Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Krásné foto

Odpovědět

Fuj, to jsem si oddechl:-D:-D:-D

[citace]mthead napsal: Jiran napsal: Prosím tě neblázni, ještě se někdo chytí a bude nám nabízet vysavač do lodě

Husky19 myslel pochopitelně síť na volejbal. [/citace]

Jestli neměl na mysli houpací síť na loď...8-):-D

[citace]kliknis napsal:

mthead napsal: Jiran napsal: Prosím tě neblázni, ještě se někdo chytí a bude nám nabízet vysavač do lodě

Husky19 myslel pochopitelně síť na volejbal.

Jestli neměl na mysli houpací síť na loď...[/citace]

To asi nejspíš, ale tu je potřeba dost často luxovat, takže bude nutný vysavač/nejlépe s vodním filtrem a ionizátorem vzduchu/

Jsi dobrák, a kdo mi prodá centrálu:-D:-D:-D

zkus nejmenovaný fotoservis:-x:-x:-x:-x

Tuším tu neco začíná smrdet. Idem radši spat. A možno sa mi bude snívat jak si nekdo namotal vlastú síť na svoju vlastnú vrtulu. A jak dplávali policajti a dokázali , že to je jeho síť , a že nemá na ňu povolení , a že ho museli dotáhnút k brehu a že ho to stálo DOST. Dobrú noc šeckým , bez rozdílu či máte vmp-éčko , svoju šífu s wc , poprípade dokonca s vysavačem alebo né.8-O

Kluci, nereste to uz, takhle je to v pohode :-):-):-):-):-)

A to zase né, já jsem začal uvažovat o nové síti do lodi pod plynový vařič a WC. Je možné,že by to šlo i do Fordů.

Super Naki, na podzim jedeme Fordem a když se budu ještě cestou houpat, to nebude mít chybu!!

K předchozím příspěvkům musím podotknout, že jsem skutečně měl na mysli síť volejbalovou a síť houpací do lodi. :-D:-D:-D. Vždyť který blázen by jel do Norska se sítí. I když jako večerní róbu, kterou předvedla princezna Koloběžka I, .....

Ale souhlasím s Pafkou, bude dobré toho opravdu nechat. I když to bylo něco tak absurdního, že na to člověk těžko zapomene.

Pěkný den a myslete spíše na to, že každý den jsme o kousíček blíže k letošní návštěvě Norska!!! (a bez sítí :-D:-D:-D)

8-)8-)8-)8-)

Pánové díky je to krása. Husky počítám s Tebou.

Mysleli ste takéto niečo do fjordu?

Kime, určitě mne nebudeš muset pobízet.

Navíc budu i ochotně vařit. To mi jde ještě celkem obstojně.;-);-);-)

Husky, můžeme tam vzít i Kima, souhlas.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!