Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 9 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Majitele campu Atlanterhavsveien Sjostuer z Averoy a Betten rorbuer ze Smöly nabizeji individualnim cestovatelum posledni volna mista v dubnu a kvetnu 2014!! Na obe mista je dobre letecke spojeni – letiste Molde a Kristiansund…

Piste si o nabidku se slevou "last minute" na janaseitz@centrum.cz

P.S. tato nabidka se netyka autobusovych zajezdu cestovnich kancelari!

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Diky stornu se na Smöle uvolnila jedna mensi a jedna vetsi chata v druhe polovine cervna ! http://www.betten-rorbuer.no

Info u me janaseitz@centrum.cz

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Opet last minute sleva – tentokrat 25 % – na individualni cesty na Smölu v terminech 8.-31.8. 2014

Volne jsou chaty pro 4 – 8 osob jak v kempu, tak i mimo na klidnych mistech s krasnym vyhledem na hory a vodu.

Lode hlinikove Kaasbol 19 FT 50 HP … vice informaci na mail janaseitz@centrum.cz

nebo

http://www.betten-rorbuer.no

Michal Mrskoč
    Člen
    (2 odpovědí)

Ahoj vespolek. Mám dvě volný místa ve výpravě do Norska. Nejde o CK.

Termín: odjezd z Prahy 12.8. brzo ráno. Návrat 24.8. pozdě večer. Pobyt v chatě zaplacen od 16. do 23. Ty dny před tím bude pohoda trip podél řeky Gloma a v okolí Andalsnesfjordu. Místo pobytu je ostrov Tustna ve středním Norsku (naproti Smole). Ubytování je ve dvou chatkách – jedna velká s kuchyní a obývákem, druhá přes terasu je malá jen pro vás, dva nové členy výpravy.

Kromě vás tam bude moje maličkost s kajakem a můj táta se strejdou a ještě jedním prďolou. Jsou to starší ročníky, takže mají svoje mouchy, ale budete mít v chatce soukromí a za ty prachy to snad týden zvládnete 🙂 (jen ten týden v chatce, ten trip oni budou pojímat jinak)

Ty prachy – ubytko je 3000 na osobu, zhruba stejnou cenu dáme každej za dopravu. Něco se projí a tak by to mohlo být za bajvoko hezkých sedmosm litrů a to za dvanáct dnů jde, ne?

Můžete si vzít sebou kajak (můžu zajistit), nebo se věnovat zebřežnímu lovu (jsou tam dva interesantní mosty) a nebo spoléhat na kliku, že se povede ukecat nějakýho souseda k pronájmu člunu (a nebo občas vyškemrat od dědků člun, co patří k chatě).

Jedu takhle Norsko po šestý, tak to není nějaká hurá výprava.

Pokud se chcete přidat, pište na mmrs@entropie.cz

Marek
    Účastník
    (145 odpovědí)

Odpadl nám na poslední chvíli jeden člen výpravy na ostrov Senja asi 300 km za polárním kruhem. Nádherná divoká příroda, papuchalci, orli, sem-tam nějaký kytovec ale především skvělá loviště..!!! Něolikrát ozkoušeno…:-) Okouníci 50+, kelleři metr+, občas nějaký halík 🙂

Ubytko RD 5+1, Quaerno 50HP + GPS plotter. Vše je zajištěno, doprava, jídlo, i zapůjčení elektriky. Stačí přijít s batůžkem s ponožkama, trenýrkama a hadrama do lodi 🙂

Odjezd ve čtvrtek 17.7, pobyt od 19 do 29 (10 dnů) návrat 30.7 v noci.

Cena: 16000,- jelikož je to narychlo, tak raději zasponzorujeme část ceny abychom nevezli prázdné místo a neplatili jej celé… V ceně je vše. Doprava ubytování, trajekty, jídlo, pojištění lodi a předpokládaná spotřeba benzínu do lodi (cca 3000,- NOK)

Kdyžtak mne kontaktujte na sz nebo tel.: 736648645 kdykoli…

Mára

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

diky stornu se uvolnil jeden apartman pro max 6 osob na Vik Brygge v terminu 9.-16.5. 2015, dve lode 19 Ft 50 HP jsou mozne. Cena se dvema lodemi by byla 19.000,- NOK

pokud ma nekdo zajem, ozvete se mi pokud mozno okamzite na mail janaseitz@centrum.cz

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

V terminu 9-16.5. 2015 se mi take uvolnila chata pro 6 osob na Vikne na Andvice.

Cena se dvema lodemi 19 Ft 40 HP je 11.800 NOK

V pripade zajmu se mi co nejrychleji ozvete na mail janaseitz@centrum.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)

Téma ‚Last minute 2014’ nepřijímá nové odpovědi.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...