Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Který naviják ? wft nabo penn

• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Hakl a poslední změna proběhla před 9 roky a 6 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

V tomto případě ber jednoznačně Penn. WFT nemá dobrou mechaniku, jsou velké problémy s náhradnímy díly.

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Kolega nepřišel na chuť multiplikátorům a po letošní výpravě se rozhodl na pilkrování koupit klasický smekáč. Nápad je buď WFT prosalt 10000 nebo PENN spinfisher ssv7500, co myslíte, který je lepší? Máte někdo zkušenost? Díky za každou informaci.

Medak
    Účastník
    (53 odpovědí)

Mužeš si koupit Fin-nor, mam již 4ks 3x přivlač 1x multák,jsem snimi spokojen také přemíšlím že koipím velký místo multáku .

Hakl
    Účastník
    (17 odpovědí)

Raca napsal:

Kolega nepřišel na chuť multiplikátorům a po letošní výpravě se rozhodl na pilkrování koupit klasický smekáč. Nápad je buď WFT prosalt 10000 nebo PENN spinfisher ssv7500, co myslíte, který je lepší? Máte někdo zkušenost? Díky za každou informaci.

PEN je sice léty osvědčená kvalita, ale tento rok jsem se rozhodl pro PRO SALT 10000. Má větší brzdicí tah cca o 4,5 kg a větší návin na otočení kličkou cca o 20 cm. Konkurovat by mu mohl spíše PEN SPINFISHER SSV8500. Navíc je třeba inovovat a utratit nějaké peníze.

Rozhodně mi však všechny diskutované typy připadají na Norské poměry spíše předimenzované a s žádným nebude problém.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Který naviják ? wft nabo penn

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...