Hasvik, NO
temperature icon 13°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Přátelé,

k kolegou Mikulčákem bychom chtěli pro příznivce Norského rybolovu a Norska (a samosebou i jejich blízké) uspořádat na Jižní Moravě setkání spojené s posezením ve vinném sklípku u pohárků a lahví lahodného moku.

Po dohodě se SIMem, spojujeme tuto akci a bude se jednat o 5. SRAZ RYBOLOVNORSKO, který byl původně pořádán v hotelu Jehla.

Místo je již objednané. Jedná se o vinárnu U Jeňoura, která poskytuje pro tuto akci vynikající podmínky. Ať se jedná o nabídku občerstvení, nebo o ubytovací možnosti, stejně tak i o další zázemí pro pořádání "konference" - konferenční místnost. Je to vinárna uprostřed vesničky sklepů s názvem Nechory, v lokalitě vesnice Prušánky.

Termín této akce je pevně stanoven na 19.11.2011 - 20.11.2011

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S KONF. SÁLEM A HUDBOU (bez ubytování):

840 Kč/osoba

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S UBYTOVÁNÍM, KONF. SÁLEM A HUDBOU:

1.050 Kč/osoba

OBSAH BALÍČKU :

Ubytování a prohlídka Nechor 12.00 hod - 13.00 hod

Konferenční sál :

13.00 hod - 18.30 hod

Součástí pronájmu je coffeebreak (káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika)

Oběd :

15.00-16.00 hod ve sklepě U Jeňoura

Polévka, hlavní chod, dezert

16.00 - 16.30 hod Ubytování hostů

Večer U Jeňoura se živou hudbou od 18.00 hod do raních hodin

Večeře :

cca od 19.00 hod

Směs pečených pochoutek (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím)

Výtečný guláš,chléb

Zelný salát

Degustace vín :

20.30-22.00 hod

Otevřený sklep se sommelierem - ochutnávky vín (Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Frankovka, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, André, Cuvée bílé, Cuvée červené, Cuvée rosé)

Studené pohoštění na deskách :

Podávané během večerních hodin - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

Nápoje :

- víno, nealko, káva, čaj, voda jsou V CENĚ NABÍDKY

- pivo, alko, sekt si hosté PLATÍ ZVLÁŠŤ !

V ceně ubytování je snídaně.

OSNOVA :

12:00 - 13:00 Příjezd, procházka po Nechorech

13:00 - 13:30 Přednáška Sim - Novinky pro rok 2012

13:30 - 14:00 Přednáška Janka - Zajímavosti Norska

14:00 - 14:10 Přestávka - Coffebreak

14:10 - 14:55 Přednáška Sim - Jak na halibuta

14:55 - 15:55 Oběd (polévka, Moravský vrabec, zelí a houskový knedlík, zákusek)

15:55 - 16:25 Ubytování

16:25 - 16:50 Přednáška Dufek - Novinky pro rok 2012

16:50 - 17:30 Přednáška Dufek - Preparace úlovků

17:30 - 17:40 Přestávka - Coffebreak

17:40 - 18:10 Přednáška Sim - Rybolov v tropech

18:10 - 18:25 Vyhlášení soutěže o nejtěžší rybu 2011

18:25 - 18:30 Přesun do vinárny

18:30 - 4:00 Volná zábava

19:00 - 20:00 Večeře (směs pečených pochoutek)

20:30 - 22:00 Ochutnávka vín se someliérem

23:00 - 24:00 Večeře (studené pohoštění na deskách)

Pozn.: Pořadí přednášek se může měnit

Odpovědět

2 Sim

Jasné, 100 lidí nebude v areálu vinných sklepů problém ubytovat. Hodně sklepů má patro, kde je ubytování zařízeno. Majitel vinárny, kde plánuji sraz udělat se se všema ostatníma zná, tak to určitě zařídí. O to neměj obavy. Přinejhorším je možné ubytování zajistit třeba v Bílovicích, nebo Hodoníně a to i za cenu toho, že bych je sám rozvážel :-)

(případné znečištění vozu, by si ale každý musel po sobě uklidit 8-) )

NA PRVNÍ STRANU JSEM UMÍSTIL SEZNAM DOSUD PŘIHLÁŠENÝCH.

