Hasvik, NO
temperature icon -8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Přátelé,

k kolegou Mikulčákem bychom chtěli pro příznivce Norského rybolovu a Norska (a samosebou i jejich blízké) uspořádat na Jižní Moravě setkání spojené s posezením ve vinném sklípku u pohárků a lahví lahodného moku.

Po dohodě se SIMem, spojujeme tuto akci a bude se jednat o 5. SRAZ RYBOLOVNORSKO, který byl původně pořádán v hotelu Jehla.

Místo je již objednané. Jedná se o vinárnu U Jeňoura, která poskytuje pro tuto akci vynikající podmínky. Ať se jedná o nabídku občerstvení, nebo o ubytovací možnosti, stejně tak i o další zázemí pro pořádání "konference" - konferenční místnost. Je to vinárna uprostřed vesničky sklepů s názvem Nechory, v lokalitě vesnice Prušánky.

Termín této akce je pevně stanoven na 19.11.2011 - 20.11.2011

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S KONF. SÁLEM A HUDBOU (bez ubytování):

840 Kč/osoba

CENA CELODENNÍHO POHOŠTĚNÍ S UBYTOVÁNÍM, KONF. SÁLEM A HUDBOU:

1.050 Kč/osoba

OBSAH BALÍČKU :

Ubytování a prohlídka Nechor 12.00 hod - 13.00 hod

Konferenční sál :

13.00 hod - 18.30 hod

Součástí pronájmu je coffeebreak (káva, čaj, voda, domácí pomazánka a paštika)

Oběd :

15.00-16.00 hod ve sklepě U Jeňoura

Polévka, hlavní chod, dezert

16.00 - 16.30 hod Ubytování hostů

Večer U Jeňoura se živou hudbou od 18.00 hod do raních hodin

Večeře :

cca od 19.00 hod

Směs pečených pochoutek (vepřové koleno, plněná plec, jatýrka se slaninou, sekané kuličky, nechorské závitky s kysaným zelím)

Výtečný guláš,chléb

Zelný salát

Degustace vín :

20.30-22.00 hod

Otevřený sklep se sommelierem - ochutnávky vín (Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské bílé, Ryzlink rýnský, Modrý Portugal, Svatovavřinecké, Frankovka, Cabernet Moravia, Cabernet Sauvignon, André, Cuvée bílé, Cuvée červené, Cuvée rosé)

Studené pohoštění na deskách :

Podávané během večerních hodin - zabijačkové speciality, masové rolády, uzená masa, klobásy, terinky atd....

Nápoje :

- víno, nealko, káva, čaj, voda jsou V CENĚ NABÍDKY

- pivo, alko, sekt si hosté PLATÍ ZVLÁŠŤ !

V ceně ubytování je snídaně.

OSNOVA :

12:00 - 13:00 Příjezd, procházka po Nechorech

13:00 - 13:30 Přednáška Sim - Novinky pro rok 2012

13:30 - 14:00 Přednáška Janka - Zajímavosti Norska

14:00 - 14:10 Přestávka - Coffebreak

14:10 - 14:55 Přednáška Sim - Jak na halibuta

14:55 - 15:55 Oběd (polévka, Moravský vrabec, zelí a houskový knedlík, zákusek)

15:55 - 16:25 Ubytování

16:25 - 16:50 Přednáška Dufek - Novinky pro rok 2012

16:50 - 17:30 Přednáška Dufek - Preparace úlovků

17:30 - 17:40 Přestávka - Coffebreak

17:40 - 18:10 Přednáška Sim - Rybolov v tropech

18:10 - 18:25 Vyhlášení soutěže o nejtěžší rybu 2011

18:25 - 18:30 Přesun do vinárny

18:30 - 4:00 Volná zábava

19:00 - 20:00 Večeře (směs pečených pochoutek)

20:30 - 22:00 Ochutnávka vín se someliérem

23:00 - 24:00 Večeře (studené pohoštění na deskách)

Pozn.: Pořadí přednášek se může měnit

Odpovědět

2 Sim

To slibujeme, že to bude trochu jinej level :-D

Snad při jakékoliv činnosti mohou vzniknout drobné problémy. Musím ocenit snahu a úsilí organizátorů srazu. Nikdy bych si nedovolil jim něco vytýkat a tím jim znepříjemňovat práci. Vše po dlouhou dobu připravují ve svém volnu a k užitku dalších norků. Něco jiného by to bylo v případě, že by sraz organizovala nějaká profesionální agentura a pod. Souhlasím s Jankou. Vašemu srazu přeji úspěch.

To Janka,nevím,proč bych měl organizovat sraz,jeden už u nás na severu je,Šroubkův a je plně dostačující.Nedělá to proto,aby se ukázal a jeho úrověň je dostatečně vysoká a má vše co k srazu patří.Ono nejde o hogo fogo,tedy abych to správně vyjádřil "jinej level",každý ať si to vyloží po svém.

Čekal jsem,že se do mě opět někdo pustí,když napíšu svůj názor,to se tu přece nenosí,je třeba jen pochlebovat.Lidi typu MifakM,kteří vše ví a všude byli minimálně třikrát,soudě podle jeho přízpěvků v skoro všech tématech,nevyhledávám a proto nemám o,jak napsal,JEHO sraz zájem,byť nic lepšího už asi nikdy nepoznám.

Všem účastníkům ale přeju příjemnou zábavu a jasnou hlavu druhý den ráno.

