Pene já to beru. Fotky prostředí z Norska, zejména aktuální působí jako pohlazení. Slíbena je jedna denně a po jak dlouhou dobu. Ukazuje se, že slunovrat se dal do pohybu.
Odpovědět
Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012). Neupravovaná farebná fotografia
Odpovědět
ve čtvrtém baráku napravo je v obýváku rozsvícená stolní lampička.
Odpovědět
[citace]jojo100 napsal: Nájdi rozdiel medzi dvoma snímkami. (Ansnes 8.4.2012)[/citace]
Na tom prvom to vyzerá že by to ešte šlo vyskúšať, ale na tom druhom je to úplne v pr....:-D:-D:-D
Odpovědět
Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.
Odpovědět
S Hugem jsme se seznámili bohužel až ke konci našeho pobytu na Senje. I tak nám jako profesionální rybář dokázal hodně poradit. Je to nejenom profesionální rybář, ale i průvodce a uznávaný profesionální fotograf Norské přírody. I z toho důvodu mám od něj pouze obrázky v náhledové kvalitě, ale na potěšení duše to stačí.
2Kim - fotek mám tak na dva roky dopředu a jejich počet stále narůstá
Odpovědět
Co dodat, nádhera oku ladící.Už at jsme tam,ještě 4 měsíce(vingsand).
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Myslím, že na prvním je patrné, že se žene sněhová přeháňka a na druhé už je po ní.[/citace]
Pravda je, že na druhej snímke začala snehová búrka, ktorá ešte nestihla doraziť k našej chate. Asi tak za minútu som mohol vyfotiť už len bielu stenu. Za ďašiu minútu či dve to už všetko vyzeralo ako na prvom snímku.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...