Máte někdo zkušenosti s přepravou tubusu s pruty po letošní úpravě cen Norwegien? Myslím cenu za tubus a případně jestli 2 spojené (při dodržení váhy)započtou jako jedno zavazadlo? Dík za případné odpovědi a rady. Jonas.
Máte někdo zkušenosti s přepravou tubusu s pruty po letošní úpravě cen Norwegien? Myslím cenu za tubus a případně jestli 2 spojené (při dodržení váhy)započtou jako jedno zavazadlo? Dík za případné odpovědi a rady. Jonas.
2 jonas - ja som urobil tubus 150 cm - priemer 200 cm-novodurova rura oranž. Vlezlo my tam 14 prutu s rezervou. Nemalo to ani 15 kilo - co je max . váha. rozbil sem 3 puzdra z peen overseas , zešil tie potahy a obalil . na letisku v spec. batozine zaplatis 15 eur a nemas žiadny problem. Mozem ti ho požičať -Malacky.
Odpovědět
To Dub - velice děkuji za odpověď i nabídku. Vzhledem ke vzdálenosti Č.B.- Malacky a také k tomu,že odlétáme tuto středu je Tvá nabídka nereálná. Nějaké tubusy z novoduru jsem již také dělal,ale průměr tak 10cm. Začal jsem to asi řešit pozdě. Jednalo se mi spíš o nové ceny od Norwegian,protože v ceně letenky je třeba jenom palubní zavazadlo,kufr se již platí zvlášť.Asi nevezmeme všechny pruty co jsme chtěli,protože přestupujeme v Oslu a 4x15 eur x 2 tubusy je 120 eur,což je už poměrně dost. Znovu děkuji za vzornou 'mezinárodní spolupráci,,. Ahoj Jonas.
Odpovědět
2 Jonas - Nemáš zač . Prajem bezproblémovú cestu a hlavne lepšie počasie než som mal ja . Zdar .
Odpovědět
To Jonas:
Pokud letíš s přestupem v Oslu od Norwegian, tak neplatíš 2 x 15 ale pouze jen jednou za jeden tubus, nezáleží přitom , kolik máš přestupů.
Ani o kufry a ostatní ( mimo příručních ) zavazadla se nestaráš , a vyzvedneš si vše na cílovém letišti - ale musíš letět jednou společností.
Odpovědět
To Lubos - dík, zítra to ověřím a dám sem zprávu.Za zavazadlo je ale 7 eur za každý let,tedy Praha - Tromso 14 eur a zpět to samé. Ahoj.
Odpovědět