sroubek282 -však tebe to taky čeká a hafo lidí k tomu,,,
Odpovědět
To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!!
Odpovědět
Jakaba a další bychom snad mohli pasovat na zveřejňovače fotek. Někomu to nemusí sedět, ale já to beru jako oživení. Je to od nich milé. Fota a videa na těchto stránkách vítám.
Odpovědět
Kime, souhlasím s Tebou, je to o fotkách a ty aspoň potěší.Taky si je tady rád prohlížím, zvlášť po přečtení Zajímavostí.:-D
Odpovědět
JAKABO je sice MegaSpammer , ale mám ho za to rád 8-O . Jeho tématické fotoromány mne opravdu baví a některé jsou i dost inspirativní :-)
Máš mé poděkování a jen tak dál. ARNOYA 88 :-P:-E
Odpovědět
Nejen JAKABO ale i vy všichni ostatní pohladit těma fotkama na duši. DÍK
Odpovědět
Norci dúfam,že s prvými rybármi v Nórsku uvidíme aj krásne a praktické
foto od nich.Niektorí to majú za pár.Foťáky a prepojovacie káble zo sebou!!!!!!!
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!![/citace]
Moc pekna fotka, jen tak dal :-) :-)
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!![/citace]
Kdyby ses tam někdy stěhoval, tak já se hlásím jako POPRSÍ (pomocná pracovní síla). Dělal bych za byt a stravu a možnost jezdit na ryby. 8-)8-)8-)
Odpovědět
Na Vikne je takýto maličký-stačil by.Chytáš makrelky z terasy.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...