Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Kvenvaer 2010

Protože se můj odjezd blíží zajimalo by mě jak to zde vypadá,kde jsou ryby a jak se daří,na co nejvíc berou,došla mi zpráva že polak ještě nenajel a že se většinou jezdí až k Titranu...za aktuální info předem děkuji

Odpovědět

Krásné ryby! Ten polack, to musel být krásný zážitek. Konečně máš někoho, kdo tě vyfotí(luxusně). Chytáte gumy ,nebo na tvrdý?

Ahoj Michale

všechny ryby jsem jsem nachytal na černý kopyta od berkly 5" s červenou 50ti gramovou hlavičkou

dnes se počasí zlepšilo,téměř azuro ale rybám se nějak nechtělo,kolegové z chaty v pěti lidech dvě ryby,já s bráchou na lodi 5 kelerů,tři obecný,dva poláci a nějaká ta makrelka...dneska jsem brášku

trošku naštval bo byl v roli diváka...

Tak zítra jdem na ně naposled,dnes celkem foukalo ale dalo se vyjet,trefily jsme hejno kelerů tak to byla masařina,limit máme dávno nachytaný a tak jsme většinu ryb daly těm co se tak nedařilo...

[citace]mikulcak napsal:

Tak zítra jdem na ně naposled,dnes celkem foukalo ale dalo se vyjet,trefily jsme hejno kelerů tak to byla masařina,limit máme dávno nachytaný a tak jsme většinu ryb daly těm co se tak nedařilo...[/citace]

Krásné ryby gratuluji, to musel být zážitek a ještě jste udělali dobrý skutek paráda chlapci :-)

[citace]mikulcak napsal:

Tak zítra jdem na ně naposled,dnes celkem foukalo ale dalo se vyjet,trefily jsme hejno kelerů tak to byla masařina,limit máme dávno nachytaný a tak jsme většinu ryb daly těm co se tak nedařilo...[/citace]

Gratuluji, fantazie... jen tiše závidím ;-)

to Mikulcak co takhle nebyli by souradnice a nebo popis mista diky :-?

2 Mikulcak

Krasny keleri, prosim info jestli se letos vyskytuji stabilne u kone, nebo nekde dale, co mista nad majakem na Smole jako treba Gapet. Ornklaken pises, ze dobry, to je asi furt jistota. Predem diky

tak na ornklakenu se nám vždy dařilo,škoda že letos vyšel jen jednou,na koni celkem bída,občes keler...u smoly propadák,nějak se nám tam nevedlo,ani u tyče nic...keleři se motají okolo 155ky,najed na střed a nechat se unášet i kilometr mimo hranu,hejno bylo vždy na okraji nebo kus za hranou,splehlivě šly od sedmé večer do devíti a pak od půl jedenácté večer do dvanácti,kolegové je nachytali pak okolo třetí ráno,takže doporučuji jet na noc....pokud jsou do 50ti metrů tak doporučuji vláčák,hlavu 60g a černýho,tmaváho rypera,na vláčku je to super...pokud jsou hlouběji tak těžší pilkr s paprikama,ale není to ono,vláčka je vláčka...

jo a už najíždí makrely,pár se podařilo u Kraky,něco na plotně 2Om cca 200m před kempem CA Hitra a další u mostu cca 3km za tímto kempem vpravo,zeptejte se delegáta Ládi kde to je... a u mostu se letos chytla taky nejdelší ryba turnusu,obecná 119...

diky za info vyrazime v pondeli tak to snad bude fungovat...

Tak a jedeme na ně :-D

Pěkná fotka... hodně štěstí!

;-)

[citace]Duke napsal:

Pěkná fotka... hodně štěstí!

[/citace]Diky ale už jsme doma bylo to 17 .7 Hitra .celkem se dařilo , v 6 lidech asi 600 makrel a tu a tam nějaká treska dobrá chytačka . Ještě vložím svítání bylo to kolem 3 ráno ale byl špatně nastavený foťák (datum a čas)

Ahoj všem, jedeme k Hynkovi v termínu 28.8.-9.9., potkám se tam s někým z Vás? Může sem někdo hodit nějáké čerstvé info "co, kde a jak".Díky Petr

[citace]MEFISTO napsal: Ahoj všem, jedeme k Hynkovi v termínu 28.8.-9.9., potkám se tam s někým z Vás? Může sem někdo hodit nějáké čerstvé info "co, kde a jak".Díky Petr[/citace]

Čau! Já jedu s CA Hitra 31.8. a je to od Tebe kousek:-) Možná se potkáme na moři. Jestli budeš mít notebook a možnost psát, tak i tam:-) Asi bude brát kámoš noťas. U nás je možnost za rozumnou cenu se připojit.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!