Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

• Toto téma obsahuje celkem 309 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel romariolt a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 310)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Dnes jsem mluvil se zastupkyní majitele a sjednal si schůzku na doladění akce. Uvidíme co z toho nakonec vypadne. Věřím, že to skončí pro nás šťastně. Bližší informace budu mít 3.9.2012.

alan1
    Člen
    (84 odpovědí)

Chtěl bych dojet,zatím mi blokni 2 místa v hotelu od pátku.Vzorky vína od nás ,oblast Boršice u Buchlovic beru sebou.Počty upřesním 15.září po návratu se Soroyi.Rád se seznámím se Šroubkem a uděláme dobrou dvojku.Já mám 195 cm a 110 kg, Šroubes podle fotek 165 cm a 60 kg, takže parádní dvojka.Pěkný víkend.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Aktualizováno. S tou postavou jsme na tom podobně, ale já jsem o kousek nižší 🙂

Díky alane

alan1
    Člen
    (84 odpovědí)

U nás je problém s časem a termínem,proto jsem se hlásil až nyní.Chtěl bych do Prušánek vzít více lidí z Hradiště a okolí,ale chce to na ně více času,proto ten termín upřesním až v září.Zdar Alan

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

alan1 napsal: Chtěl bych dojet,zatím mi blokni 2 místa v hotelu od pátku.Vzorky vína od nás ,oblast Boršice u Buchlovic beru sebou.Počty upřesním 15.září po návratu se Soroyi.Rád se seznámím se Šroubkem a uděláme dobrou dvojku.Já mám 195 cm a 110 kg, Šroubes podle fotek 165 cm a 60 kg, takže parádní dvojka.Pěkný víkend.

Pozor na to…!!!!!

Šroubes má 167 a 65kg…

Takže úplný kus chlapa… :-):-):-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Zde je nesmrtelné foto…

Standa a Steinar….

Prosím nerýpat,nebo bude vítr….:-D:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..Mifaku, upoutávku na sraz jsem dal i na naše stránky rybareninorsko.cz a už teď se těším..na srazík přivezeme nové nástrahy 2013,rákosky a kolovrátky…A vezmu i kameru abych si mohl zdokumentovat co budeš dělat ve sklípku po půlnoci….:-D:-D:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..na srazu bylo fajn..:-):-)

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Jo jo Honzo, máš pravdu, vůbec to nebylo špatný. Už se těším na další sraz. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Došky

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

honza dufek napsal:

… A vezmu i kameru abych si mohl zdokumentovat co budeš dělat ve sklípku po půlnoci….

Sem si toho všiml až teď, takže veškeré pořizování audio, video a jiných záznamů je přísně zapovězeno. Neuděluji práva 🙂

V opačném případě bude představení pouze a jenom v soukromém duchu pro Janku

:-D:-D:-D:-D

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Já fakt nechápu z čeho ty můžeš mít strach. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

WOHANKA-TEAM napsal:

Já fakt nechápu z čeho ty můžeš mít strach.

Kdyby jsi loni vydržel, věděl by jsi :-P:-P:-P:-P

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

No jo to máš pravdu. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Kapacita hotelu zaplněna. Nezapomeňte prosím, že ti co budou spát pouze po 2 na pokoji bude každý doplácet (stejně jako vloni) 100 kč/noc. Tedy za obě noci 200 Kč každý! Samosebou kdo bude chtít ušetřit a neplatit tuto částku dejte mi vědět, volnou postel bychom někým doobsadili.

Další se mohou samosebou hlásit nadále. Ubytování bude zabezpečeno v okolních sklepech. Oproti loňsku ale budeme trvat na osobní návštěvě nabízených prostor, aby se nestalo že ubytování nebude vyhovující.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

MifakM napsal:

Kapacita hotelu zaplněna. Nezapomeňte prosím, že ti co budou spát pouze po 2 na pokoji bude každý doplácet (stejně jako vloni) 100 kč/noc. Tedy za obě noci 200 Kč každý! Samosebou kdo bude chtít ušetřit a neplatit tuto částku dejte mi vědět, volnou postel bychom někým doobsadili.

Další se mohou samosebou hlásit nadále. Ubytování bude zabezpečeno v okolních sklepech. Oproti loňsku ale budeme trvat na osobní návštěvě nabízených prostor, aby se nestalo že ubytování nebude vyhovující.

Pojedeme ve 4 lidech. Najde se tam nějaký pokoj por 4 kusy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 310)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...