2 upir

"Jinej level" nemusí nutně znamenat hogo-fogo a v tomto případě ani neznamená. To jsi si vyložil mylně. "Jinej level" je něco co dosud nebylo. Nabízím sraz takový, aby ti co přijedou si s ničím nemuseli dělat starost - kde sehnat ubytování, nemusí se bát, že nebudou mít kde sedět, nemusí se strachovat kolik utratí. Prostě all-inclusive.

Co se týká příSpěvků - o mořský rybolov a moře samotné mám zájem (je to můj koníček), proto se zajímám o věci kolem něj, dotazuji se a když něco vím odpovídám. Na tomto je každé fórum postaveno.

Pokud posuzuješ lidi podle počtu příspěvků a nevyhledáváš ty, kteří často přispívají, se divím, že jezdíš na šroubkův sraz. Tedy na sraz který šroubek pořádá, abych někoho neurazil.

PS: šroubku to není nic proti Tobě. Přispívej dál, mně osobně to nevadí.

[citace]MifakM napsal: 2 upir

"Jinej level" nemusí nutně znamenat hogo-fogo a v tomto případě ani neznamená. To jsi si vyložil mylně. "Jinej level" je něco co dosud nebylo. Nabízím sraz takový, aby ti co přijedou si s ničím nemuseli dělat starost - kde sehnat ubytování, nemusí se bát, že nebudou mít kde sedět, nemusí se strachovat kolik utratí. Prostě all-inclusive.

Co se týká příSpěvků - o mořský rybolov a moře samotné mám zájem (je to můj koníček), proto se zajímám o věci kolem něj, dotazuji se a když něco vím odpovídám. Na tomto je každé fórum postaveno.

Pokud posuzuješ lidi podle počtu příspěvků a nevyhledáváš ty, kteří často přispívají, se divím, že jezdíš na šroubkův sraz. Tedy na sraz který šroubek pořádá, abych někoho neurazil.

PS: šroubku to není nic proti Tobě. Přispívej dál, mně osobně to nevadí.[/citace]

v klidu kluci,je třeba sa trochu nekdy poškádlit ne ;-)každý máme svojo a hotovo :-)

Nejde o kvantitu,ale kvalitu.8-)

Jinak ti přeju,ať vše klapne a všichni odjíždějí spokojení....

Tak,tak Šroubku,pochopil,občas je třeba trochu rozbouřit klidné vody.;-)

To Upir

Tak v tom pripade jsem vas ale vubec nepochopila.

Na sraz nejedete, zajem nemate, ale presto mate pripominky k organizaci. Ukazat, jak se takovy sraz dela nechcete... tak o co vam jde?

Ze podobnych srazu je daleko vic asi nemate predstavu.

Nejsem proti kritice, ale vy kritizujete neco, co jeste nebylo, co jste nevidel a nezazil.

Proc lidi nenechate? Asi jsem uz dlouho v zahranici, abych chapala nektere pohnutky ...

Mne se taky libi vysoci chlapi a presto se bavim i s malyma ...

asi jsem opravdu nejak "mimo misu" ...

Mifaku, nenech se obdobnýma "kritikama" odradit, takoví dobráci v moravsko-české kontlině prostě vždycky byli, jsou a budou (obvzláště v řadách těch, kteří o něco podobného ani nepokusili, natož aby něco podobného uspořádali). Je zbytečný jim věnovat čas, radši ho věnuj nám, kteří tvou činnost po zásluze ocení (protože každý dobrý skutek musí být po zásluze oceněn) a kteří se na akci těší 8-)8-)

Janka, KIM a další to okomentovali naprosto přesně, k tomu už není co dodat. Díky za čas a odvahu se do toho pustit :-) :-D

Každý dobrý skutek musí být po zásluze " potrestán ":-D:-D:-D

To Janka - prvotně jsem reagoval pouze na tajnosti s pozvánkou,jinak jsem nic nekomentoval,ale toho jste si z ciziny asi nevšimla,nevadí,připomínám.Jinak byste mohla být zvyklá na to,že i tady už mají lidé různé názory a dokonce je již mohou prezentovat. ;-)

TO Pafka - pořádně čti a potom hodnoť,v moravsko-české kotlině je i dost pochlebníků,kteří se vždy ozvou v pravý čas.....

Jó,mít jiný pohled na věc je pořád věc nevítaná,ale nebojte,už se vaší modly svými slovy nedotknu a budu psát jen samou chválu,ať splynu s davem,snad se to naučím.:-D

Jinak pro ty,co nepřečtou malá písmena ještě jednou :VŠEM ÚČASTNÍKUM PŘEJU PŘÍJEMNOU ZÁBAVU A JASNOU HLAVU DRUHÝ DEN.;-)

2 UPIR

Ano, ano, ano - jistě máš pravdu, pochlebování je moje hobby :-):-):-)

Já jsem si svoji recenzi napsal8-)a víc se nebudu zmiňovat:-D nechám TO koňovi..:-P

Dobrý den, chtěl bych závazně přihlásit 2 osoby Karel Bubla a Jiří Kučera na sraz v Prušánkách s noclehem.Prosím napište mi, kam mám poslat peníze.Díky za zprávu.

kbubla@centrum.cz, tel.602 688 998.

2 Bafovlk

Platební podmínky jsou na 8. stránce tohoto vlákna. Pafka

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!