Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Když začne foukat

• Toto téma obsahuje celkem 70 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel laxik a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 71)
  • Autor
    MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 shark

Nikdy neříkej nikdy a taky člověk by měl zkusit za svůj život co nejvíc 🙂

Mě lov v USA a nebo v Oceánii láká, ale mé prostředky jsou jaksi “naladěny” úplně na jiné frekvence :-O Nicméně svůj sen si jednou splním 😉

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

Na kolik Te prijde rybacka v Norsku?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

shark napsal:

Na kolik Te prijde rybacka v Norsku?

Komplet i s dopravou stredni Norsko na 10 dnu 13 000 – 16 000 Kč (což není ani na letenku do USA 🙂 )

Finnmark (severní Norsko) tak od 20 000 Kč

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

od pristiho roku budu delat ,,rybarske zajezdy,, na Galveston.Zadna cestovka,ubytovani u mne…a bude to hooodne levne:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

shark napsal:

od pristiho roku budu delat ,,rybarske zajezdy,, na Galveston.Zadna cestovka,ubytovani u mne…a bude to hooodne levne

Ubytovani muze byt sebelevnejsi, ale kdyz letenka stoji pres 45 000 Kč, se to trochu prodraží 😛

Radek Mašinda
    Člen
    (41 odpovědí)

shark – za rybami do EU a Evropy opravdu nemusim, děkuji. Pane shark a proč tady jste a dáváte rady ohledně rybolovu, když nás tak nemusíte ????

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

To Karihavet:

Pan “Shark” je Čech a jakým nejlepším způsobem přilákat lidi na jeho kšeft? Dostat se nám rybářům do podvědomí.

Pan Shark absolutně nic netuší o rybolovu v Norsku a ani to nemíní zkusit.Je to prostě jen snaha o reklamu…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

To Shark: Drž se tématu, máš tady vlákno Rybolov v USA.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

shark napsal: jo ja vim,netvrdil jsem ze je to tam vhodne…ale treba v cechach nekde na pehrade…nic jen takova idea

jo a jezdit za rybama do evropy…a vubec do EU dekuji opravdu nemusim

to shark:

Tak pro mě je to jasná věc!

Shark nechce, jak sám píše: “jezdit za rybama do evropy … a vůbec do EU děkuji opravdu nemusím”, protože by to měl asi za trest nebo nevím, jak jinak mám k tomu rozumět?

To znamená pro mě: “jezdit za rybama do Ameriky … a vůbec do Texasu děkuji opravdu nemusím”

Pozdrav, Kormoran

:-E

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

to MifakM tchyne platila pred tydnem za spatecni letenku

15 000korun,pokud vsak litas prvni tridou tak je tech 45 000 pravda…

to Kormoran jezdi nekdo z Aliasky do cech strelit medveda?

Az jo tak ja tam pojedu na ty ryby…

Jinak dovolena v cechach…dve veci…

SILENE CENY pro nas z USA jste proste drahy,dovolena v Karibiku na Hawai nebo Aliasce je proste levnejsi…

Druha vec…v roce 1989 prevzali u vas moc bolsevici od komunistu…

Je sutny ze to lidi nepostrehli…a RUDE i kdyz maskovane vazne nemusim!

to DKlukin nejsem cech…a nikdy jsem nebil(pravopis napovi;-))

lidi z cech mam rad,manzelka je ceska…

Budes se divit ale americane jsou ochotni platit za to co nabizim vic nez jednou tolik nez cesi…kdybi jsem to delal cez cestovku tak rozhodne bi to stalo mnohem vic…Taky bych rad lidi co se budou radi vracet…jo je to busines,ale kdyby mi slo jen o $ tak je muzu vydelat mnohem lip jinak.

Pro mne je to takovej prijemnej ,,duchod,, a spusob jak jsi uzivat a pritom jsi na to vydelat…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Chlapi,už by bylo dobré sa přestat hádat a začat mluvit o věcech,které budou zajímat všechny,nebo néé?Toto mi připadá jak na jiném webu.

Bylo by dost dobré,kdyby sa každý vrátil ke svému tématu a je to…

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

dik a naprostej souhlas;-)

tuky
    Účastník
    (61 odpovědí)

2 sroubek

na jednu stranu máš pravdu ale za sebe můžu říci že těch pár dní co tu diskutují shark, ZAPA, vamor, MifakM a další, sem chodím i několikrát za den. Ve staré diskuzi se takhle diskutovalo každou chvíli a byla zajímavější. Ono diskuze je o tom aby se diskutovalo i s protichůdnými názory, samozřejmě bez vulgarismů. Pokud všichni se vším souhlasí, tak pak není o čem diskutovat.

tuky
    Účastník
    (61 odpovědí)

shark napsal:

to DKlukin nejsem cech…a nikdy jsem nebil(pravopis napovi)

lidi z cech mam rad,manzelka je ceska…

Budes se divit ale americane jsou ochotni platit za to co nabizim vic nez jednou tolik nez cesi…kdybi jsem to delal cez cestovku tak rozhodne bi to stalo mnohem vic…Taky bych rad lidi co se budou radi vracet…jo je to busines,ale kdyby mi slo jen o $ tak je muzu vydelat mnohem lip jinak.

Pro mne je to takovej prijemnej ,,duchod,, a spusob jak jsi uzivat a pritom jsi na to vydelat…

Vůbec mě nezajímá jestli jsi čech nebo ne, zajímavé je to že chyby ve tvém pravopisu jsou až v téhle citaci. Na američana je to dooooost slušnej výkon.

shark
    Člen
    (486 odpovědí)

ale ja nejsem american:-D…teda zatim ne8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 71)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Když začne foukat

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...