Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Jak to vidim tak letos jedu sem (___.___)

Za 43 hodin odjezd na Nordkapp,uz aby bylo pondělí.:-D:-D:-D

Ještě 6 hodin a hurá směr norsko.:-D:-D:-D

Dnes odjíždíme na Hitru

tak nám to tam pořádně nakrmte a hlavně vypněte vítr na dva týdny :-D

Zdravím.Nemáte někdo nějaké informace o rybolovu na Smole(severní část okolí Hoppenu).Vyrážíme za 29 dní.Díky za informace.

Nazdárek všichni . Večer vyrážíme na Smolu k Egilovi... D:-D:-D

Tak nám ,prosí držte palce... 8-)

díky Oťas & spol

Zdar Norci,tak jsme se konečně dočkali a za tři hoďky vyrážíme na ostrov Løkta,je tam wifi takže dáme s Mifakem info jak to jde a jak to tam vypadá,zatím tam moc čechů nebylo tak uvidíme...

Ahoj, naskytla se mi příležitost jet v září na Vesterály viz. www.fjordcamp.no. Můžete mi někdo dát informace, jak to vypadá v této době s počasím a rybami ? Není už po sezóně (od 15. září) ? Pravděpodobně by to mělo být obdobné jako na Lofotech. Pro mě by tato severnější oblast byla premiéra, zatím jsem navštěvoval pouze střední Norsko. Předem děkuji za případné odpovědi a rady, JindraJ

zdravím všechny,

začátkem července odjíždíme na b]Skutvik - Hammaroy [/b]. budu vděčen za všechny rady, tipy a informace, předem dík

Za 24 hodin vyrazime smer Soroya :-P :-P :-P

Smer Soroya 8-)

Za 14 dní nástup v plnej výbave v prístave Vaagan...:-P

V půl páté ráno budíček a v 5.25 Hutníkem do Prahy na letiště. 13.25 odlet směr Trondheim a potom slabé tři hodiny do Lauvsnes, kde už na nás ty mršky šupinaté doufám čekají.:-P

Nejede někdo na Harbak 20-30.7.2011 ?

[citace]Ursus napsal: 10.06. - 20.06.2011 Rikarda , SOROYA [/citace] Promin ale odkud si?? :-P

[citace]JindraJ napsal: Ahoj, naskytla se mi příležitost jet v září na Vesterály viz. www.fjordcamp.no. Můžete mi někdo dát informace, jak to vypadá v této době s počasím a rybami ? Není už po sezóně (od 15. září) ? Pravděpodobně by to mělo být obdobné jako na Lofotech. Pro mě by tato severnější oblast byla premiéra, zatím jsem navštěvoval pouze střední Norsko. Předem děkuji za případné odpovědi a rady, JindraJ [/citace]

Ahoj Jindro, osobně jsem tam nebyl, ale před dvěma lety jsme na toto místo dostali doporučení od kolegů z Německa, kteří mají 20-ti leté zkušenosti. Mimochodem, dle jejich mínění je (bylo) nejvíce ryb na Islandu. Dle našich zkušeností z okolí ostrova Senja je konec září ještě možný, ale je to opravdu konec sezóny. Ryby nicméně ještě berou. Do Fjord campu jsme i přes doporučení nakonec nejeli, protože preferujeme více soukromí bez rybářského přetlaku, optimální je mít daný fjord jenom pro sebe, a místa pro další výpravy hledáme sami pomocí desítek hodin na internetu a přímým kontaktem s majitelem. Pokud se tam vypravíš, napiš prosím nějaké zkušenosti pro ostatní.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.