Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Krásné foto

Odpovědět

Halík 100cm, treska 130cm.

Uvažoval som pozrieť pod vodu v blízkosti plytčín v strednom Nórsku za pomoci takejto kamery. Jaký je Váš názor, prípadne skúsenosti s takouto kamerou? Dá sa to využiť, keď tam pod kameru zavesím na kus silónu kus masa na háčiku?

GSY8000ADVR 7 "TFT Podvodné Ryby Finder Video Camera DVR Štandardné Set w / 20m kábel - čierna

[citace]kloboukatej

A když je to z Korlinu, tak to místo letos v červenci zkusím najít i když přesné místo původního přístaviště neznám. Pojedu tam teprve 3.rokem.[/citace]

Jestli se nepletu, tak by se mělo jednat o toto místo.

SIME co je to prosím tě za obludu? :-D Hlava mi připomíná vlkouše ale to asi ne...8-O

To co ta paní ulovila je jeden z x druhů kaniců. Takhle velcí jsou samotáři a zdržují se v jeskyních nebo mezi kůly starých přístavů. Samozřejmě nepohrdnou ani vrakem.

Ano, je to tak, je to kanic :-D

S podobně velkým jsem se potápěl v Marsa Alam v Egyptě a byla to pecka :-D :-D

Ajajaj. Tak si připadám jako bl..c. Jenže jak na tu fotku koukám na mobilu tak ta hlava tak vypadá. Jenom mě mátla hrbetni ploutev :-(

[citace]Jiran napsal:

Takových záběrů se nepodaří v životě mnoho, viď?[/citace]

to ne

Je to v zátoce za malým mostem vlevo od Korlinu, pod kostelem. Jezdil jsem tam, když se to přestavovalo. Jmenuje se to Otnes. Jen pro zajímavost: Tehdy, když jsem tam byl naposledy, tak před 4 rokama, tak týden ubytování + loď Oien 25-30 koní cca 5500 Kč,-.Ubytování tak 100 metrů od mola. Píšu to ptoto, že jsem Korlin zažil a tady za polovinu peněz naprosto odlišné podmínky.

[citace]kloboukatej napsal:

Step napsal:

to kloboukatej: je to stejné místo, ten horní snímek jsem zvětšil a domek vpravo nahoře má nad prostředním oknem malé okénko a dole ty tři nad zemí, stejně jako domek na spodním obrázku vlevo nahoře.

Koukal jsem na to dost dlouho a souhlasím, že je to stejný objekt. Mátl mě ten červený dům vpravo nad silnicí u "vyhořelého" snímku, ale ten na prvním záběru evidentně není, je vpravo mimo záběr. OK, díky.

A když je to z Korlinu, tak to místo letos v červenci zkusím najít i když přesné místo původního přístaviště neznám. Pojedu tam teprve 3.rokem.[/citace]

Ještě se vrátím ke kanicům jak jsem psal, tže jich je x druhů. Oni patří mezi mořské ryby, které dovedou velmi rychle měnit barvu svého těla. Mám za to, že ulovený kanic je kanic obrovský, který dorůstá 2,5 m a může vážit 300 kg. Na důkaz, že si nevymýšlím pošlu několik foto různých kaniců včetně jejich barevných proměn.

To jsou kanici měsíční, kteří změnili barvu - jinak jsou krásně červení se žlutým lemováním na vykrojeném ocasu.

Kanic měsíční v červeném provedení.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.