Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Končím

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Autor
    Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Sroubku Ahoj.

Počas 10 rokov rybačky v Nórsku, posledných 5 rokov som už chodil 2x ročne na 14 dní stačilo. Za toto obdobie som zanedbával okrem veľa iných koníčkov hlavne rezbarinu. Dreva mám odložené a nasušené veľa, tak sa teším a režem. V svojom veku 68 rokov aj po operáciách srdca sa cítim v dobrej kondícii, tak by som chcel rezať aspoň do deväťdesiatky. Ponechal som si celozväzovú rybačku na území Slovenska ktorú som tiež pre Nórsko zanedbával ( nepretržite rybárčim už od roku 1978 ). Všetkým norkom držím palce a každodenne budem tak ako doposiaľ sledovať tieto stránky.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Zabudol som obrázok k setu č.13, tu je

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tak to sleduji, neni to škoda?

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Trochu smutné,ale rozumím.Když jenom zvážím tu cestu,tak chlapi po šedesátce obdivuji.Jsem mnohem mladší a týden se dávám do hromady.Na Slovensku je taky krásně.Ať se vám daří.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Myslím, že to loučení s Norskem od Dreisiga nebude pro něho tak bolestivé.Když jsou další koníčky není co řešit. Věřím, že se určitě setkáme s jeho řezbářkou dílnou v tom smyslu, že zhotoví různé druhy ryb žijící v Norském moři.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Predám Multiplikátor CORBOS; Kapacita : monofil 0,45/330; 0,50/280; Pletenka 0,30/430; 0,35/350. V prevádzke max. 8 hod. Výborný stav, cena 20€ + poštovné podľa cenníka SP. Spôsob odovzdania : poštou na dobierku alebo osobný odber s platbou. Môj mail : jandreisig26@gmail.com, mobil 0918156646

PREDANÉ

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Ďakujem chlapci, bolo to ťažké rozhodnutie, lebo o Nórsku sa mi často sníva a ešte určite dlho bude. Prikladám dve rezby. Tú malú mám na pracovnom stole a tú väčšiu metrovú na trávniku pred balkónom na prízemí v paneláku.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

tomu se nedá jinak říct,než odchod do rybářskeho důchodu….doufam že občas na nás zde kouknete….:-)

vd
    Účastník
    (272 odpovědí)

Odkiaľ ste?

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

Sim Ahoj.

Škoda je len rozdiel medzi nákupnou a predajnou cenou, ale zato som si užil a ten úžitok niekoľkonásobne prevýši tú “škodu”.

Dreisig
    Člen
    (82 odpovědí)

v.d Ahoj.

Som z Martina.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Dreisig napsal:

Sroubku Ahoj.

Počas 10 rokov rybačky v Nórsku, posledných 5 rokov som už chodil 2x ročne na 14 dní stačilo. Za toto obdobie som zanedbával okrem veľa iných koníčkov hlavne rezbarinu. Dreva mám odložené a nasušené veľa, tak sa teším a režem. V svojom veku 68 rokov aj po operáciách srdca sa cítim v dobrej kondícii, tak by som chcel rezať aspoň do deväťdesiatky. Ponechal som si celozväzovú rybačku na území Slovenska ktorú som tiež pre Nórsko zanedbával ( nepretržite rybárčim už od roku 1978 ). Všetkým norkom držím palce a každodenne budem tak ako doposiaľ sledovať tieto stránky.

Přeju hodně štěstí…8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Končím

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...