Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

KONFERENCE RYBOLOVNORSKO V PRUŠÁNKÁCH (JIŽNÍ MORAVA)

Pátek 2.11.

- ubytování hostů v odpoledních hodinách - od 15h

- počet hostů 100 - 130x

- začátek večerní akce U Jeňoura cca 18-19h:

- trvání do 3:00 - 4:00h

pohoštění v moravském stylu - "miskopečínky": pečené vepřové koleno, plněná plec, játra se slaninou, sekané masové kuličky, nechorské závitky, guláš, zelný salát, chléb

* od 19:30 DJ Kliment

* 20:30 - 22:00 degustace formou "otevřeného sklepa"/nabídkový stůl - 5 vzorků

* studené pohoštění ve dvou variantách

* po dobu večerní akce neomezená konzumace sudového vína (bílé, červené), vody, nealko slazených nápojů, kávy, čaje

* možnost přiobjednání piva - točíme Staropramen 10° anebo sektů - hosté si hradí sami

Sobota 3.11.

- 8-10h snídaně U Jeňoura

- 11h začátek konference: k dispozici káva, čaj, voda

Seznam přednášek:

Honza Dufek - Novinky pro rok 2013 (SavaGear, Rybaření Norsko)

Honza Dufek - Lov Kelerů

CK Wohanka Group (Došky) - Bezpečnost na moři a při rybolovu

CK Wohanka Group (Došky) - Představení kempu

RybolovNorsko (Sim) - Novinky pro rok 2013

RybolovNorsko (Sim) - Rybolov v teplých mořích

Janka - Norsko očima nejen rybáře

+ menší překvapení

- ve foie hotelu - 2 stoly pro prodej

- 13-14h servírovaný oběd U Jeňoura s nápoji: polévka, kuřecí roláda se šťouchanými bramborami se slaninou, dezert

- 14-18h konference: k dispozici káva, čaj, voda, domácí paštika a pomazánka s pečivem

- 18-19h servírovaná večeře U Jeňoura: moravský vrabec se zelím a knedlíkem (bramborový i kynutý) + nápoje po dobu večeře: 1 nápoj/os (nealko slazené nápoje, káva, čaj) + 1láhev vína/2os - po upřesnění počtu osob

Neděle 4.11.

- 8-10h snídaně U Jeňoura

- od 10h odjezd hostů

Cena výšeuvedeného pohoštění včetně ubytování (2x noc) a hudby je 1.400,-Kč/os

Při dosáhnutí počtu 130 hostů bude rezervována i tančírna pro tanec - tedy celý sklep je jen náš!!!!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

!!! AKCE BUDE MÍT STATUS SOUKROMÉ AKCE. BEZ PŘEDCHOZÍ POTVRZENÉ REGISTRACE A ZAPLACENÍ ZÁLOHY (NEBO CELÉ ČÁSTKY) NEBUDE NA AKCI VSTUP UMOŽNĚN !!!

Odpovědět

2 MifakM: těď mě volal Jirka Šlechta a chce přihlásit cca 4 lidi zavolej mu na 602 115 911 a domluvte se na rezervaci.Momentálně nemá přístup na internet. Díky.

Díky Sime, už jsme domluveni ;-)

To MifakM:

Zdarvím.Tak kolik lidí už se přihlásilo na tento výborný sraz??Doufám že se sraz nebude muset zrušit pro malou účast.Doufám že se to nestane.

Díky za info

[citace]kodl1 napsal:

To MifakM:

Zdarvím.Tak kolik lidí už se přihlásilo na tento výborný sraz??Doufám že se sraz nebude muset zrušit pro malou účast.Doufám že se to nestane.

Díky za info[/citace]

71 přihlášených - viz první strana

Tak přihlášených je nás již 77 a další se ještě rozhodují, nebo přemlouvají kamarády. Takže to snad klapne.

Uzavírat registrace budu až v říjnu, takže pokud by se náhodou nekonal sraz na Slovensku (doufám že se tam ale uskuteční), budou mít ti, kteří jej chtěli navštívit, možnost se ještě přihlásit alespoň do Prušánek.

