Hasvik, NO
temperature icon 12°C
mlha
Trondheim, NO
temperature icon 27°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 26°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 20°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

KONFERENCE RYBOLOVNORSKO 2012 – Jižní Morava (U Jeňoura)

KONFERENCE RYBOLOVNORSKO V PRUŠÁNKÁCH (JIŽNÍ MORAVA)

Pátek 2.11.

- ubytování hostů v odpoledních hodinách - od 15h

- počet hostů 100 - 130x

- začátek večerní akce U Jeňoura cca 18-19h:

- trvání do 3:00 - 4:00h

pohoštění v moravském stylu - "miskopečínky": pečené vepřové koleno, plněná plec, játra se slaninou, sekané masové kuličky, nechorské závitky, guláš, zelný salát, chléb

* od 19:30 DJ Kliment

* 20:30 - 22:00 degustace formou "otevřeného sklepa"/nabídkový stůl - 5 vzorků

* studené pohoštění ve dvou variantách

* po dobu večerní akce neomezená konzumace sudového vína (bílé, červené), vody, nealko slazených nápojů, kávy, čaje

* možnost přiobjednání piva - točíme Staropramen 10° anebo sektů - hosté si hradí sami

Sobota 3.11.

- 8-10h snídaně U Jeňoura

- 11h začátek konference: k dispozici káva, čaj, voda

Seznam přednášek:

Honza Dufek - Novinky pro rok 2013 (SavaGear, Rybaření Norsko)

Honza Dufek - Lov Kelerů

CK Wohanka Group (Došky) - Bezpečnost na moři a při rybolovu

CK Wohanka Group (Došky) - Představení kempu

RybolovNorsko (Sim) - Novinky pro rok 2013

RybolovNorsko (Sim) - Rybolov v teplých mořích

Janka - Norsko očima nejen rybáře

+ menší překvapení

- ve foie hotelu - 2 stoly pro prodej

- 13-14h servírovaný oběd U Jeňoura s nápoji: polévka, kuřecí roláda se šťouchanými bramborami se slaninou, dezert

- 14-18h konference: k dispozici káva, čaj, voda, domácí paštika a pomazánka s pečivem

- 18-19h servírovaná večeře U Jeňoura: moravský vrabec se zelím a knedlíkem (bramborový i kynutý) + nápoje po dobu večeře: 1 nápoj/os (nealko slazené nápoje, káva, čaj) + 1láhev vína/2os - po upřesnění počtu osob

Neděle 4.11.

- 8-10h snídaně U Jeňoura

- od 10h odjezd hostů

Cena výšeuvedeného pohoštění včetně ubytování (2x noc) a hudby je 1.400,-Kč/os

Při dosáhnutí počtu 130 hostů bude rezervována i tančírna pro tanec - tedy celý sklep je jen náš!!!!

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

!!! AKCE BUDE MÍT STATUS SOUKROMÉ AKCE. BEZ PŘEDCHOZÍ POTVRZENÉ REGISTRACE A ZAPLACENÍ ZÁLOHY (NEBO CELÉ ČÁSTKY) NEBUDE NA AKCI VSTUP UMOŽNĚN !!!

Odpovědět

[citace]mara45 napsal: to sroubek: tu Sambu si můžete dát spolu třeba v Praze na srazu!!

Doufám,že za rok taky dorazíme,bohužel jsme tento weekend měli přívlačové závody.Určitě tam byla super zábava.Budou ještě nějaké fotky z akce?[/citace]

Tak to je na co těšit...beru to na vědomí a slibuju ten tanec...

Přepíšem dějiny tance paní Janko..:-):-):-):-)

Kluci a nachystejte pořádnou odrhovačku...:-)

Já všem moc děkuji za účast a za to že nebyl žádný velký problém. Bez těch co tam byli by to nebylo ono a ti kteří se nezúčastnili mohou jen litovat

Ještě jednou děkuji mnohokrát!!!

Ještě doufám že se všichni domů dostali v naprostém pořádku a ze setkání si odnesli spoustu nezapomenutelných zážitků.

A speciálně Jance přeji klidné spaní :-D:-D:-D:-D:-D

PS: Fotky sem můžete přidávat, já sám jsem nefotil, ale vím že jste tam někteří foťáky měli, tak budu rád, pokud se tu nějaké objeví

;-)

Připojuji se ke gratulacím za dobře zvládnutou akci. Mifakovi díky za dobrou organizaci a všem ostatním za dobrou zábavu.

Došky

Děkuji všem kteří se podíleli na této akci,šťastně jsme dorazili domů..fotili jsme, fotky přebereme večer nebo zítra a budou tady nebo u mně..Ještě jednou díky všem že jste přijeli..

Akce to byla naprosto parádní ! Lidí bylo celkem dost,jídlo i víno taky nebylo špatný :-D Chtěl bych tady dát hlavně velké DĚKUJI Mifakovi ,že dokázal zorganizovat takový sraz. Přednášky od všech byly zajímavé a bylo jich dost jak o středním tak severním Norsku tak i z Malediv. Doufám,že se někdy zase takhle všichni potkáme...jinak velké dík samozřejmě i všem ostatním . Fotky dodám zítra ...

[citace]janka napsal:

Vsem diky za krasny vikend, dlouho jsem se tak nezasmala!

MifakM plni sliby - dekuji nejen za pomoc, ale hlavne za nevsedni zazitky!!!

Sroubku, jedine me mrzi, ze jsme si spolu nezatancovali ...

[/citace]

To je pravda ,historky z tvého cestování stály za to :-D:-D:-D

Přidávám se k výše napsanému,a ještě jednou chci poděkovat Jindrovi. Bylo to náročné,ale zvládl to stejně dobře jako ostatní.

to Kiki: Ani nevíme,jak to dopadlo s bílým mokem od Šroubka???

[citace]Naki napsal:

Přidávám se k výše napsanému,a ještě jednou chci poděkovat Jindrovi. Bylo to náročné,ale zvládl to stejně dobře jako ostatní.

to Kiki: Ani nevíme,jak to dopadlo s bílým mokem od Šroubka???[/citace]

Dopadl v lednici .... ještě mi tam tak decka zbyla , dneska jsem si ho dal na večeři s rohlíkem 8-)8-)8-)

Mifaku seš 1*

Moc se ti to povedlo.

Díky Michale a všichni co jste mi děkovali. Měli na tom podíl samosebou i zaměstnanci vinárny a hotelu. Vím, že tam byly drobné nedostatky co se týká organizace a příští rok se zkusím opět polepšit.

Tak uz jsem taky vcera v noci dorazila domu i ja.

Jidro, ze jsou to ale sny....!! Takze spim skvele!! Diky! Tesim sa na pristi rok, az se stanou realitou!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Sroubku, navrhuju mazurku!

;-)

2 Janka

S tou mazurkou byste Šroubkovi utrhla ruce :-)

Do toho bych se nepouštěl :-D

Teda Mifaku seš kanón

mě ještě dneska bolí vše a mluvit nemůžu.

Cesta dom v pohodě a těším se na další ročník.

pošli nějaké ty odkazy o kterých jsme mluvili.

čus Jarda.

[citace]Pafka napsal: 2 Janka

S tou mazurkou byste Šroubkovi utrhla ruce

Do toho bych se nepouštěl [/citace]

No spíš než utrhnuté ruce, tak by Šroubek lítal luftem. Takové to letadýlko jaké nám tatínkové dělali, když jsme byli v předškolním věku :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.