Seznam budu postupně aktualizovat, podle toho, jak se budou další přihlašovat. Jen potřebuji u přihlášky uvést zda chce dotyčný ubytování, nebo ne.

ubytování pro 8 ano, Díky, Pafka

to MifakM:

zdarec,full servis pro 3

Díky Naki

U rautu je možno také zajistit občerstvení pro vegetariány, ale je potřeba to oznámit dopředu.

Celá akce proběhne v Prušánkách - ve vesničce vinných sklepů NECHORY

Raut bude ve vinárně U JEŇOURA.

Konference proběhne v hotelu (součást areálu sklepa) BEATRICE

Tamtéž bude ubytování + v okolních sklepech k tomu uzpůsobených.

KONFERENČNÍ SÁL

UBYTOVÁNÍ

Chtěl bych se zůčastnit setkání, kde se mám hlásit?

Děkuji.

2 lovec1

Tady. Stačí jen napsat že máš zájem spolu s počtem osob, které s Tebou chtějí jet a jestli požaduješ ubytování.

Další věci budeme řešit posléze.

To: MifakM Prosím přidat do seznamu nocležníků ChoChy + 1. Idealní by bylo od pátku do neděle, či-li 2noci pro 2 lidi. Děkuji Drahoš

[citace]sroubek282 napsal:

pro mě je to strašně dlouhá doba,skoro rok....nevím co bude s prací a jak to bude,pokud to bude,jako teď,tak určitě nic nepřiklepnu,ale pokud to vyjde tak rád přijedu,ale opravdu nevím,rok je dlouhá doba...

Máti pocházá z Břeclavi,tak vím o čem je řeč....[/citace]

Tebe tu chci vidět, a je mi úplně ukradené, jak si to uděláš! Tak se chlape snaž, ať přijedeš! :-)

Speciálně pro Tebe připravím něco extra ;-) - viz první strana, první příspěvek, poslední fotka :-P

budu se snažit určitě dorazit....určitě nepřijedu sám..;-)

Tak to abych radši nechal manželku doma

:-D

2 pafka

A proc, mohli bychom nazdobit i ji :-P

[citace]MifakM napsal:

sroubek282 napsal:

pro mě je to strašně dlouhá doba,skoro rok....nevím co bude s prací a jak to bude,pokud to bude,jako teď,tak určitě nic nepřiklepnu,ale pokud to vyjde tak rád přijedu,ale opravdu nevím,rok je dlouhá doba...

Máti pocházá z Břeclavi,tak vím o čem je řeč....

Tebe tu chci vidět, a je mi úplně ukradené, jak si to uděláš! Tak se chlape snaž, ať přijedeš!

Speciálně pro Tebe připravím něco extra - viz první strana, první příspěvek, poslední fotka [/citace]

přijedu určitě,ale nevím kolik nás bude,asi čtyry a přespíme...doufám,že to co si napsal,tak platííííí...8-O

2 sroubek

Samosebou ze vse je otazkou penez :-)

Ale budeme se snazit "vyhandlovat" s majitelem vinarny co nejlepsi podminky. Kdyz nas bude pres 100 budeme mit jednodussi pozici pro vyjednavani tak uvidime kolik se lidi prihlasi.

Přihlašuji 4 osoby, prozatím s ubytováním, možná časem uvolním ubytování pro potřebnější. Musím se nejdřív ale domluvit na náhradním noclehu. Právě teď mám totiž po své pravé ruce nalitej Veltlínek, který ještě teď dozrává ani ne 100m od místa srazu a někde na zdi mně visí v rámečku Nechorská akcie za 500,- Jezdím tam minimálně 15 let ke kámošovi, kterej nám původně do obchodu navážel od jedné firmy materiál a od sebe ze sklípku víno. Protože k němu jezdí i spousta dalších,mezi nimi i někteří postihnutí diagnózou Trvalá severská horečka, tak ho tam jako nerybáře zlákali a už je jasnej, už pojede v červnu po čtvrtý, na Loppu. Tímto zdravím jejich partu, s některýma jsem se se u něho ve sklípku setkal před vánocema. Možná to budou číst.

Zapsáni další přihlášení ;-)

2 Jisto

o ubytování nebude nouze, takže se nemusíš obávat ani nic shánět.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.