Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Krásné foto

Odpovědět

[citace]PEN napsal:

2Harty : fotku nemám, ale asi nej ryba byl jelec, kterého jsem upytlačil tak v pěti, šesti letech u pradědy na mlejně u Želetavky. Vím ze to bylo jenom na lískovém prutu s kusem silonu a na třešeň. A pro moje dětské oči to byl tenkrát obrovský kus. A šel zpět do vody.[/citace]Tomu rozumím,ale špatně jsem položil otázku. Neměl jsem jsem na mysli jenom chycenou ale i vysněnou.U mně je to Tajmen a na 99.9% procent ho nikdy neulovím.Takže to je pro mne Everest.

Toto je foceno někde severně od Osla z autobusu. Prostě mě to nedalo i když je jasné, že sklo vadí.

Naše pravá česká užovka - ochutnávala si mě jazýčkem.

[citace]Harty napsal:

PEN napsal:

2Harty : fotku nemám, ale asi nej ryba byl jelec, kterého jsem upytlačil tak v pěti, šesti letech u pradědy na mlejně u Želetavky. Vím ze to bylo jenom na lískovém prutu s kusem silonu a na třešeň. A pro moje dětské oči to byl tenkrát obrovský kus. A šel zpět do vody.Tomu rozumím,ale špatně jsem položil otázku. Neměl jsem jsem na mysli jenom chycenou ale i vysněnou.U mně je to Tajmen a na 99.9% procent ho nikdy neulovím.Takže to je pro mne Everest.[/citace]

Harty, nikdy neříkej nikdy. A tobě speciálně bych toho krasavce ze srdce přál;-)

Tak v tom případě yohlas s Harty. Na 100%:-E

Tak útok orla na hladinu bych chtěl také nafotit. Několikrát jsem to viděl, ale nestihl. Snad budu mít letos větší štěstí. Proto přidám něco co jsem stihl.

Tak ten brouk byl opravdu v klidu.

To Kime:

Tomu hovorím úlovok.

Myslím ten let vážky.

Je nádherná.

Bolo to fotené z ruky?

Fakt dokonalé.

Ono to jinak než z ruky nejde. Jen na posed, kde je čas si beru někdy stativ. Pouze to chce čas a čekat u nějaké rostliny, kterou mají rádi a nehýbat se, ona se některá odváží a přiletí.

To Kim: Já taky občas fotím a nafotit vážku už vyžaduje hodně trpělivosti a umu,aby z toho byla takhle krásná fotka.Klobouk dolu...

Lofoty

To Kim: Perfektné foto vážky včítane kompozície. Len by som chcel dodať, že okrem nutnej trpezlivosti a pokročilých fotografických skúseností, si takýto typ snímkov vyžaduje aj inštinkt lovca. :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!