Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Letní teploty vzduchu a moře

Zdravím! Jaké teploty mohu očekávat ve stř. Norsku v červenci a srpnu? A je v tu dobu počasí stabilněj?í ne? na jaře a na podzim? Byl jsem kdysi v září na Hitře a bylo teplo okolo okolo 20st. a někteří se dokonce koupali. Mů?u něco podobného čekat i o prázdninách nebo to byla výjímka? Předem dík za va?e zku?enosti.

Odpovědět

Já byl letos v červenci na Hitře a teploty byly celý týden okolo 13 stupňů. Vět?inou zata?eno s občasným de?těm. Moře mohlo mít podobnou teplotu.

Vloni jsem byl v září a teploty kolem 17 stupňů.

Pokud nefoukalo, tak jsi se mohl v klidu opalovat:-)

My jezdíme pravidelně do stř.Norka,oblast More og Romsdal,snad sem to napsal dobře.Poka?dé nás čeká jiné počasí.

Letos sme měli teploty kolem 20,jasno fítr foukal mírný a to přes poledne,teplota vody 13,jiné roky byla teplota vody kolem 8-9,ono se to nedá předem určit,ale jezdíme tam v květnu.

Letos nám vůbec nepr?elo,ka?ý den na vodě,opálený sem byl dost.

Ale měli sme roky kdy teplota nepřesáhla 15,dé??,vítr.Ale dycky na večer se dalo v pohodě chytat.

Červenec,srpen sem tam je?tě nebyl.

Hezká otázka - počasí mů?e? očekávat jakékoliv, to nikdo neví. Letos bylo v červenci 35 stupňů, srpen byl o něco chladněj?í a de?tivěj?í. Někdo tady psal, ?e měli v září 17 stupňů - tak teď zrovna je asi 6 stupňů, fouká severák asi tak 10m/s, pr?í a chvílema padaj kroupy. Tak si vyber!

Kde jinde mů?e? za?ít během jednoho dne ukázku v?ech ročních období jenom v Norsku .Někdo říka ?e by do Norska nejel ?e je tam zima .Moje odpověď zní ?e zima je jen tomu kdo se ?patně obleče .

to Molva.

V srpnu jsem byl v ji?ním Norsku 7x. Co si vzpomínám, tak jen 1x nám propr?ely 4 dny. Jinak bylo počasí nádherné a 2x se dalo i koupat - voda měla 21°C a dokonce i tenkrát ryby braly.

Pokud se do Norska chystá? na ryby v červenci, tak to napal někam nad polární kruh. Pokud chce? jen cestovat tak v červenci tam bývá docela parádní počasí.

Je jasné, ?e za 1 den mů?e? v červenci a v srpnu za?ít snad kromě padání sněhu jakékoliv počasí, ale má zku?enost s počasím byla skvělá, proto?e v tu dobu, co jsem tam byl, u nás v Čechách bylo vět?inou mnohem hůř - dé?? a zima.

A? tam pojede? Ty, tak tam mo?ná i ten sníh napadne - ne ?e bych Ti to přál a tak se na to prostě připrav a nezapomeň doma taky plavky:-)

V Norsku je tepleji, ne? by na?inec očekával!

Jasně,zima je jen tomu,kdo je ?patně oblečený,jinak rybářům je to jedno jaké je počasí:-)))

..zdravim.byl sem ve str.norsku letos po desate.od dubna az po zari,jak uz psali chlapi pocasi s zde dost meni,ale v lete je urcite stalejsi jak z jara.byli jsme v kvetnu i v tricku a koncem tyd.v bundach.to plati i o rybach jeden rok jsme si v cervenci zachytali tresky lip jek na jare z toho roku mam i osobak obecnacku od aure 119 cm 18kg.pak babo rad.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!