Hasvik, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 20°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Přátelé,

k kolegou Mikulčákem bychom chtěli pro příznivce Norského rybolovu a Norska (a samosebou i jejich blízké) uspořádat na Jižní Moravě setkání spojené s posezením ve vinném sklípku u pohárků a lahví lahodného moku.

Po dohodě se SIMem, spojujeme tuto akci a bude se jednat o 5. SRAZ RYBOLOVNORSKO, který byl původně pořádán v hotelu Jehla.

Místo je již objednané. Jedná se o vinárnu U Jeňoura, která poskytuje pro tuto akci vynikající podmínky. Ať se jedná o nabídku občerstvení, nebo o ubytovací možnosti, stejně tak i o další zázemí pro pořádání "konference" - konferenční místnost. Je to vinárna uprostřed vesničky sklepů s názvem Nechory, v lokalitě vesnice Prušánky.

Termín této akce je pevně stanoven na 19.11.2011 - 20.11.2011

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S KONF. SÁLEM A HUDBOU (bez ubytování):

840 Kč/osoba

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S UBYTOVÁNÍM, KONF. SÁLEM A HUDBOU:

1.050 Kč/osoba

OBSAH BALÍČKU :

Ubytování a prohlídka Nechor 12.00 hod - 13.00 hod

Konferenční sál :

13.00 hod - 18.30 hod

Součástí pronájmu je coffeebreak (káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika)

Oběd :

15.00-16.00 hod ve sklepě U Jeňoura

Polévka, hlavní chod, dezert

16.00 - 16.30 hod Ubytování hostů

Večer U Jeňoura se živou hudbou od 18.00 hod do raních hodin

Večeře :

cca od 19.00 hod

Směs pečených pochoutek (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím)

Výtečný guláš,chléb

Zelný salát

Degustace vín :

20.30-22.00 hod

Otevřený sklep se sommelierem - ochutnávky vín (Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Frankovka, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, André, Cuvée bílé, Cuvée červené, Cuvée rosé)

Studené pohoštění na deskách :

Podávané během večerních hodin - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

Nápoje :

- víno, nealko, káva, čaj, voda jsou V CENĚ NABÍDKY

- pivo, alko, sekt si hosté PLATÍ ZVLÁŠŤ !

V ceně ubytování je snídaně.

OSNOVA :

12:00 - 13:00 Příjezd, procházka po Nechorech

13:00 - 13:30 Přednáška Sim - Novinky pro rok 2012

13:30 - 14:00 Přednáška Janka - Zajímavosti Norska

14:00 - 14:10 Přestávka - Coffebreak

14:10 - 14:55 Přednáška Sim - Jak na halibuta

14:55 - 15:55 Oběd (polévka, Moravský vrabec, zelí a houskový knedlík, zákusek)

15:55 - 16:25 Ubytování

16:25 - 16:50 Přednáška Dufek - Novinky pro rok 2012

16:50 - 17:30 Přednáška Dufek - Preparace úlovků

17:30 - 17:40 Přestávka - Coffebreak

17:40 - 18:10 Přednáška Sim - Rybolov v tropech

18:10 - 18:25 Vyhlášení soutěže o nejtěžší rybu 2011

18:25 - 18:30 Přesun do vinárny

18:30 - 4:00 Volná zábava

19:00 - 20:00 Večeře (směs pečených pochoutek)

20:30 - 22:00 Ochutnávka vín se someliérem

23:00 - 24:00 Večeře (studené pohoštění na deskách)

Pozn.: Pořadí přednášek se může měnit

Odpovědět

Během příštího týdne začneme vybírat nevratné zálohy na ubytování a stravu.

Přesnější info ještě sdělíme.

Předpoklad je :

- 50% ceny za každého přihlášeného

- zaslat na účet, složenkou na adresu nebo osobně

- uvedení přezdívek do zprávy pro příjemce

- poslední termín k zaslání zálohy konec září (bez zaslané zálohy nelze garantovat místo!!!)

Nevím, jestli jsem si nevšiml, ale jak to dopadlo s Rainerem a jaká je cena bez ubytka? Díky.

