Sleduju všechny příspěvky od severu až po jih.Letos se chytá spoustu velkých tresek a halibutů.
Ale o velkých keler se moc nemluví,ukažte foto těch bojovných krasavců,na co ste je chytli,kde a jak... a zážitky z boje....8-)8-)8-)
Sleduju všechny příspěvky od severu až po jih.Letos se chytá spoustu velkých tresek a halibutů.
Ale o velkých keler se moc nemluví,ukažte foto těch bojovných krasavců,na co ste je chytli,kde a jak... a zážitky z boje....8-)8-)8-)
budu muset až z domu tu je internet skabý tak že nepřežvýká fotku o velikosti 730kb
Odpovědět
také přihodím jeden úlovek bývalého parťáka. Minulý rok první turnus.
120cm z Aure
tak nevím, tady mi ho to vypíše, ale nevidím ho..., ale do galerie se nahrál :(
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/user-gallery/Mr.Kocka/1309359092.jpg
Odpovědět
Poraďte...už jsem na stránky několik fotek a vždy to šlo, teď to háže chybu: "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 13056 bytes)."
Fotka má velikost 623kb.
Zkoušeno uploadovat z více prohížečů..
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
Poraďte...už jsem na stránky několik fotek a vždy to šlo, teď to háže chybu: "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 13056 bytes)."
Fotka má velikost 623kb.
Zkoušeno uploadovat z více prohížečů..
[/citace]
tak to nevím,ale někdy mi to píše taky a potom to jde...napiš přímo adminovi tohoto webu...
Odpovědět
2 kaqpa
je to problém na straně serveru. Přesněji na straně php. V případě že script na nahrátí obrázku na server neskončí standardně (skončí s chybou) zobrazí se tato hláška. Jedná se totiž o script, který současně zmenšuje velikost uploadovaného obrázku a pokud je v php.ini nastavená malá velikost paměti pro tyto scripty, nedojde k jeho dokončení a zobrazí se tato hláška (je to i v případě příliš dlouhé odezvy Vašeho PC a serveru).
Stačí v php.ini upravit velikost parametru "memory_limit" na vyšší hodnotu (standardně bývá 8 Mb). Případně parametrům "max_execution_time" a "max_input_time" nastavit hodnotu 0 (vypne časování). Toto vše ale musí provést administrátor serveru.
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal: ..."černé" zátiší..[/citace]
pěkné dripeny 8-),na co si lapil?A v jakém termínu?
Odpovědět
2 sroubek
vzhledem k tomu, že na fotce je patrná černá guma, tak asi na ni 8-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: honza dufek napsal: ..."černé" zátiší..
pěkné dripeny ,na co si lapil?A v jakém termínu?[/citace]
...to jsou loňské lafety, chytali jsme je od dubna do června, moje standartní nástraha na tyhle černé šviháky je černý MYSTIC...
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
2 sroubek
vzhledem k tomu, že na fotce je patrná černá guma, tak asi na ni [/citace]
vzhledem k tomu,že vidím jenom dvě fotky,tak sem se ptal,ještě vidím dobře,ale když není foto,tak to nejde vidět...
Odpovědět
2 sroubek
Ja vidim od Honzy fotky 3, na té poslední je právě ten černý Mystic ;-)
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...