Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)
- Toto téma obsahuje celkem 309 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel romariolt a poslední změna proběhla před 12 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#42055 24.7.2012 v 18:14
Je třeba někam poslat peníze předem, nebo se platí až na místě?
Už se moc těšíme!
#42056 24.7.2012 v 18:38Ohledně záloh budu dávat info do kdy a na jaký účet zaslat.
EDIT
To husky19
Kolik Vás tedy bude?
#42060 24.7.2012 v 19:41To MifakM:
Čtyři lidé tutově a poslední zvažuje své časové možnosti.
#42061 24.7.2012 v 19:48husky19 napsal:
To MifakM:
Čtyři lidé tutově a poslední zvažuje své časové možnosti.
Tak zatím tedy píši 4. Pokud se rozhodne pátý že pojede, dej vědět 😉
#42062 24.7.2012 v 19:56To MifakM:
Dík, zítra jedu do Brna a zastavím se za Michalem v Dolní Lhotě. V květnu jedeme na Soroyu, tak potřebuji nějaké informace. V Norsku jsem byl již 16x (hlavně Hitra a Dolmoy), ale vysoko jen 1x Kokelv.
Ve čtvrtek by měl mít kolega jasno a já ti potvrdím konečný počet.:-)
#42127 25.7.2012 v 18:58Na konferenci bych jel rád, ale 1400,-Kč od páečního odpoledne do nedělního rána se mi zdá moc. Je pravdou to “all inclusive”? Nebude nutné nic dokupovat dodatečně? Nevládnu takovým kapitálem, aby mi tyto peníze nechyběly. Asi si raději koupím něco na ryby.
#42128 25.7.2012 v 19:03sorga napsal:
Na konferenci bych jel rád, ale 1400,-Kč od páečního odpoledne do nedělního rána se mi zdá moc. Je pravdou to “all inclusive”? Nebude nutné nic dokupovat dodatečně? Nevládnu takovým kapitálem, aby mi tyto peníze nechyběly. Asi si raději koupím něco na ryby.
Ano je to all inclusive… pokud nebudeš chtít, nemusíš dál nic kupovat. A každý ti potvrdí, že hlady nikdo loni netrpěl. Naopak.
#42129 25.7.2012 v 19:20Děkuji za velmi rychlou zprávu.
#42139 25.7.2012 v 21:14sorga napsal:
Na konferenci bych jel rád, ale 1400,-Kč od páečního odpoledne do nedělního rána se mi zdá moc. Je pravdou to “all inclusive”? Nebude nutné nic dokupovat dodatečně? Nevládnu takovým kapitálem, aby mi tyto peníze nechyběly. Asi si raději koupím něco na ryby.
Až uvidíš, co všechno za ty peníze dostaneš, tak sám uznáš, že ty peníze v žádném případě nejsou přehnané. Vřele doporučuji se tohoto srazu zúčastnit. MifakMova organizace spolu s Mikulčákem a Metrovkou Dvoumetrovkou je fakt dobrá. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Došky
#42147 26.7.2012 v 4:59Nevím sice odkud Sorga je, ale musím se ho trochu zastat. Sice jen malinko, ale přeci. Kdyby byl odněkud z dáli a kalkuluje s cenou benzínu či nafty, nebude to moc levný výlet.
To ale není můj případ. Já se moc s kolegy moc těším na nové i staré kamarády a známé. A pokud nám MifakM zajistí dobré moravské vínko, …:-). Nemám nic proti cuvée, některé je fakt špičkové, zvírazní chuť jednotlivých odrůd a je ku prospěchu. Naproti tomu bych nerad pil směsku podřadné kvality odpovídající “krabicáku z Lidlu” :-x.
Ale to určitě nebude náš případ. MifakMovi věřím a určitě to bude skvělé.
A Sorgo, zahoď splín a pesimizmus a pojeď také. Vždyť výlety do Norska také něco stojí a dáváme to rádi a i několikrát ročně. Tak proč na pokraji zimy nepokecat s partou přátel z celé republiky o činnosti, kterou máme tak rádi. Vždyť se známe jen z různých diskuzních fór a pod svými přezdívkami.
Když to tak po sobě čtu, tak to vypadá jako “reklama na sraz” :-D, ale rozhodně tomu tak není a já (i moji kolegové)se opravdu moc těšíme!!
#42149 26.7.2012 v 5:02A ještě se omlouvám za hrubku ve slově zvírazní x zvýrazní. Samozřejmě je správně s “ý”. Tak pardon, jsou přeci prázdniny 😉
#42156 26.7.2012 v 8:072 husky19
Co se týká vína je to trochu složitější. Jednak každému chutná jiné a za druhé to co chutná jednomu, nemusí chutnat druhému. Volně k dispozici bude standardní cuvéé. Do krabičáku z Lídlu to má opravdu hooooooodně daleko. Nicméně pokud by někdo chtěl odrůdovové víno, je možno si zakoupit (to není v ceně). Loni to někteří praktikovali.
#42158 26.7.2012 v 8:43To MifakM:
Nevidím v tom problém, jedu se pobavit a prožít pěkný víkend. A to se mi určitě povede. 😛
Jen jsem chtěl trochu podpořit Sorgu aby se neupínal k malichernostem a přijel “pobejt”. No řekni, kdy máme možnost se potkat, popovídat a vyměnit zkušenosti?
#42163 26.7.2012 v 9:09husky19 napsal: To MifakM:
Nevidím v tom problém, jedu se pobavit a prožít pěkný víkend. A to se mi určitě povede.
Jen jsem chtěl trochu podpořit Sorgu aby se neupínal k malichernostem a přijel “pobejt”. No řekni, kdy máme možnost se potkat, popovídat a vyměnit zkušenosti?
No od toho ty srazy přeci jsou ne? 🙂
#42167 26.7.2012 v 10:09…věřím že letos bude i víc filmů ” Z Akcí na vodě”…něco si připravím i já a co vím tak Mifak má v rukávu taky jeden parádní trumf…já sám se na to těším…:-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)