Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

KIMOVI CESTY PO SVĚTĚ

Ahoj všem.

Od Františka sem dostal spoustu krásných fotek z cest,které uskutečnil.

Dneska mi to nedalo a zavolal sem mu.

Otázka zněla?

"Františku,můžu Vaše fotky přes zimu zveřejnit na webu?"

František je supr člověk a mám plné povolení.

Určitě k fotkám,které vložím něco napíše,je toho tolik,že to bude povídání na celou zimu ;-);-)

Františku,díky za ochotu.

Já začnu,ale Kanadou...

Odpovědět

[citace]kulik napsal:

2 mara: Když jsem to dnes brzy ráno prohlížel, tak jsem si říkal něco podobného. Musíme se zítra optat jak to je ? Zda šel František teprve spát nebo již vstával?[/citace]

Aby nebyl František vyčerpán Šroubkovými dotazy. Ten kluk malá když se do něčeho pustí, tak to stojí za to. Již se na zítřejší setkání těším.

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Došky

trochu se nejspíš opozdím, ale určitě dorazím. Snad se neleknete :-D

To Mr. Kocka: Zdravím,budeme se těšit a neděs nás.

Wohanka team má pravdu. Dopracoval jsem odpovědi na Sroubkovi otázky a do konce týdne mu to pošlu.

To kim: Františku díky, už se moc těšíme na nové fotografie a Tvá dobrodružství a vyprávění.:-?

[citace]kim napsal: Wohanka team má pravdu. Dopracoval jsem odpovědi na Sroubkovi otázky a do konce týdne mu to pošlu.[/citace]

Ano,je to pravda...zatím sem to četl a je se opravdu na co těšit..8-O8-O8-O

Tom s úlovkem. Málomluvný, ale zkušený průvodce.

[citace]kim napsal:

Tom s úlovkem. Málomluvný, ale zkušený průvodce.[/citace]

Františku,co se s tímto úlovkem dělá dál??Je třeba mít povolení?Lov je limitován?

Samozřejmě bez licence nelze lovit. Z medvěda dělají guláš, ale já jsem to odmítl. Možná jsem udělal chybu - nevím. Na Kubě jsme si dali krokodýla a jídlo z něho nic moc - připadalo mě kořeněné až nepřirozeně. Kůže z mědvěda se nechá vyčinit a je na stěnu jako dekorace. Ještě je možné si vybělit lebku. Kůže z baribala na rozdíl z gryzliho se mi více líbí.

[citace]sroubek282 napsal:

toto mít na hlavě,tak už mě asi nikdo nenajde..

[/citace]

Tohle bys Šroube na hlavě neunes. :-D:-D:-D:-D:-D

Další článek od Kima je na světě,myslím,že je se opět na co těšit.Tentokrát se vydáme do Malajsie.

Brzo už vyjde na světlo světa...

Vydáme se do nepropustného pralesa...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.