Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

• Toto téma obsahuje celkem 309 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel romariolt a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 310)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

husky19 napsal:

Pojedeme ve 4 lidech. Najde se tam nějaký pokoj por 4 kusy?

Bohužel. Pokoje jsou max. 3 lůžkové. Prozatím máte pokoj č.8 a 9.

Jestli Vám jde o minimalizaci částky, tak Vás mohu hodit do jednoho + jeden půjde k někomu (pravděpodobně pokoj č.22 – s kaqpa a kodl1). Ale neboj možností je několik. Třeba nechat Vás na dvou pokojích a dát k vám někoho, nebo Vás přesunout na některý ze sklepů (tam bude určitě možnost Vás ubytovat na jednou všechny) atd…

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

MifakM napsal:

husky19 napsal:

Pojedeme ve 4 lidech. Najde se tam nějaký pokoj por 4 kusy?

Bohužel. Pokoje jsou max. 3 lůžkové. Prozatím máte pokoj č.8 a 9.

Jestli Vám jde o minimalizaci částky, tak Vás mohu hodit do jednoho + jeden půjde k někomu (pravděpodobně pokoj č.22 – s kaqpa a kodl1). Ale neboj možností je několik. Třeba nechat Vás na dvou pokojích a dát k vám někoho, nebo Vás přesunout na některý ze sklepů (tam bude určitě možnost Vás ubytovat na jednou všechny) atd…

Dík, neřešme to. Není to otázka ceny. Moc se všichni těšíme ať spíme, kde spíme. Klidně mohu spát na nafukovačce a se spacákem jako čtvrtý v pokoji a nebo s kýmkoliv jinde. Může být i 8 a 9. Nikoho osobně neznám a je mi to jedno. Jedeme se pobavit, vyměnit zkušenosti, pokecat a užít si to. :-D:-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 husky19

3.9. ti dám vědět jestli bude možno ubytovat čtvrtého v pokoji na nafukovací matraci. Ale tu by jste si asi museli přivést 😉

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

MifakM napsal:

2 husky19

3.9. ti dám vědět jestli bude možno ubytovat čtvrtého v pokoji na nafukovací matraci. Ale tu by jste si asi museli přivést

To není problém, máme velké auto a přivezu i malého slona. :-D:-D:-D

(Raději hodně malého):-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Seznam přihlášených včetně přiřazení čísel pokojů je na první straně ve třetím příspěvku.

Prosím o kontrolu a feedback.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To MifakM:

Nech nám, prosím, ty pokoje 8+9 a připiš si k nám ještě jednoho účastníka srazu. Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.:-D:-D:-D

Takže nově: husky19 + 4

Dík

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

husky19 napsal:

To MifakM:

Nech nám, prosím, ty pokoje 8+9 a připiš si k nám ještě jednoho účastníka srazu. Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic.

Takže nově: husky19 + 4

Dík

hotovo 😉

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To je fofr.

Díky8-)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Již brzo budu uzavírat přihlášky. Kdo by měl ještě zájem napište!

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Nazdárek…

Mifaku,já spat určitě nebudu,přijedu v sobotu před obědem a večer musím valit dom…:-?:-?:-?

V nedělu se mi tam něco motá a musím být doma…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sroubek

diky za info, upraveno

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Nazdárek…

Mifaku,já spat určitě nebudu,přijedu v sobotu před obědem a večer musím valit dom…

Šroubes to s tebou nic nebude. :-?:-?:-?:-?:-?:-?

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

WOHANKA-TEAM napsal: sroubek282 napsal:

Nazdárek…

Mifaku,já spat určitě nebudu,přijedu v sobotu před obědem a večer musím valit dom…

Šroubes to s tebou nic nebude.

Neboj Došky,určitě si v klidu pokecáme…bohužel v tomto termínu dovezou do fabriky nové stroje a Já musím u toho být…sem vůbec rád,že dovalím v sobotu,ale sliby plním…kolem 11:00 ráno v sobotu mě tam kluci máte…:-D:-D:-D

to MifakM:budu hladné jak sotor….8-O8-O8-O,dooofám,že dostanu aspoň mravnů snídaňu…:-D:-D:-D:-D a pořádnů turecků kávu…:-D:-D:-D

Ber to jako popich..:-):-):-)

Kdyby chtěla semnů jet kamarádka,možu ju vzít?Určitě,bych nechtěl přijed sám…ve dvou se to lépe táhne…:-D:-D:-D

Ale toto ještě nevím,je to daleko do srazu…

Zdááár….:-):-)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 sroubes

sám ani nejezdi :-D:-D:-D:-D Já tě počítal automaticky s 1 osobou 😉

A ne že se ti po cestě “poláme auto” nebo “dojde benzín či nafta” … víš jak to bývá… holka vedle v autě, až příliš krátká sukýnka, hluboký výstřih, sem tam významné mrknutí očka, “náhodné” doteky… to se to pak emoce těžko ovládají :-D:-D:-D:-D

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

MifakM napsal: 2 sroubes

sám ani nejezdi Já tě počítal automaticky s 1 osobou

A ne že se ti po cestě “poláme auto” nebo “dojde benzín či nafta” … víš jak to bývá… holka vedle v autě, až příliš krátká sukýnka, hluboký výstřih, sem tam významné mrknutí očka, “náhodné” doteky… to se to pak emoce těžko ovládají

Nic…žádný výstřih a sukínky…povalí na vozík za auto…:-D:-D:-D

Řidič sa mosí soustředit na jízdu… :-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 310)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...