Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Přátelé,

k kolegou Mikulčákem bychom chtěli pro příznivce Norského rybolovu a Norska (a samosebou i jejich blízké) uspořádat na Jižní Moravě setkání spojené s posezením ve vinném sklípku u pohárků a lahví lahodného moku.

Po dohodě se SIMem, spojujeme tuto akci a bude se jednat o 5. SRAZ RYBOLOVNORSKO, který byl původně pořádán v hotelu Jehla.

Místo je již objednané. Jedná se o vinárnu U Jeňoura, která poskytuje pro tuto akci vynikající podmínky. Ať se jedná o nabídku občerstvení, nebo o ubytovací možnosti, stejně tak i o další zázemí pro pořádání "konference" - konferenční místnost. Je to vinárna uprostřed vesničky sklepů s názvem Nechory, v lokalitě vesnice Prušánky.

Termín této akce je pevně stanoven na 19.11.2011 - 20.11.2011

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S KONF. SÁLEM A HUDBOU (bez ubytování):

840 Kč/osoba

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S UBYTOVÁNÍM, KONF. SÁLEM A HUDBOU:

1.050 Kč/osoba

OBSAH BALÍČKU :

Ubytování a prohlídka Nechor 12.00 hod - 13.00 hod

Konferenční sál :

13.00 hod - 18.30 hod

Součástí pronájmu je coffeebreak (káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika)

Oběd :

15.00-16.00 hod ve sklepě U Jeňoura

Polévka, hlavní chod, dezert

16.00 - 16.30 hod Ubytování hostů

Večer U Jeňoura se živou hudbou od 18.00 hod do raních hodin

Večeře :

cca od 19.00 hod

Směs pečených pochoutek (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím)

Výtečný guláš,chléb

Zelný salát

Degustace vín :

20.30-22.00 hod

Otevřený sklep se sommelierem - ochutnávky vín (Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Frankovka, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, André, Cuvée bílé, Cuvée červené, Cuvée rosé)

Studené pohoštění na deskách :

Podávané během večerních hodin - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

Nápoje :

- víno, nealko, káva, čaj, voda jsou V CENĚ NABÍDKY

- pivo, alko, sekt si hosté PLATÍ ZVLÁŠŤ !

V ceně ubytování je snídaně.

OSNOVA :

12:00 - 13:00 Příjezd, procházka po Nechorech

13:00 - 13:30 Přednáška Sim - Novinky pro rok 2012

13:30 - 14:00 Přednáška Janka - Zajímavosti Norska

14:00 - 14:10 Přestávka - Coffebreak

14:10 - 14:55 Přednáška Sim - Jak na halibuta

14:55 - 15:55 Oběd (polévka, Moravský vrabec, zelí a houskový knedlík, zákusek)

15:55 - 16:25 Ubytování

16:25 - 16:50 Přednáška Dufek - Novinky pro rok 2012

16:50 - 17:30 Přednáška Dufek - Preparace úlovků

17:30 - 17:40 Přestávka - Coffebreak

17:40 - 18:10 Přednáška Sim - Rybolov v tropech

18:10 - 18:25 Vyhlášení soutěže o nejtěžší rybu 2011

18:25 - 18:30 Přesun do vinárny

18:30 - 4:00 Volná zábava

19:00 - 20:00 Večeře (směs pečených pochoutek)

20:30 - 22:00 Ochutnávka vín se someliérem

23:00 - 24:00 Večeře (studené pohoštění na deskách)

Pozn.: Pořadí přednášek se může měnit

Odpovědět

To MifakM - málem jsem Tvojí pozvánku vymazal,v poště mám často pozvánky na různé předváděčky a tak to vše hned mažu. Neznal jsem Tvoje jméno a tak jsi se málem ocitl v koši.Zachovej klid a pevné nervy,vše bude určitě OK. Ahoj Jonas.

2 Jonas

Díky za upozornění, příště budu psát o jakou pozvánku (na jakou akci) se jedná :-)

PŘEDPOKLÁDANÝ ROZPIS POKOJŮ:

Prosím věnujte pozornost rozpisu účastníků na jednotlivé pokoje. Pokud budete mít nějaké speciální požadavky s kým být na pokoji, dá se s tím ještě něco málo udělat. Ale pokoje v hotelu jsou POUZE 3-lůžkové, takže třeba 4osoby na jeden pokoj nenarvem a z tohoto důvodu jsou i možnosti omezené.

