Hasvik, NO
temperature icon -0°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 9°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Krásné foto

Odpovědět

Viditelnost byla při vrcholu přílivu slabší - plankton, který kousal a velmi male medůzy.. Ale něco se povedlo.

Když to šlo snažil jsem se o detail. Foceno od 30 do 50 cm od nich. Chtělo to trpělivost.

Tuto jsem si pomohl natočit tak, že jsem ji tlačil do krunýře. V končetinách má ohromnou sílu.

Odpoledne dodám žraloky.

To Kim a Pen: Krásné záběry.:-|

Jo, jo, Františku, závist je hrozná věc, takže Ti ku.evsky závidím :-) :-)

Jsem rád, že jsi v pořádku zpět, už jsi tu chyběl :-) :-)

Jak jsem ráno slíbil dám sem fota žraloka. Měli jsme jich kolem sebe 7 ks o velikosti od 7 do 10m. Kolega natáčel a já fotil - museli jsme si to tak rozdělit, abychom stíhali. Om mávne ocasem a člověk mu nestačí I když to vypadá, že je pomalý. Snažil jsem se o detaily. Voda byla plná plankton a oni hltali. Nás to kousalo. Jsou to opravdu něžní obři. Některý jak hltal se ke mě příblížil i na 1m. Přesto jeho oko mě stale pozorovalo a dal mě čas, abych mu uplaval z cesty. A když jsem to nestil podeplaval, ale nikdy me mě např. jeho dvoumetrová ocasní ploutev nedotkla. Prostě o mě věděl.

Nasávání.

Kime, to je opravdu krásné foto. Je asi potřeba velkou trpělivost.

To nasáváni je opravdu něco extra. Karel

[citace]kim napsal:

Jak jsem ráno slíbil dám sem fota žraloka. Měli jsme jich kolem sebe 7 ks o velikosti od 7 do 10m. Kolega natáčel a já fotil - museli jsme si to tak rozdělit, abychom stíhali. Om mávne ocasem a člověk mu nestačí I když to vypadá, že je pomalý. Snažil jsem se o detaily. Voda byla plná plankton a oni hltali. Nás to kousalo. Jsou to opravdu něžní obři. Některý jak hltal se ke mě příblížil i na 1m. Přesto jeho oko mě stale pozorovalo a dal mě čas, abych mu uplaval z cesty. A když jsem to nestil podeplaval, ale nikdy me mě např. jeho dvoumetrová ocasní ploutev nedotkla. Prostě o mě věděl. [/citace]

Františku, smekááám, myslím, že se Ti splnilo to, po čem jsi tak toužil..8-)8-)

Nasává skoro jak Šroubek ale ten nemá rád plankton

[citace]kim napsal:

Jak jsem ráno slíbil dám sem fota žraloka. Měli jsme jich kolem sebe 7 ks o velikosti od 7 do 10m. Kolega natáčel a já fotil - museli jsme si to tak rozdělit, abychom stíhali. Om mávne ocasem a člověk mu nestačí I když to vypadá, že je pomalý. Snažil jsem se o detaily. Voda byla plná plankton a oni hltali. Nás to kousalo. Jsou to opravdu něžní obři. Některý jak hltal se ke mě příblížil i na 1m. Přesto jeho oko mě stale pozorovalo a dal mě čas, abych mu uplaval z cesty. A když jsem to nestil podeplaval, ale nikdy me mě např. jeho dvoumetrová ocasní ploutev nedotkla. Prostě o mě věděl. [/citace]

Franto, prostě nádhera!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.