvě rodiny dohromady jednu luxusní, je tam dětské hřiště, venkovní a krytý bazén, golfové hřiště. Po cestě tam jsme se stavili v Legolandu v Dánsku, přespali jsme v kempu v chatce. Děcka byly úplně nadšené. Pokud bys chtěl víc informací napiš. pavel.stekly@atlas.cz Jo ryby šly také, byť mi všichni říkali, že chytnu h...

Jezdíme mezi Aure a Kristiansund, Straumsvik chata je pro 10 lidí k tomu lodě mimo sezonu 4600NK o prázdninách 7085Nk. vic na :krizrost@seznam.cz

Čaute, někde v okolí Bergenu neznáte nějaké pohodové ubytko u vody, kde by se dalo vyblbnout v létě alespoň s makrelama? Díky ;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!