Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava
- Toto téma obsahuje celkem 393 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Radislav Kryl a poslední změna proběhla před 12 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#26996 22.11.2011 v 21:10
Prověřím termíny a dám vědět, ale poslední víkend asi bude neprůchodnej 🙂
#27024 23.11.2011 v 22:44Koukám pánové, že vy se chystáte už jen k zábavě a vymýšlení jak na ně hned od jara. Samozřejmě Vám to přeji. Naproti tomu my, kteří ještě myslivcujeme musíme vydržet do 15.1., kdy končí lov jelenů. Vy si budete léčit rány v teple resp. ve sklípcích a my mrznout v lesích. Prostě vše má své + a -. Je to prostě život lovců. Hlavní je, že tím všichni žijem. Ten adrenalin prostě stojí za námahu.
#27025 23.11.2011 v 23:14Pane Kime,
vy máte jednu obrovskou výhodu a nevýhodu zároveň. Máte dva obrovské koníčky – rybolov a nimrodství. A ještě jsem zapoměl na jednoho a to cestování (ale to se dá vždy spojit s prvně jmenovanými).
Já jen hledím, kde berete tolik času na to se jim věnovat. To ne že bych vám záviděl. I když trochu ano… Ty zážitky. Musí to být skvělé umět s osobním životem svázat tak náročné koníčky na čas a ještě se tím bavit. Opravdu by mě zajímalo, jak to děláte.
Vím, že jste, z výše popsaných důvodů, asi velmi časově vytížen, ale udělejte si i trochu času na nás “norky” a někdy přijeďte na sraz. Ať už ke šroubkovi, nebo jinam. Moc rád bych se s Váma seznámil osobně.
#27066 25.11.2011 v 9:04to MifakM
Keď to tu čítam, veľmi ma mrzí, že sme sa nezúčastnili.Ale jeseň je už časom na poľovačky a celá naša parta prepadla aj tejto vášni.Gratulujem k vydarenej akcii a budúci rok prídeme.Neuvažuješ s usporiadaním zrazu na Slovensku?
#27068 25.11.2011 v 9:272 mima
Určitě budeš na srazu příští rok vítán.
Coo se týká pořadatelství na slovensku, tak bohužel o tom neuvažuji.
#27076 25.11.2011 v 15:332 MifakM: Ale mohol by si, keď sú Slováci tak veľmi “vyťažení”. Ja by som trochu pomohol. Nechceš byť na Slovensaku “za hviezdu”???
#27084 25.11.2011 v 16:382 vojtko
Když neznám místní poměry, místo kde by se dala taková akce pořádat a ani majitele toho místa, tak je to těžké.
Další věc je, že místo si musíš obhlédnou, několikrát osobně diskutovat s majitelem, zajistit místa na ubytování, věci pro přednášky…
Sežere to spoustu času a v případě pořádání někde mimo domov i peněz na dopravu.
Pokud by někdo chtěl ze slovenských kolegů pořádat sraz, pomohu mu radou, případně s presentacemi, ale abych to pořádal to opravdu po mne nemůžete chtít 😉
#27090 25.11.2011 v 21:17Musím MifakM blahopřát k setkání. Z příspěvků je více než zřejmé, že umí. Myslím, že v příštím roce ještě zvedne kvalitu o nějaké překvapení. Ale i tak musím kostatovat, že jeho přístup je velmi pozitivní. Jestliže byl spokojen i Pafka je to záruka kvality.Byl to jeho dle mého názoru první sraz, který organizoval a povedl se. Vážení norci považujte si takových okamžiků – jsme tu jak na pouti. Říkám to jen pro to, že můj kamarád (spolužák), s nímž jsem absolvoval několikrát Norsko a Kanadu zemřel. A to přežil v Kanadě útok gryzliho na 15 m.
#27315 5.12.2011 v 21:05Přátelé, kolegové, kamarádi
Dnes jsme předběžně zamluvil místo U Jeňoura a hotel Beatrice i na rok 2012. Termín jsem zvolil s ohledem i na veletrh v Magdeburku.
Tentokrát v termínu 2.11. – 4.11.2012 (pátek – neděle). Tento termín je příhodný i pro slovenské rybáře, neboť 1.11. je u nich státní svátek a předpokládám že spousta z nich si udělá “prodloužený víkend”.
Jak vidíte první změna je v tom, že sraz bude dvoudenní. Ovšem není to podmínkou účasti. Vycházím tak vstříc některým Vašim hlasům, že pít jeden večer a druhý jet autem není moc příjemné.
Modelů jak uspořádat sraz, se nabízí hned několik. Upřesním je během roku. Na rozhodnutí jak sraz ve finále bude probíhat je času dost. Mě šlo hlavně o termín, aby nám ho nikdo U Jeňoura “nevyfouknul”.
Dále jsem požadoval kompletní uzavření sklepa jen pro naši skupinu. Pokud nás bude kolem 120 – 130 osob, není v tom problém. Pokud nás bude méně a budeme na uzavření trvat, asi to bude něco stát. Ale pokusím se udělat maximum pro to, aby se částka minimalizovala.
#27326 6.12.2011 v 19:53Velice děkuji jménem celé naší skupiny za velmi zdařilé setkání. Dá-li zdraví, přijedeme příští rok určitě znovu. Díky!
#27328 6.12.2011 v 21:26Tak jsem se ve své předpovědi nemýlil. MifakM zvedá kvalitu.
#27338 7.12.2011 v 11:43Jen dotaz:
Víte kolik toho musí borec z Jižní moravy vypít , aby měl v krvi 1 promile ?
#27339 7.12.2011 v 12:25Jojo, ten je dobrý 😀 Ale nebudu to tady říkat, necháme ostatní hádat 😉
#27340 7.12.2011 v 12:41MifakM napsal: Přátelé, kolegové, kamarádi
Dnes jsme předběžně zamluvil místo U Jeňoura a hotel Beatrice i na rok 2012. Termín jsem zvolil s ohledem i na veletrh v Magdeburku.
Tentokrát v termínu 2.11. – 4.11.2012 (pátek – neděle). Tento termín je příhodný i pro slovenské rybáře, neboť 1.11. je u nich státní svátek a předpokládám že spousta z nich si udělá “prodloužený víkend”.
…..to bude super, už se těšíme oba já i Hanka..
Jak vidíte první změna je v tom, že sraz bude dvoudenní. Ovšem není to podmínkou účasti. Vycházím tak vstříc některým Vašim hlasům, že pít jeden večer a druhý jet autem není moc příjemné.
Modelů jak uspořádat sraz, se nabízí hned několik. Upřesním je během roku. Na rozhodnutí jak sraz ve finále bude probíhat je času dost. Mě šlo hlavně o termín, aby nám ho nikdo U Jeňoura “nevyfouknul”.
Dále jsem požadoval kompletní uzavření sklepa jen pro naši skupinu. Pokud nás bude kolem 120 – 130 osob, není v tom problém. Pokud nás bude méně a budeme na uzavření trvat, asi to bude něco stát. Ale pokusím se udělat maximum pro to, aby se částka minimalizovala.
:-D:-D:-)
#27341 7.12.2011 v 12:43…jedna vzpomínková sklípková…:)
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava