nemyslím, že je to fotomontáž - není tam nic neobvyklého :-):-):-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal: nemyslím, že je to fotomontáž - není tam nic neobvyklého [/citace]
Ne není to fotomontáž!!!!Na to dám krk...
Odpovědět
Názor...!Když takhle vyrazí jakákoliv ryba z vody,s sebou bere určitý množství vody!! tady je delfín nad vodou ostře ohraničený,bez krůpějí...pouze pod ním vodní vzdmutí,nic víc..8-O co myslíte???:-) jo asi koláž!!!??:-P
Odpovědět
[citace]respi napsal: Názor...!Když takhle vyrazí jakákoliv ryba z vody,s sebou bere určitý množství vody!! tady je delfín nad vodou ostře ohraničený,bez krůpějí...pouze pod ním vodní vzdmutí,nic víc.. co myslíte??? jo asi koláž!!!??[/citace]
Nebudu se v tom pořád rýpat,projeď si tu fotku v nějakém programu,zvěč si ju,dívej se na detaily a potom zjistíš,že to není fotomontáž..
Odpovědět
Na tomto webu se mi opravdu líbí jak se někdo chytne , ale úplného ho....... místo toho aby se kochal krásnou fotkou:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal: Na tomto webu se mi opravdu líbí jak se někdo chytne , ale úplného ho....... místo toho aby se kochal krásnou fotkou[/citace] Ty jsi chytrej jak rádio,proč se vůbec na ty fotky díváme,že jo...8-O
Odpovědět
[citace]respi napsal:
honzak napsal: Na tomto webu se mi opravdu líbí jak se někdo chytne , ale úplného ho....... místo toho aby se kochal krásnou fotkou Ty jsi chytrej jak rádio,proč se vůbec na ty fotky díváme,že jo...[/citace]
Má pravdu ! Tady člověk opravdu něco napíše,vloží a všichni mají kupu připomínek :-D
Odpovědět
respi jako asi na ty tvoje, když jsem v půlce října dáš na stránky hříbky které jsi sem dával už v půlce července a voblbuješ tady chlapy jak u vás rostou.
8-O
Odpovědět
Ale toto fotomontáž není.Táto čaká na každého,kto si príde zachytať
z Bakkanu na ostrov ASEN. A je tu aj pre respiho.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...