Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

• Toto téma obsahuje celkem 309 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel romariolt a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 310)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

2 MifakM: těď mě volal Jirka Šlechta a chce přihlásit cca 4 lidi zavolej mu na 602 115 911 a domluvte se na rezervaci.Momentálně nemá přístup na internet. Díky.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Díky Sime, už jsme domluveni 😉

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

To MifakM:

Zdarvím.Tak kolik lidí už se přihlásilo na tento výborný sraz??Doufám že se sraz nebude muset zrušit pro malou účast.Doufám že se to nestane.

Díky za info

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

kodl1 napsal:

To MifakM:

Zdarvím.Tak kolik lidí už se přihlásilo na tento výborný sraz??Doufám že se sraz nebude muset zrušit pro malou účast.Doufám že se to nestane.

Díky za info

71 přihlášených – viz první strana

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak přihlášených je nás již 77 a další se ještě rozhodují, nebo přemlouvají kamarády. Takže to snad klapne.

Uzavírat registrace budu až v říjnu, takže pokud by se náhodou nekonal sraz na Slovensku (doufám že se tam ale uskuteční), budou mít ti, kteří jej chtěli navštívit, možnost se ještě přihlásit alespoň do Prušánek.

ZÁLOHY A INFORMACE O PLATBĚ

Platbu zálohy nebo celého pobytu již můžete zasílat a to na účet u GE Money : č.ú.: 151816461/0600.

Zašlete buď celou částku (1400 x počet osob), nebo polovinu částky (700 x počet osob). Nejlepší bude celá částka. Ulehčíte a zjednodušíte ubytování a rozdělování pokojů přímo v Prušnkách před začátkem akce.

Prosím do informací pro příjemce platby napište VŠECHNY jména nebo přezdívky za koho platíte, případně alespoň počet osob. Obdržíte pak na srazu visačky se jmény/přezdívkami.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Ahoj Mifaku…

Já přijedu pouze na pár hodin…cca od 11:00-19:00..

Určitě někoho vemu a nepojedu sám.

Jak budeš řešit moji situaci…zaplatíme co sníme a vypijem?

Já budu řídit…

Spálov-Ostrava-Ostrava-Brno-Ratíškovice a zpět,takže totál bez alkoholu…

Bohužel,nemůžu se dýl zdržet a nebo přijet v pátek…

Hodně štěstí s organizací…

Petr

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sroubek

Ty musíš být za prostě všech okolností něco extra :-D:-D:-D:-D

S tvojí situací samosebou počítám. Zítra máme schůzku s provozní a dořešíme to a dám ti vědět. Neboj nebudeš muset platit něco co nevyužiješ.

😉

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

MifakM napsal: 2 sroubek

Ty musíš být za prostě všech okolností něco extra

S tvojí situací samosebou počítám. Zítra máme schůzku s provozní a dořešíme to a dám ti vědět. Neboj nebudeš muset platit něco co nevyužiješ.

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct…:-):-):-) a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct… a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to…

Neboj hned jak budu vědět podrobnosti zavolám Ti 😉

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

MifakM napsal: sroubek282 napsal:

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct… a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to…

Neboj hned jak budu vědět podrobnosti zavolám Ti

Jojo v klidu,nebo mi to napiš to meilu..

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

První záloha dorazila od Zok.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Dalsi zaloha od Nakiho

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Uzavírat registrace budu až v říjnu, takže pokud by se náhodou nekonal sraz na Slovensku (doufám že se tam ale uskuteční), budou mít ti, kteří jej chtěli navštívit, možnost se ještě přihlásit alespoň do Prušánek.

ZÁLOHY A INFORMACE O PLATBĚ

Platbu zálohy nebo celého pobytu již můžete zasílat a to na účet u GE Money : č.ú.: 151816461/0600.

Zašlete buď celou částku (1400 x počet osob), nebo polovinu částky (700 x počet osob). Nejlepší bude celá částka. Ulehčíte a zjednodušíte ubytování a rozdělování pokojů přímo v Prušnkách před začátkem akce.

Prosím do informací pro příjemce platby napište VŠECHNY jména nebo přezdívky za koho platíte, případně alespoň počet osob. Obdržíte pak na srazu visačky se jmény/přezdívkami.

Jinak doplatek se bude platit na místě, přímo ředitelce hotelu při přebírání klíčů. Včetně doplatku za neobsazenou postel. Bude mít u sebe seznam na který pokoj kdo půjde a kolik bude doplácet.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Mifakm,chci se te zeptat jestli je velky rozdil v ubytovani mezi hotelem a sklepem?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Největší rozdíl je v tom, že hotel je součástí areálu kde akce bude. Sklepy jsou do cca 400m od hotelu.

Jinak kompletní strava pro všechny ubytované (jak na hotelu tak ve sklepech) bude na jednom místě a to přímo ve sklepu kde bude páteční akce, tedy cca 50 m od hotelu (přes parkoviště).

Sklepy mají vlastní sociální zařízení a většinou jsou to samostatné pokoje, normálně zařízené.

Něco v tomhle stylu :

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 310)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...