Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Tak za 30 hodin odjezd směr Valsoya. Nemáte někdo aktualni info z okolních fjordů (Aure a okolí)?

Paní Vlatino,přeji Vám rychlé udravení a doufám že se ještě do toho krasného NORSKA podívate.

Pro paní Vlastinu:

Připojuji se k přání rychlého uzdravení - a budiž Vám motivací krásné Norsko, které tam na Vás tu chvíli, než se dáte dohromady, jistě rádo počká! Držím všechny palce!

Milá pani Vlastina, teraz som sa vrátil z nášho krásneho NO, preto som si Váš skoro rezignujúci príspevok prečítal až teraz.Aj keď sme sa osobne nikdy nestretli a v jednom prípade sme sa aj trochu poškriepili, inokedy zasa pobavili, ja Vás beriem ako blízkeho človeka, ktorému želám len všetko dobré. Chcem veriť a som presvedčený, že Vaše terajšie problémy so zdravíčkom sú len dočasné a preto Vám nedovolím "hádzať flintu do žita". Vy ste predsa bojovník a tak ste povinná bojovať!!! MUSÍTE!!! Čaká predsa na Vás Vaše NO a ďaľšie víťazstvá v súťažiach o naj rybu. Držím Vám palce a želám si, aby ste sa s odstupom času ozvali s informáciou, že všetko je v norme a už pripravujete ďaľšiu výpravu. Toto by ma veľmi potešilo, takže bojujte a urobte mi radosť!!!

Čau Míšo ,to jsi jim to dovolil, aby tak zasvinili stránky Láďa

Už jsem podnikl kroky, dostane ban, až se admin vrátí do kanceláře.

to sim: Super Simi, nechápu co je to za sráče a kdeberou tu drzost:-( :-E ... !!!

Za dva dni odchádzame na ostrov Garten,chytá sa v hĺbkach cez 300m,

tak som zvedavý,aké ryby tam sú.

Za 10dni Urke letos po druhe prvni vyprava uspesna druha bude spis o vyletech jede cela rodina

za 9 hodin odjezd směr Nordkapp. už aby sme tam byli........

to Treska008:to ti závidím:-(hned bych jel taky,se synem,manželka na to neni8-O ta se ráda smaží na pláži:-P :-P

Za 16 dní Soroy - bez manželky :-D

to Treska008 něco nám tam v tý vodě taky nechte na září :-D

35 Lysoysundet, sakra, já se těším, co ty Čolkine??

Manzelka se taky rada smazi,moje posledni ctyri vypravy do norska byla sama opekecka a Ludwa neboj vzdyt pisu,ze to bude hlavne o vyletech

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!