Asi někde opravdu hořelo. Že by ale na obou fotkách byl stejný objekt, to se mi nezdá. Např. schody do vody jdou na druhou stranu a 2 červené domy hned nad silnicí za vyhořelým na první fotce taky nejsou.
Odpovědět
To kloboukatej -a já myslím že to je stejný objekt akorát je to focený z jiného ůhlu a vzdálenosti,jestly myslíš ten červený barák vlevo tak na první fotce to vypadá jako by byl taky na molu ale asi je postavený na břehu,proto není na druhé fotce vidět,toť můj názor ale Harty nás rozsoudí:-D:-D:-D
Odpovědět
Já se přikláním k tomu, že je to pořád stejný objekt. Stačí se dobře podívat na obě fotky. Nevíte náhodou kde to je? Je mi to nějaké povědomé, i když v norsku mi připadá všechno stejné.
Odpovědět
[citace]kafra napsal: Velikonoce 2012 - Sandland Loppa[/citace]
Kluci jestli se nemýlím tak jste natočily pěkné videjko.je na youtube ale nechci sem vkládat něco co není moje.
Odpovědět
Připadá mi to že je to ta spálená bouda na Korlinu někdy v roce 2008 vlevo při průjezdu k kotviště za mostem.
Odpovědět
[citace]otapa napsal: Mně se to teda stejný nezdá.....[/citace]
súhlasím s mikulčákom a sedoilom že je to ten istý objekt. Porovnaj si uhol móla smerom k červenému baráku, okná na baráku a zvodidlá na ceste nad ním.:-D
Odpovědět
[citace]chebak napsal:
Připadá mi to že je to ta spálená bouda na Korlinu někdy v roce 2008 vlevo při průjezdu k kotviště za mostem. [/citace]je to tak,akorát 6.5.2007.Ten den kdy hořelo jsme neměli foťák.Tenkrát tam shořel člun a skůtr.Jedná se o ten samí objekt, ale jiný úhel.
Odpovědět
to kloboukatej: je to stejné místo, ten horní snímek jsem zvětšil a domek vpravo nahoře má nad prostředním oknem malé okénko a dole ty tři nad zemí, stejně jako domek na spodním obrázku vlevo nahoře.
Odpovědět
[citace]Radyn napsal: kafra napsal: Velikonoce 2012 - Sandland Loppa
Kluci jestli se nemýlím tak jste natočily pěkné videjko.je na youtube ale nechci sem vkládat něco co není moje.[/citace]
Ne, to byl asi někdo jiný,video nemám youtube neumím a už se učit nebudu :-D
Odpovědět
[citace]Step napsal:
to kloboukatej: je to stejné místo, ten horní snímek jsem zvětšil a domek vpravo nahoře má nad prostředním oknem malé okénko a dole ty tři nad zemí, stejně jako domek na spodním obrázku vlevo nahoře.
[/citace]
Koukal jsem na to dost dlouho a souhlasím, že je to stejný objekt. Mátl mě ten červený dům vpravo nad silnicí u "vyhořelého" snímku, ale ten na prvním záběru evidentně není, je vpravo mimo záběr. OK, díky.
A když je to z Korlinu, tak to místo letos v červenci zkusím najít i když přesné místo původního přístaviště neznám. Pojedu tam teprve 3.rokem.
Odpovědět
Loppa Sandland srpen 2012, palice halíka, která zůstala v mrazáku údajně po rusech nebo ukrajincích. Dle správce vážil 90 kg.
Odpovědět