Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lékárnička do lodi

• Toto téma obsahuje celkem 9 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Radyn a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Hucho
    Účastník
    (58 odpovědí)

Poradíte, jak si vybavit lékárničku na loď? Letos jsem si ošklivě roztrhl prst o trojháček, tak jsme se museli vrátit 15km z otevřeného moře, protože jsem neměl ani blbou náplast. Příští rok chci být připraven, si lehčí zranění ošetřit na moři. Napište, co se vám osvědčilo. Díky.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Hucho, určitě bych to nepřeháněl. Na řezné a bodné rány /- nože, někdy vlasec či pletenka, háčky/ postačí náplasti několika velikostí, desinfekční prostředek, případně obvaz. Náplast v nouzi můžeš vyřešit papír. kapesníčkem a izolepou. Pro ty, kdo trpí mořskou nemocí, jedete-li na delší dobu na moře, vzít pro jistotu ještě nějaké prášky na žaludek, ale brát je s předstihem. A RUM? RUM?RUM? omezeně.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Na zastavení krvácení vřele doporučuji tohle👍Bomba věc která funguje na 100%

http://www.topfishing.eu/snogg-soft-blue-flexibilni-naplast.html

zdena
    Účastník
    (267 odpovědí)

naplast je dulezita a k tomu ti doporucuji tenke gumove rukavice, ktere po lovu vyhodis a druhy den daš jine,sul je strašna svina

vlastina
    Účastník
    (226 odpovědí)

Já mám neoprenové rukavice s otevřenými prsty a věřte nebo nevěřte, nejlepší je, okamžitě ránu počůrat

vlastní močí(když není při ruce vodka ani rumík :-))

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Ja do lekárničky doporučujem  náplasť, obväz, dezinfekciu  a hlavne veľmi kvalitné a pevné štikacie kliešte na “odstrihnutie”  háčika.  Raz sa nám to už veeeľmi hodilo.

Horak
    Účastník
    (94 odpovědí)

Já bych doplnil, možná ne do lékárničky, ale do lodi určitě – toaletní papír, když vás to chytne a nemáte se čím utřít. To je pěkná svízel.

blesk
    Účastník
    (92 odpovědí)

Na zastavení krvácení vřele doporučuji tohle👍Bomba věc která funguje na 100% http://www.topfishing.eu/snogg-soft-blue-flexibilni-naplast.html

Na tuto náplast nejsou potřeba ani nůžky? Jejich životnost by asi neměla na moři dlouhé trvání.

Trojnik
    Účastník
    (13 odpovědí)

Ná se výborně osvědčila stará vyřazená lékarnička z auta. Máš v ní všechno, co potřebuješ a rychlé ošetření.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Funguje to úplně perfektně. Klidně si můžeš máčet ruce ve vodě a drží to.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Lékárnička do lodi

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...