Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Krásné foto

Odpovědět

Navarchusi v čem je ten talíř toxický - pokud to není vtipné posouzení pokrmu? Cibule, červená řepa je snad OK. To ostatní nechť posoudí znalci - mezi ně já nepatřím. Nicméně je to pastva pro oči. Někdy prostě hřešíme. To přiznávám. Ale není to každý den - snad si to játra nějak přeberou. Rád se nechám zasvětit.

vzdyt je to jen nasoleny pstruh - uplna dieta!! :-D

jedine, co na tomto jidle neni dietni a moooc dobre, je rømme. ale ta neni na tomto taliri :-)

mnam mnam

vsechno chutna dvojnasob dobre s rømme!! :-D

norske druhy smetany

Kime,hřešit je základ,co pak by jsme z toho krátkého života měli:-D.

Já se snažím jíst zdravě,omezil jsem maso,cukrovinky,polotovary... ale když mě to chytne tak sežeru i to co je "nezdravé",prostě jsem jenom člověk:-D:-D

Ono s tím nehřešením s pražským klubem je to problematické. Když uvážím, že cca 12x do roka je to koleno nebo sloní ucho. Pak k tomu ještě nějaká akce s Kulíkem - opět koleno. Musím zahrnout I pobyt v Norsku to jsou zase bůčkové škvarky zalité v sádle.Tam se sotva najde někdo,kdo nehřeší. Co takový Šroubek a spol., když sem pověsí ty jeho klobáse. Pak připočítám ještě několik pobytů s myslivci v revíru - topinky a tatarák z mladého siky. Je toho na jednoho moc. S takovou se do nebe nedostaneme, ale Lucifer asi takové lidi miluje.

[citace]mikulcak napsal:

Kime,hřešit je základ,co pak by jsme z toho krátkého života měli.

Já se snažím jíst zdravě,omezil jsem maso,cukrovinky,polotovary... ale když mě to chytne tak sežeru i to co je "nezdravé",prostě jsem jenom člověk[/citace]

Tak, tak,, svatá pravda :-). Moje kamarádka říká, že ať děláš, co dělš, stejnak z toho nevyvázneš živý. :-D:-D:-D

Kime, co bys v tom nebi sam delal??

:-D:-D

Kime, vydrž v úterý si dáme kolínko, to větší a plzeň.:-P

Nejde to:-(vložit ještě zkusím..8-O

[citace]kim napsal:

Ono s tím nehřešením s pražským klubem je to problematické. Když uvážím, že cca 12x do roka je to koleno nebo sloní ucho. Pak k tomu ještě nějaká akce s Kulíkem - opět koleno. Musím zahrnout I pobyt v Norsku to jsou zase bůčkové škvarky zalité v sádle.Tam se sotva najde někdo,kdo nehřeší. Co takový Šroubek a spol., když sem pověsí ty jeho klobáse. Pak připočítám ještě několik pobytů s myslivci v revíru - topinky a tatarák z mladého siky. Je toho na jednoho moc. S takovou se do nebe nedostaneme, ale Lucifer asi takové lidi miluje.[/citace]

Když do pekla, tak na pořádném koni Fando.. 8-)8-)8-O8-O

kime

samosebou to byla legrace. Talíř je božský:-D:-D:-D:-D

Vkládám několi fot z loňského června - procházka kolem zámecké Dyje. Půtoval jsem z Lednice směrem na Bulhary. škoda, že se tam nedostanu v zimě a nafotil ta samá místa, kdy vegetace spí. Ale myslím si, že se najde nějaký místní patriot, který to za mě napraví - třeba MifakM.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!