Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

• Toto téma obsahuje celkem 234 odpovědí. Do diskuze (114 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sten76 a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 235)
  • Autor
    Ladik
    Účastník
    (68 odpovědí)

Jak to vidim tak letos jedu sem (___.___)

Va
    Účastník
    (7 odpovědí)

Za 43 hodin odjezd na Nordkapp,uz aby bylo pondělí.:-D:-D:-D

Va
    Účastník
    (7 odpovědí)

Ještě 6 hodin a hurá směr norsko.:-D:-D:-D

Petr
    Účastník
    (81 odpovědí)

Dnes odjíždíme na Hitru

tak nám to tam pořádně nakrmte a hlavně vypněte vítr na dva týdny 😀

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.Nemáte někdo nějaké informace o rybolovu na Smole(severní část okolí Hoppenu).Vyrážíme za 29 dní.Díky za informace.

otis
    Člen
    (38 odpovědí)

Nazdárek všichni . Večer vyrážíme na Smolu k Egilovi… D:-D:-D

Tak nám ,prosí držte palce… 😎

díky Oťas & spol

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Zdar Norci,tak jsme se konečně dočkali a za tři hoďky vyrážíme na ostrov Løkta,je tam wifi takže dáme s Mifakem info jak to jde a jak to tam vypadá,zatím tam moc čechů nebylo tak uvidíme…

Janoušek Jindřich
    Člen
    (13 odpovědí)

Ahoj, naskytla se mi příležitost jet v září na Vesterály viz. http://www.fjordcamp.no. Můžete mi někdo dát informace, jak to vypadá v této době s počasím a rybami ? Není už po sezóně (od 15. září) ? Pravděpodobně by to mělo být obdobné jako na Lofotech. Pro mě by tato severnější oblast byla premiéra, zatím jsem navštěvoval pouze střední Norsko. Předem děkuji za případné odpovědi a rady, JindraJ

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

zdravím všechny,

začátkem července odjíždíme na b]Skutvik – Hammaroy [/b]. budu vděčen za všechny rady, tipy a informace, předem dík

Karel Svoboda
    Účastník
    (83 odpovědí)

Za 24 hodin vyrazime smer Soroya 😛 😛 😛

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

Smer Soroya 😎

Za 14 dní nástup v plnej výbave v prístave Vaagan…:-P

Vlastimil Havlas
    Účastník
    (32 odpovědí)

V půl páté ráno budíček a v 5.25 Hutníkem do Prahy na letiště. 13.25 odlet směr Trondheim a potom slabé tři hodiny do Lauvsnes, kde už na nás ty mršky šupinaté doufám čekají.:-P

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

Nejede někdo na Harbak 20-30.7.2011 ?

Ondřej Rezek
    Člen
    (20 odpovědí)

Ursus napsal: 10.06. – 20.06.2011 Rikarda , SOROYA

Promin ale odkud si?? 😛

Petr Bubla
    Účastník
    (9 odpovědí)

JindraJ napsal: Ahoj, naskytla se mi příležitost jet v září na Vesterály viz. http://www.fjordcamp.no. Můžete mi někdo dát informace, jak to vypadá v této době s počasím a rybami ? Není už po sezóně (od 15. září) ? Pravděpodobně by to mělo být obdobné jako na Lofotech. Pro mě by tato severnější oblast byla premiéra, zatím jsem navštěvoval pouze střední Norsko. Předem děkuji za případné odpovědi a rady, JindraJ

Ahoj Jindro, osobně jsem tam nebyl, ale před dvěma lety jsme na toto místo dostali doporučení od kolegů z Německa, kteří mají 20-ti leté zkušenosti. Mimochodem, dle jejich mínění je (bylo) nejvíce ryb na Islandu. Dle našich zkušeností z okolí ostrova Senja je konec září ještě možný, ale je to opravdu konec sezóny. Ryby nicméně ještě berou. Do Fjord campu jsme i přes doporučení nakonec nejeli, protože preferujeme více soukromí bez rybářského přetlaku, optimální je mít daný fjord jenom pro sebe, a místa pro další výpravy hledáme sami pomocí desítek hodin na internetu a přímým kontaktem s majitelem. Pokud se tam vypravíš, napiš prosím nějaké zkušenosti pro ostatní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 235)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...