Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 18°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Která ryba, ulovená v Norsku, vám nejvíc chutná

1 2 3 4 5 6 Další »
Vlkous
28.03.2011 ID: 524458

Které rybyí maso z ryb ulovených v Nosku, je pro vás nejkvalitnější a nejchutnější. A které je naopak nejméně oblíbené.

Moje pomyslná tabulka kvality a oblíbenosti:

1. Treska Polak

2. Treska tmavá

3. Okouník

4. Treska obecná

5. Vlkouš

6. Platýsi všeobecně

7. Makrela uzená

Nejméně oblíbené - Treska jenoskvrnná

Z těch co jsem nikdy nejedl, bych chtěl ochutnat štikozubce a ďasa

0
Odpovědět
lovec1
28.03.2011 ID: 1018857

Já bych na 1 místo zařadil mořského ďasa,pak uzeného halibuta a uzenou tresku.Pa souhlas s napsaným.

0

Odpovědět

Doršák
28.03.2011 ID: 1018859

Jednoznačně 1.ďas, 2.Halibut 3.Štítník 4.makrela atd.O poslední místo se dělí žralok s rejnokem.Tyto od poslední kulinářské přípravy vždy vracíme vodě...:-D

0

Odpovědět

vlastina
28.03.2011 ID: 1018860

Já ochutnala už snad všechny druhy ryb.

Maso z mořského ďasa je trochu houževnaté a suché musí se umět připravit

Byla doba,kdy německý platili za 1kg ďasa 100 marek pro ně ta nej.kvalita masa.

Já mám nejraději lososa a hned za ním je štikozubec,krásné, bílé masíčko

křehké a chutná jako kuře. Už abych je zase tahala!:-P

0

Odpovědět

Jan Prosuch
28.03.2011 ID: 1018864

1. Losos

2. Treska obecná

3. Treska polak

4. Okouník

0

Odpovědět

honzak
28.03.2011 ID: 1018865

Nej nej je Ďas !!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Doršák
28.03.2011 ID: 1018867

Když se poštěstí, zkuste štítníka za syrova, jen s kapkou sojové omáčky, je to lahoda..;-)

0

Odpovědět

Zdeno
28.03.2011 ID: 1018868

KAŽDÁ !!!!!!!!!!!!!!!!

0

Odpovědět

kim
28.03.2011 ID: 1018871

Každá ryba má svoji chuť a najde si svého strávníka. Jen připomínám, že asi nejdietněnjší je obecňačka. Její svalovina obsahuje jen asi 0,6% tuku. Ostatní tresky jsou na tom s tukem jen o něco hůře, ale pořád velmi dobře. Mastné kyseliny např. z makrely nejsou nezdravé.

0

Odpovědět

Vlastimil Jakoubek
28.03.2011 ID: 1018873

Podle mě záleží jenom na tom, jak se ryba připraví.. Potom je dobrá každá :)

0

Odpovědět

TWGSiven
28.03.2011 ID: 1018875

1.štikozubec

2.Halibut

3.Treska

Taky hodne zalezi na kuchari:-)

0

Odpovědět

monty1
28.03.2011 ID: 1018876

Opláchnutou rybku nasolit, obalit směsí hladké mouky s bylinkovým kořením od KNORU uložit na pánev, opéci a ...... nádhera.....Mylím, že každá ryba má své kouzlo...... ale nesmí být na jídelníčku pořád.

:-P

0

Odpovědět

David
28.03.2011 ID: 1018877

1. smažená makrela v brezli

2.ďas se smetanou

3.grilovaný halibut (na roštu)

jinak královští krabi, tresčí játra (opravdu znamenité) u vlkoušů je nejlepší sval lícní(od pohybu čelisti) minule nám to ukázal norek a bylo to zase něco jiného) jo a samozřejmě na lodi je nejlepší bůček s hořticí

:-D:-D:-D:-D

chuti a rybám zdar máme to za 12 :-E

0

Odpovědět

Dan666
28.03.2011 ID: 1018879

A co takhle sleď? Takovej zavináč po náročném večeru také není k zahození...:-D

0

Odpovědět

Hanz
28.03.2011 ID: 1018880

1. Treska obecná

2. Mník

3. Treska polak

Ať je to ryba jakákoli, důležitá je úprava a nejlíp stejně chutnají připravené v den ulovení.

0

Odpovědět

1 2 3 4 5 6 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.