Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 22°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Zdarec! My jedeme 29.4. - 7.5. 2011 sem. Byl jste někdy někdo někde poblíž? Není to už moc nízko? Byli tam už 3x známý a říkali good.[map=Venøy, 6717 Flatraket, Norway=map]Venøy, 6717 Flatraket, Norway[/map]

to Vydra:kde si na to přišel,snad vám to vyjde,nové místo,jaké máte lodě atd.....

To Vydra: My ideme vzdušnou čiarou cca. o 25 km severnejšie do Vanyvsfjordu - Hakkalestranda. 4.6. - 11.6.

Vždy to bolo veľmi dobre miesto.

Ryby:

Kelery a fakt veľký (dosť cez meter)

Tresky obecné - najvačšia 90 cm

Tresky škvrnité aj polaci

Halibut zatiaľ jeden (ololo metra) a kočka to samé.

U Nemcov sme videli aj veľkého mieňa - vysoko cez meter.

Je tam jeden problém, a to je počasie a vlny.

Celé okolie poloostrova Stadlandet (myslím, že sa tak volá) je v otvorenom mori a ničím nieje chránené. Je to dobré pre ryby ale pre rybárenie už horšie. Preto, ked je počasie, tak je to paráda ale keď začne fúkať z oceánu....

Jeden rok sme sa na vodu dostali asi 3x alebo v noci, keď vietor trochu utíchol.

to Stipko:

Dík. Takhle přesně nám to popisovali ti co tam byli teda to rybaření. Ale to místo je prý perfektně schovaný za ostrůvkama tam se dá chytat pořád a 3km je to na moře. Tak jsem zvědavej.

to Šroubek:

Jedem tam na doporučení tak doufám, že to bude good. Lodě podobný jak George a Anbjork, ale prý dostačující. Vzhledem k tomu, že ti co nám to doporučili jezdí do Norska již 11 let a sem jedou už po 4 nebo 5 a to byli i na Lofotech tak pevně doufám, že to bude o.k.

Jsou tam poblíž i jezera kde se dá chytat.

Sem přesně jedeme - Venoya

8.8.2011 -17.8.2011 Skotsfjord, jedeme na stejné místo jako v roce 2010, kdy jsme si zde skvěle zachytali.

to Vydra:Ladine,ty jeden kluku,jak pojedeš kolem,tak sa stav,dlůho sem tě neviděl,mosíme pokecat.

My jedem s Markem na Bakkan,už to semnů pěkně šije.... :-) znáš to...

1-11.7.2011 Sandland Brydgge. Chtěl jsem se eptat jestli nemáte někdo zkušenosti s ubytováním v Altě u letiště. Musím přespat jednu noc, než mě kolegové vyzvednou po cestě. Díky za zprávu.

To holoubek: Ze stejných důvodů využívám v Altě penzion Baarstua Guesthouse (www.baarstua.no). Na přespání to vyhovuje,naposled jsem platil asi 700NOK. Je to dost drahé,ale ceny jsou všude dost podobné,mnohde i větší. Leží u hlavní průjezdní silnice mezi letištěm,přístavem a centrem. Ahoj Jonas.

[cricket) napsal:

to Stipko:

Ahoj,já jedu taky do Hakallestrandy,ale letos poněkud dýl(15-25.6.2011).

Jezdím tam každý rok,poslední roky jezdím jen do té žluté chaty Kragseta.Loni jsem byl konec dubna ,začátek května a vlny byly opravdu

velké.Byli tam kousek ode mně Češi a ti mi říkali,že když viděli v jakých vlnách vyjíždím,tak vůbec nepočítali ,že se vrátím.A to nevěděli ,že mi zhasl motor a musel jsem rozdělat karburátor rybařskýma kleštěma. Pracně jsem ho v tom extrému dával do do chodu.Jinak

jsem tam ,ale vždy nachytal dost ode všeho.:-)

Ahoj, jedeme do Urke , 10.dubna , už po ........

Ahoj otapa do jake jedes chaty a jak to tam v dubnu bere,ja jedu 29.4.taky Urke

Naše parta vyráží 13.6. na Hitru. Již se aktivizujeme. Jaké nástrahy a pod. Mám na Vás kolegové dotaz. Asi 3x jsem zkoušek při pilkrování světelné trubičky. Neměl jsem úspěch. Používám svítící korálky, které si sám navazuji a zatím to šlo. Asi jsem s těmi trubičkami dělal nějakou chybu. Letos bych to chtěl opět zkusit. Prosím o Vaše zkušenosti. Kolega mě do toho tlačí. Samozřejmě mu podlehnu.

Děkuji.

Rovněž jsem neměl žádný úspěch na nástrahy - háďátka i když jsem zkoušel různé bary. Asi dělám chybu v technice lovu. Na zelené přidávám "maso" - mník a polak.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.