Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
skoro jasno

Krásné foto

Odpovědět

Pene já to beru. Fotky prostředí z Norska, zejména aktuální působí jako pohlazení. Slíbena je jedna denně a po jak dlouhou dobu. Ukazuje se, že slunovrat se dal do pohybu.

Já taky jednu přidám. Soroya v neděli ráno.

Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012). Neupravovaná farebná fotografia

Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012)

Na to spodním sněží.:-?

ve čtvrtém baráku napravo je v obýváku rozsvícená stolní lampička.

Na tom prvním je vidět most.

[citace]jojo100 napsal: Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012)[/citace]

Na tom prvom to vyzerá že by to ešte šlo vyskúšať, ale na tom druhom je to úplne v pr....:-D:-D:-D

Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.

S Hugem jsme se seznámili bohužel až ke konci našeho pobytu na Senje. I tak nám jako profesionální rybář dokázal hodně poradit. Je to nejenom profesionální rybář, ale i průvodce a uznávaný profesionální fotograf Norské přírody. I z toho důvodu mám od něj pouze obrázky v náhledové kvalitě, ale na potěšení duše to stačí.

2Kim - fotek mám tak na dva roky dopředu a jejich počet stále narůstá

Další aktuální Senja

Co dodat, nádhera oku ladící.Už at jsme tam,ještě 4 měsíce(vingsand).

[citace]kim napsal:

Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.[/citace]

Pravda je, že na druhej snímke začala snehová búrka, ktorá ešte nestihla doraziť k našej chate. Asi tak za minútu som mohol vyfotiť už len bielu stenu. Za ďašiu minútu či dve to už všetko vyzeralo ako na prvom snímku.

Ale aj tak sme išli na vodu

Na ďaľší deň nás už sprevádzali tie "milé" zlodejky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!