[citace]kaqpa napsal:

Nevím, jestli jsem si nevšiml, ale jak to dopadlo s Rainerem a jaká je cena bez ubytka? Díky.[/citace]

Vše ještě bude upřesněno

[citace]MifakM napsal:

Během příštího týdne začneme vybírat nevratné zálohy na ubytování a stravu.

Přesnější info ještě sdělíme.

Předpoklad je :

- 50% ceny za každého přihlášeného

- zaslat na účet, složenkou na adresu nebo osobně

- uvedení přezdívek do zprávy pro příjemce

- poslední termín k zaslání zálohy konec září (bez zaslané zálohy nelze garantovat místo!!!) [/citace]

Nevratné zálohy????Co když někdo onemocní a nebo z rodiných důvodů mu to nevyjde?........

2 sroubek

Pak samozřejmě budeme tyto situace řešit samostatně. Vždy se dá najít nějaká zlatá střední cesta.

Když domlouváme Norsko, také všichni z partie složí 50% ceny "zájezdu" nadřevo, aby se mohla zaplatit záloha za ubytování. Pokud to někomu nevyjde, tato záloha propadá veprospěch ostatních (pokud si dotyčný nesežene náhradu). Nevím jak na severní moravě, ale tohle je prostě náš standardní postup. Každý s tím počítá a nikdo nemá problém.

Ber to i z pohledu majitele sklepa. Jídlo a ubytování se objednává dopředu a majitel sklepa musí nakoupit potřebné potraviny = vkládá do toho vlastní investice. Přihlásí se mi 130 lidí a tedy musí mít i pro 130 lidí jídlo a zajištěné ubytování. Nakonec by přijelo jen 90. Kdo pak zaplatí rozdíl? Ti co přijedou?

Dále pak z pohledu organizátora vem si co bychom měl v tom za chaos, kdyby se stále někdo přihlasoval, zasílal zálohu a pak se odhlašoval a já mu zálohu vracel.

[citace]kaqpa napsal: Nevím, jestli jsem si nevšiml, ale jak to dopadlo s Rainerem a jaká je cena bez ubytka? Díky.[/citace]

Procházel jsem toto vlákno a zjistil jsem, že info ohhledně ceny bez ubytování jsem již oznamoval. Tak pro jistotu ještě jednou:

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S KONF. SÁLEM A HUDBOU (bez ubytování):

840 Kč/osoba

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S UBYTOVÁNÍM, KONF. SÁLEM A HUDBOU:

1.050 Kč/osoba

OBSAH BALÍČKU :

Ubytování a prohlídka Nechor 12.00 hod - 13.00 hod

Konferenční sál :

13.00 hod - 18.00 hod

Součástí pronájmu je coffeebreak (káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika)

Oběd :

15.00 hod ve sklepě U Jeňoura

Polévka, hlavní chod, dezert

Večer U Jeňoura se živou hudbou od 18.00 hod do raních hodin

Večeře :

cca od 19.00 hod

Směs pečených pochoutek (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím)

Výtečný guláš,chléb

Zelný salát

Degustace vín :

20.30-22.00 hod

Otevřený sklep se sommelierem - ochutnávky vín (Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Frankovka, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, André, Cuvée bílé, Cuvée červené, Cuvée rosé)

Studené pohoštění na deskách :

Podávané během večerních hodin - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

Nápoje :

- víno, nealko, káva, čaj, voda jsou V CENĚ NABÍDKY

- pivo, alko, sekt si hosté PLATÍ ZVLÁŠŤ !

V ceně ubytování je snídaně.

mam hlad,když to vidím. :-D

to MifaKm:byla to pouze otázka... :-):-):-),držím palce

To MifakM: přepiš si u mne Step + 2 s "U" Ď

[citace]Step napsal:

To MifakM: přepiš si u mne Step + 2 s "U" Ď[/citace]

Hotovo

Do sklípku se také hlásím i s ubytováním. Soptik

Rád bych přihlásil 4 osoby s ubytováním.

Díky

2 soptik a Kuba

DONE

To MifakM:Sraz bude ve sklípku u Jeňoura a ubytování v hotelu Beatrice? Před dvěma týdny jsem měl tu čest toto navštívit a byl to nezapomenutelný zážitek.

2 Va

Ano

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.