Podle rány bych tipnul, že protihák nebude...ale i tak, chudák holka.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Dávejte pozor při gafování a dobře miřte.Tak to je masakr.A teď jakej je postup na vytažení toho "háčku"?
[/citace]
Odpovědět
Noooo tak to je hnus. Tohle vytahovat musí být horor , i kdyby to nemělo protihrot :-S:-S:-S Jak se jí to proboha stalo ???
Odpovědět
byl jsem u toho kdyz ryba zlomila gafem kamaradovi ruku,osobne jsem dostal gafem ,,po hube,, (taky od ryby)
Tohle mne neprekvapuje,kdyz jde o velkou rybu a treba jsou jeste vlny... dejou se ruzny veci.Na velky ryby gaf jiz nepouzivam,neni nad kus lana...
Pred casem jsem to tady nekde psal ze tenhle druch gafu muze bejt nebespecnej nejen pro ryby ale i posadku lode;-)
Ps. to foto mi do rubriky ,,Krásné foto ,, moc nepasuje8-O
Odpovědět
Krásná fotka. Oni komorníci tací jsou. Vím to z vlastní zkušenosti, když např. drolím vařená vejce. Vůbec se nebojí žrát z ruky a někdy i hryznou.
Odpovědět
S takovým mazlíkem jsem potápěl 40 minut v Egyptě - byl to fakt zážitek. Jen musel být mladší, protože nebyl porostlej řasama :-D :-D
Odpovědět
To KIm: Díky, zase jsem o něco chytřejší. V Indickém oceánu jsem ho nepotkal, takže to bude asi obyvatel Tichého oceánu, je to tak?
Odpovědět
2 STEP
To mi přišlo mailem, není to moje fotka :-D Kdo by to řekl, že je takovej mlsnej kozel :-D :-D
Odpovědět
To Sim: To je dobrej pircing:-)..Nebo takto lovíte na Moravě holky??? A jako návnada na háčku bylo co? Zlatá kreditka???:-D
Odpovědět