Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Konstruktivní kritika CK a CA
- Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Krbi75 a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 26 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
#358661 18.12.2024 v 11:00
Dobrý den pane JuraS.Reaguji na Vaše příspěvky.Jezdím do Norska 30 let.Bohužel za těch třicet roků jsme dosáhli všichni důchodového věku,(přes sedmdesát roků), a tak jsme podle Vás odepsaní staříci.Zaplať pan Bůch je to jen Váš názor.Naopak Norsko si nesmírně užíváme.Nevšiml jsem si že by někdo umdléval tak,že neuzvedne prut.Pochopitelně síly ubývají,ale to pane inženýre snad pochopíte.Jsme jen pomalejší.Možná že se toho věku taky dožijete a pak už jezdit nebudete,protože jste konstruktivní a uznáte že jste všem jen na obtíž.
Jezdíme soukromě a zase cesta je pohodová,s přespáním na hotelu v Hamaru.
Nemáte kamarády?Vůbec se nedivím.Jste sebestředný,protivný člověk,který uznává je sám sebe.Jinak jsou všichni a obzvláště starší,podle Vás odpad kterého je potřeba se zbavit,protož VY jste to ESO,které všechny přechytračí.
Možná jsem to mohl napsat jednou větou:JE MI VÁS LÍTO.
KVlada
#358662 18.12.2024 v 12:30Děkuji za názor. Neznám Vás a nevím jakým životem jste si prošel. Já měnil zaměstnání cca 10x a stěhoval jsem se 8x po celé republice když ještě byla celá. Takže kohokoliv co jsem znal jsem zanechal někde v dáli. A kamarádství na 200 km nefunguje. A že jsem vždy bydlel jen v paneláku tak ryby neberu. Moc mi nechutnají a nikdo v rodině je nechce. A nejezdím do Norska 30 let, před tou dobou jsem měl úplně jiné starosti a priority. Netvrdím, že důchodci jsou špatní anebo že nestačí. Jen moji zkušenost se dvěma popsanými typy prvo-rybářů co vyrazí do Norska. A platí to jen pro situaci kdy si zaplatí rybaření u cestovky. Neplatí to u Vás co jezdíte stále se stejnou sestavou a vlastní cestou. A pokud narážíte na moje vzdělání s tím nic nenadělám. Prostě IQ traktoru nebo IQ rezavé pumpy mi vadí, vyhýbám se mu ale pokud mi cestovka někoho takového dá do lodi tak se s tím já poperu. Těžko ale ten jmenovaný když mu položím otázku které ani nedokáže porozumět. Stejně tak se vyhýbám alkoholikům a feťákům. Nicméně i takové mi cestovka přihrála na loď.
Pokud jste nic z toho nezažil jen proto, že jste pracoval celý profesní život u jednoho zaměstnavatele na stejné pozici, bydlíte stále ve stejném rodném městě, v domě po rodičích, nebo máte po předcích zemědělskou usedlost pak houby víte o mém živote. V mých botách nechodíte a ani by jste nechtěl kdyby jste je znal. Takže mě nekritizujte za moje názory. Když už tak jste sem mohl dát svoje zkušenosti z toho jak do Norska na ryby s cestovkou. Pokud to neznáte pak by bylo lepší mlčet a šoupat nohama.
Nebo si myslíte že Vaší kritikou se před Vánocemi zamyslím a budu o tom přemýšlet?
A jen pro Vaši představu: Brno, Brno, Brno, Žilina, Vyškov na Moravě, Praha, Mladá Boleslav, Poděbrady, Nymburk, Praha. Stěhování a místa kde jsem alespoň rok bydlel.
- Odpověď byla upravena před 4 hodinami a 41 minutami uživatelem JuraS.. Důvod: doplnění
#358664 18.12.2024 v 15:48Dobrý den p.Jura, jezdím do Norska již několik let, několikrát jsem byl v Norsku s cestovku a to sám, tudíž jsem byl z cizími lidmi na lodi a zatím to pokaždé bylo super a s kolegy si dokonce voláme a v případě cesty po naši krásné zemi najdeme místo se po letech zastavit na společné vzpomínky při kávě. Musím říci, že jsem měl veliké štěstí na lidi a neměl jsem v lodi a na chatě alkoholiky, dokonce jsem nenarazil na IQ traktoru a rezavé pumpy a upřímně doufám, že po přečtení vašich příspěvků nenarazím ani na Vás pana ing. s velkým IQ, promiňte, ale vy jste opačný extrém.
Pod stromeček Vám přeji hodně přátel
S pozdravem a přáním hezké dne Martin
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Konstruktivní kritika CK a CA