To kim: To je jen rejpnutí do Huskyho, neboť napsal, abych jej vzal do domečku snů a když jsem souhlasil, tak odpověděl místo mě, Tobě.
Odpovědět
Už jsem doma. V takovém domečku bych bral pobyt s dobrou partou od května do srpna. Samozřejmě bych přiložil ruku k dílu např. při vaření - loupání brambor, krájení masa a zeleniny a mytí nádobí. Neměl by při pobytu také chybět moravský pozdrav v podobě tekutého sluníčka ze švestek. Vím že v okolí UH říkají švestkám jinak - zažil jsem tam několikrát košt.
Odpovědět
To Kulík: Tady vidíte, že už potřebuji vysadit. Ale i ve třech s Kimem si umím tento pobyt představit. TY REJPÁLKU !! :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Když vidím ty fotky, JAKABO, do pr**** já už chci vyjet směr NORSKO!!!!!
Odpovědět
To JAKABO: Kdyby nebyl k mání ten vysněný, tak beru i ten s ostrůvkem a myslím si, že mi to Kim i Husky odsouhlasí.
Díky za Tvé fantastické snímky opravdu zahřejí na dušičce.
Odpovědět
Asi oba názvy švestek jsou příhodné. Na koštu jsem obdivoval to, že místní znalci při hodnocení hovořili o tom, že v tom vzorku je ocásek z toho a z toho a další pro ně podstatná zjištění. Divil jsem se, že to tak rozlišují. Na vzorcích byla jen čísla a oni snad věděli i kdo to blahodárné pití vyrobil. Umí o tom hovořit jako při soutěží s vínem. Je kupodivu, že tento léčivý přípravek není v Norsku kladně přijímán.
Odpovědět
To kim: Myslím si, že je i v Norsku kladně přijímán, ale za dlouhych NEjasných večerů/dnů ma neblahé následky.
Odpovědět
Chlapi, pokud nebude ten vysněný domeček, beru také ten ostrovní a moravskou medicínu určitě s sebou!
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...