Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 394)
  • Autor
    lovec1
    Člen
    (39 odpovědí)

tu MilfakM- prosím na jakou adresu či jaký účet je třeba zaslat zalohu na setkání a tato činí ? Kč./účast s ubytováním/ Děkuji

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 lovec1

Ještě vydržte. Právě řeším s majitelem výši zálohy a termín do kdy bude muset být uhrazena.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak přátelé mám poslední informace od majitele sklepa.

Do poloviny září (déle jsem to prostě neukecal) požaduje složit zálohu.

Na finance jsem založil extra účet u GE Money Bank. Proto prosím do 15.9.2011 uhraďte 500 Kč/osoba jako zálohu na konferenci (příklad : přihlašuji 5 osob = 5×500 ==> záloha 2500 Kč).

Číslo účtu : 203657475/0600

Zbytek částky se bude doplácet až na místě.

Do poznámky pro příjemce prosím napište přezdívku shodnou s tou, pod kterou jste se na konferenci přihlásili. Bez této poznámky nebudu moci spárovat Vaši platbu s registrací! Příchozí zálohy budu aktualizovat u seznamu přihlášených (na první straně tohoto vlákna).

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

První platba zálohy na účtu.

Aktualizováno na první straně ==> Z = složená záloha + tučné písmo

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Další příchozí platby

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Aktualizovány další zálohy.

Do poloviny září (déle jsem to prostě neukecal) požaduje majitel složit zálohu.

Na finance jsem založil extra účet u GE Money Bank. Proto prosím do 15.9.2011 uhraďte 500 Kč/osoba jako zálohu na konferenci (příklad : přihlašuji 5 osob = 5×500 ==> záloha 2500 Kč).

Číslo účtu : 203657475/0600

Zbytek částky se bude doplácet až na místě.

Do poznámky pro příjemce prosím napište přezdívku shodnou s tou, pod kterou jste se na konferenci přihlásili. Bez této poznámky nebudu moci spárovat Vaši platbu s registrací! Příchozí zálohy budu aktualizovat u seznamu přihlášených (na první straně tohoto vlákna).

!!! Upozorňuji, že bez složené zálohy (do 15.9.2011) negarantujeme ani místo, ani ubytování !!!

Bonus pro první složené zálohy (až do počtu 75 osob) je ubytování přímo v areálu sklepa – Hotel Beatrice

Václav Sklenář
    Účastník
    (10 odpovědí)

Prosím o rezervaci dalších dvou mís s ubytováním – celkem tedy 6 místenek pro Gudasku. Díky

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

zdar norci

chtěl bych Vás všechny poprosit aby ti co se chtějí srazu zůčastnit zaplatily co nejdříve zálohu a nenechávaly to na poslední chvíli,termín zaplacení je sice až do 15.9. ale to už chceme paníze z ůčtu vybrat a

jet osobně zaplatit zálohu do Nechor, díky za pochopení…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Pro malý zájem jsme se rozhodli odvolat pozvání pana Rainera Korna na tuto akci. Bylo velmi málo uživatelů, kteří nám poslali souhlas s navýšením ceny za dopravu pana Korna. Jak jistě pochopíte, nebudeme jeho návštěvu hradit z velké části jen z vlastních zdrojů.

Děkujeme za pochopení

Ice
    Účastník
    (206 odpovědí)

MifakM napsal:

Nevidím důvod manželkám/milenkám/přítelkyním/kamarádkám tuto akci zakazovat.

Podle mne si taky přece zaslouží vyhodit si z kopýtka. Aspoň poznají co jsme za “bandu”

Míst bude možno až 200 a dobrých lidí se všude vejde dost

Ahoj,

myslíš to s milenkami vážně? Bude zaručena 100% diskrétnost? Přijede Janka nebo ne? – ZATÍM DOST LIDÍ NEZAPLATILO, PROČ?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Ice

Kdo si koho pozve k sobě je jeho vlastní věc. 100% diskrétnost Ti mohu zaručit pouze za pořadatele.

Co se týče Janky zatím od ní nemám žádné info (že svou účast ruší, nicméně zálohu za ni ještě nemám). Teď je v Norsku, tak snad to vyřešíme až se vrátí.

A proč ještě plno lidí nezaplatilo zálohu na to Ti nedokáži ani já odpovědět, ale důvod bych znát chtěl také.

Dnes očekávám příchod záloh od tajli,honzaka a varů.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

MifakM napsal:

2 Ice

Kdo si koho pozve k sobě je jeho vlastní věc. 100% diskrétnost Ti mohu zaručit pouze za pořadatele.

Co se týče Janky zatím od ní nemám žádné info (že svou účast ruší, nicméně zálohu za ni ještě nemám). Teď je v Norsku, tak snad to vyřešíme až se vrátí.

A proč ještě plno lidí nezaplatilo zálohu na to Ti nedokáži ani já odpovědět, ale důvod bych znát chtěl také.

Dnes očekávám příchod záloh od tajli,honzaka a varů.

Ahoj já poslal celou částku pro dva lidi tj.2100,- Kč

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 honzak

OK, díky za info, dám si pozor 😉

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To MifakM: Já bych to nehrotil, ještě je dost času a spousta lidí je právě v Norsku. Je mě jasné, že majitel sklepa chce nějakou jistotu.

Qwuiddo
    Účastník
    (89 odpovědí)

Ahoj lidi! Jsou jeste mista? Mel bych zajem o 3 mista i s ubytovanim a pohostenim 🙂 proste all inclusive 😀

Diky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 394)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Konference RYBOLOVNORSKO s degustací vín – Jižní Morava

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...