Hasvik, NO
temperature icon -6°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Krásné foto

Odpovědět

sroubek282 -však tebe to taky čeká a hafo lidí k tomu,,,

To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!!

Jakaba a další bychom snad mohli pasovat na zveřejňovače fotek. Někomu to nemusí sedět, ale já to beru jako oživení. Je to od nich milé. Fota a videa na těchto stránkách vítám.

Kime, souhlasím s Tebou, je to o fotkách a ty aspoň potěší.Taky si je tady rád prohlížím, zvlášť po přečtení Zajímavostí.:-D

JAKABO je sice MegaSpammer , ale mám ho za to rád 8-O . Jeho tématické fotoromány mne opravdu baví a některé jsou i dost inspirativní :-)

Máš mé poděkování a jen tak dál. ARNOYA 88 :-P:-E

Nejen JAKABO ale i vy všichni ostatní pohladit těma fotkama na duši. DÍK

Norci dúfam,že s prvými rybármi v Nórsku uvidíme aj krásne a praktické

foto od nich.Niektorí to majú za pár.Foťáky a prepojovacie káble zo sebou!!!!!!!

[citace]kulik napsal:

To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!![/citace]

Moc pekna fotka, jen tak dal :-) :-)

[citace]kulik napsal:

To JAKABO: Tak ten domeček na prním snímku by byl můj sen. Už se tam vidím a připadám si jako v nebi. Je to nádhera i ta příroda a moře kolem. Dávám 10 bodů!!!!!!!!![/citace]

Kdyby ses tam někdy stěhoval, tak já se hlásím jako POPRSÍ (pomocná pracovní síla). Dělal bych za byt a stravu a možnost jezdit na ryby. 8-)8-)8-)

Na Vikne je takýto maličký-stačil by.Chytáš makrelky z terasy.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!