Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 394)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Sim

Jasné, 100 lidí nebude v areálu vinných sklepů problém ubytovat. Hodně sklepů má patro, kde je ubytování zařízeno. Majitel vinárny, kde plánuji sraz udělat se se všema ostatníma zná, tak to určitě zařídí. O to neměj obavy. Přinejhorším je možné ubytování zajistit třeba v Bílovicích, nebo Hodoníně a to i za cenu toho, že bych je sám rozvážel 🙂

(případné znečištění vozu, by si ale každý musel po sobě uklidit 😎 )

NA PRVNÍ STRANU JSEM UMÍSTIL SEZNAM DOSUD PŘIHLÁŠENÝCH.

Seznam budu postupně aktualizovat, podle toho, jak se budou další přihlašovat. Jen potřebuji u přihlášky uvést zda chce dotyčný ubytování, nebo ne.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

ubytování pro 8 ano, Díky, Pafka

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

to MifakM:

zdarec,full servis pro 3

Díky Naki

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

U rautu je možno také zajistit občerstvení pro vegetariány, ale je potřeba to oznámit dopředu.

Celá akce proběhne v Prušánkách – ve vesničce vinných sklepů NECHORY

Raut bude ve vinárně U JEŇOURA.

Konference proběhne v hotelu (součást areálu sklepa) BEATRICE

Tamtéž bude ubytování + v okolních sklepech k tomu uzpůsobených.

KONFERENČNÍ SÁL

UBYTOVÁNÍ

lovec1
    Člen
    (39 odpovědí)

Chtěl bych se zůčastnit setkání, kde se mám hlásit?

Děkuji.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 lovec1

Tady. Stačí jen napsat že máš zájem spolu s počtem osob, které s Tebou chtějí jet a jestli požaduješ ubytování.

Další věci budeme řešit posléze.

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

To: MifakM Prosím přidat do seznamu nocležníků ChoChy + 1. Idealní by bylo od pátku do neděle, či-li 2noci pro 2 lidi. Děkuji Drahoš

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

sroubek282 napsal:

pro mě je to strašně dlouhá doba,skoro rok….nevím co bude s prací a jak to bude,pokud to bude,jako teď,tak určitě nic nepřiklepnu,ale pokud to vyjde tak rád přijedu,ale opravdu nevím,rok je dlouhá doba…

Máti pocházá z Břeclavi,tak vím o čem je řeč….

Tebe tu chci vidět, a je mi úplně ukradené, jak si to uděláš! Tak se chlape snaž, ať přijedeš! 🙂

Speciálně pro Tebe připravím něco extra 😉 – viz první strana, první příspěvek, poslední fotka 😛

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

budu se snažit určitě dorazit….určitě nepřijedu sám..;-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak to abych radši nechal manželku doma

😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 pafka

A proc, mohli bychom nazdobit i ji 😛

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

MifakM napsal:

sroubek282 napsal:

pro mě je to strašně dlouhá doba,skoro rok….nevím co bude s prací a jak to bude,pokud to bude,jako teď,tak určitě nic nepřiklepnu,ale pokud to vyjde tak rád přijedu,ale opravdu nevím,rok je dlouhá doba…

Máti pocházá z Břeclavi,tak vím o čem je řeč….

Tebe tu chci vidět, a je mi úplně ukradené, jak si to uděláš! Tak se chlape snaž, ať přijedeš!

Speciálně pro Tebe připravím něco extra – viz první strana, první příspěvek, poslední fotka

přijedu určitě,ale nevím kolik nás bude,asi čtyry a přespíme…doufám,že to co si napsal,tak platííííí…8-O

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sroubek

Samosebou ze vse je otazkou penez 🙂

Ale budeme se snazit “vyhandlovat” s majitelem vinarny co nejlepsi podminky. Kdyz nas bude pres 100 budeme mit jednodussi pozici pro vyjednavani tak uvidime kolik se lidi prihlasi.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Přihlašuji 4 osoby, prozatím s ubytováním, možná časem uvolním ubytování pro potřebnější. Musím se nejdřív ale domluvit na náhradním noclehu. Právě teď mám totiž po své pravé ruce nalitej Veltlínek, který ještě teď dozrává ani ne 100m od místa srazu a někde na zdi mně visí v rámečku Nechorská akcie za 500,- Jezdím tam minimálně 15 let ke kámošovi, kterej nám původně do obchodu navážel od jedné firmy materiál a od sebe ze sklípku víno. Protože k němu jezdí i spousta dalších,mezi nimi i někteří postihnutí diagnózou Trvalá severská horečka, tak ho tam jako nerybáře zlákali a už je jasnej, už pojede v červnu po čtvrtý, na Loppu. Tímto zdravím jejich partu, s některýma jsem se se u něho ve sklípku setkal před vánocema. Možná to budou číst.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Zapsáni další přihlášení 😉

2 Jisto

o ubytování nebude nouze, takže se nemusíš obávat ani nic shánět.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 394)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...