Pokud nebude obsazen plný pokoj na hotelu, bude cena za ubytování vyšší. Cena 210 Kč je totiž kalkulována při 100% obsazení hotelu. U sklepů neznám jejich kapacitu, takže se možná s tímto bude trochu pohybovat.

HOTEL BEATRICE

Pokoj č.1: Sim, Pavlis, +100

Pokoj č.2: MifakM, Metrovka, Mikulčák

Pokoj č.3: H.Dufek, H.Dufek, +100

Pokoj č.4: Janka, +200

Pokoj č.5: Žirafa, Žirafa, +100

Pokoj č.6: RK, RK, Dklukin

Pokoj č.7: Dklukin, Dklukin, Dklukin

Pokoj č.8: Dalibor, Dalibor, +100

Pokoj č.9: Wohanka, Wohanka, Wohanka

Pokoj č.10: Wohanka, uncos, lovec1

Pokoj č.11: ChoChy, ChoChy, ChoChy

Pokoj č.12: ChoChy, Frejvald, Toman

Pokoj č.13: Jonas, Jonas, +100

Pokoj č.14: zok, zok, +100

Pokoj č.15: Honzak, Honzak, +100

Pokoj č.16: kodl1, kodl1, +100

Pokoj č.17: Kuba, Kuba, +100

Pokoj č.18: Naki, Naki, Naki

Pokoj č.19: Qwuiddo, Qwuiddo, Qwuiddo

Pokoj č.20: radekzb, radekzb, radekzb

Pokoj č.21: rabinak, rabinak, rabinak

Pokoj č.22: tajli, tajli, tajli

Pokoj č.23: pekos, pekos, pekos

Pokoj č.24: Fous, Fous, Fous

Pokoj č.25: Step, Step, +100

OKOLNÍ SKLEPY

Sklep č.1: kaqpa, kaqpa, kaqpa, kaqpa, kaqpa, kaqpa

Sklep č.2: PEN, PEN, PEN

Sklep č.3: vary, vary, vary

Sklep č.4: Gudaska, Gudaska, Gudaska, Gudaska, Gudaska, Gudaska

Sklep č.5: P.Matoušek, P.Matoušek, P.Matoušek, P.Matoušek, P.Matoušek

Sklep č.6: Bafovlk, Bafovlk, Pafka, Pafka, Pafka, Pafka

Sklep č.7: alan1, alan1

Máte někdo z Vás nějaký specifický požadavek na oběd?

Chcete rybu, vepřové, nebo kuřecí?

Jakou rybu? To víš, z úlovků z Norska jsme dost namlsaní :-) Já bych dal pstruha nebo dietu - vepřový :-)

[citace]Dan666 napsal: honza dufek napsal:

...malá ochutnávka novinek 2012 které přivezeme na sraz..nové jigovky Agressor a ripery Max Mystic..:)

Vypadají vskutku dobře... V jakých gramážích tyto skvosty Honzo "pěstuješ"?[/citace]

...budou v 35,50,60 a Max v 85,100gr..asi v sedmi barvách plus fluo s 3D očima pevně zasazenýma do barvy, takže se jen tak lehce neodloupnou..

Přikláním se k Pavkovi.Ryby máme v Norsku i doma a stejně tak i kuřecí.

Na takovém setkání s dobrým zapitím bude nejlepší bílé dietní,

česká klasika-vepřo-knedlo-zelo.Dobrou chuť všem.

Tak tak,pořádně promastit žaludek... :-P

Ideální je bůček light. Po něm se netloustne.

Setkání je na Moravě. Dal bych přednost dobře připravenému vrabcovi s bramborovými knedlíky a červenému zelí. Někde jsem četl, že právě to zelí sráží cholesterol.

Na večeři bude jako jeden z chodů guláš, tak mi to moc nepřijde jako dobrá volba knedlo vepřo zelo na oběd. Ale nechám to na Vás :-)

Ten vrabec nezní vůbec špatně :-)

Jsem pro brabce :-) :-) :-)

Když jsme u těch ptáků ,tak kačena také není špatná.:-D

Jako příloha houskový a bramborový knedlík a samozřejmně bíle a červené zelí.

:-P:-P

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!