Pene já to beru. Fotky prostředí z Norska, zejména aktuální působí jako pohlazení. Slíbena je jedna denně a po jak dlouhou dobu. Ukazuje se, že slunovrat se dal do pohybu.
Odpovědět
Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012). Neupravovaná farebná fotografia

Odpovědět
ve čtvrtém baráku napravo je v obýváku rozsvícená stolní lampička.
Odpovědět
[citace]jojo100 napsal: Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012)[/citace]
Na tom prvom to vyzerá že by to ešte šlo vyskúšať, ale na tom druhom je to úplne v pr....:-D:-D:-D
Odpovědět
Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.
Odpovědět
S Hugem jsme se seznámili bohužel až ke konci našeho pobytu na Senje. I tak nám jako profesionální rybář dokázal hodně poradit. Je to nejenom profesionální rybář, ale i průvodce a uznávaný profesionální fotograf Norské přírody. I z toho důvodu mám od něj pouze obrázky v náhledové kvalitě, ale na potěšení duše to stačí.
2Kim - fotek mám tak na dva roky dopředu a jejich počet stále narůstá

Odpovědět
Co dodat, nádhera oku ladící.Už at jsme tam,ještě 4 měsíce(vingsand).
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.[/citace]
Pravda je, že na druhej snímke začala snehová búrka, ktorá ešte nestihla doraziť k našej chate. Asi tak za minútu som mohol vyfotiť už len bielu stenu. Za ďašiu minútu či dve to už všetko vyzeralo ako na prvom snímku.
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.