ZÁLOHY A INFORMACE O PLATBĚ

Platbu zálohy nebo celého pobytu již můžete zasílat a to na účet u GE Money : č.ú.: 151816461/0600.

Zašlete buď celou částku (1400 x počet osob), nebo polovinu částky (700 x počet osob). Nejlepší bude celá částka. Ulehčíte a zjednodušíte ubytování a rozdělování pokojů přímo v Prušnkách před začátkem akce.

Prosím do informací pro příjemce platby napište VŠECHNY jména nebo přezdívky za koho platíte, případně alespoň počet osob. Obdržíte pak na srazu visačky se jmény/přezdívkami.

Ahoj Mifaku...

Já přijedu pouze na pár hodin...cca od 11:00-19:00..

Určitě někoho vemu a nepojedu sám.

Jak budeš řešit moji situaci...zaplatíme co sníme a vypijem?

Já budu řídit...

Spálov-Ostrava-Ostrava-Brno-Ratíškovice a zpět,takže totál bez alkoholu...

Bohužel,nemůžu se dýl zdržet a nebo přijet v pátek...

Hodně štěstí s organizací...

Petr

2 sroubek

Ty musíš být za prostě všech okolností něco extra :-D:-D:-D:-D

S tvojí situací samosebou počítám. Zítra máme schůzku s provozní a dořešíme to a dám ti vědět. Neboj nebudeš muset platit něco co nevyužiješ.

;-)

[citace]MifakM napsal: 2 sroubek

Ty musíš být za prostě všech okolností něco extra

S tvojí situací samosebou počítám. Zítra máme schůzku s provozní a dořešíme to a dám ti vědět. Neboj nebudeš muset platit něco co nevyužiješ. [/citace]

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct...:-):-):-) a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to...

[citace]sroubek282 napsal:

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct... a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to... [/citace]

Neboj hned jak budu vědět podrobnosti zavolám Ti ;-)

[citace]MifakM napsal: sroubek282 napsal:

Já,jak Já,ale kolega co semnou pojede mne dneska celý den bombardoval a nevěděl sem,co mu mám říct... a kamarádce taky,protože sem chodí a čte to...

Neboj hned jak budu vědět podrobnosti zavolám Ti [/citace]

Jojo v klidu,nebo mi to napiš to meilu..

První záloha dorazila od Zok.

Dalsi zaloha od Nakiho

Uzavírat registrace budu až v říjnu, takže pokud by se náhodou nekonal sraz na Slovensku (doufám že se tam ale uskuteční), budou mít ti, kteří jej chtěli navštívit, možnost se ještě přihlásit alespoň do Prušánek.

ZÁLOHY A INFORMACE O PLATBĚ

Platbu zálohy nebo celého pobytu již můžete zasílat a to na účet u GE Money : č.ú.: 151816461/0600.

Zašlete buď celou částku (1400 x počet osob), nebo polovinu částky (700 x počet osob). Nejlepší bude celá částka. Ulehčíte a zjednodušíte ubytování a rozdělování pokojů přímo v Prušnkách před začátkem akce.

Prosím do informací pro příjemce platby napište VŠECHNY jména nebo přezdívky za koho platíte, případně alespoň počet osob. Obdržíte pak na srazu visačky se jmény/přezdívkami.

Jinak doplatek se bude platit na místě, přímo ředitelce hotelu při přebírání klíčů. Včetně doplatku za neobsazenou postel. Bude mít u sebe seznam na který pokoj kdo půjde a kolik bude doplácet.

Mifakm,chci se te zeptat jestli je velky rozdil v ubytovani mezi hotelem a sklepem?

Největší rozdíl je v tom, že hotel je součástí areálu kde akce bude. Sklepy jsou do cca 400m od hotelu.

Jinak kompletní strava pro všechny ubytované (jak na hotelu tak ve sklepech) bude na jednom místě a to přímo ve sklepu kde bude páteční akce, tedy cca 50 m od hotelu (přes parkoviště).

Sklepy mají vlastní sociální zařízení a většinou jsou to samostatné pokoje, normálně zařízené.

Něco v tomhle stylu :

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.