Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Kdo?Kdy?A kam jede-rok 2011

Rok sa kvapem blíží ke konci,stará sezona je u konca a nová začne co by dup.

Jako loni sem založil toto téma.Poďme si pokrátit tu dobu čekání na náš očekávaný odjezd.

My letos vyrážíme na Bakkan,jedeme tam poprvé.Musel sem najít nové místo,staré nám padlo ůplně.

Na Bakkanu budem od 22.5-2.6.2011

Odpovědět

Máme jedno volné místo na zájezd do Norska na Titran termín 20.5. - 1.6.2011 autobusem ale dá se i letět. Jestli má někdo zájem tak se ozvěte a dáme ti všechny informace. telefon 777235802, Filip Liška

Zdar. 18.5.vyrážíme směr harbak. Nějak se to táhne

slavo : my tam vyrážíme 20.5. tak to se tam potkáme.Luboš

1x - Soroya: 20.6. chata Vagan

2x - Lauvsnes-Zanzibarinn: 8.8.8-)

luboš: Jedeme z Brna na 10 nocí. Tak štastnou cestu a pěkné počasí, co ještě víc

V I K N A - Hansvika za 10dni:-D

VIKNA - Andvika taky za 10 dní

http://kart.gulesider.no/m/Ijeen

Valsoya - Vinjefjorden

30.7. - 9.8.

Jede-li někdo do okolí, budeme vděční za aktuální info.

[map=63.151254,8.55011=map]63.151254,8.55011[/map]

Toto je oblast působení CK KORLIN,byl jsem tam třikrát,nachytat se dá,ale je to rok od roku horší,předloni jsme jezdili 20km daleko.Ty časy,kdy stačilo vyjet ke kostelíku už jsou pryč.Někdo se tam vrací už řadu let a je spokojený - viz starší diskuse Korlin,nebo Aure.Dnes Korlin patří pod IDEAL tour,mají tam kontakt na nového správce,určitě poradí,je tam už dva nebo tři roky.

Lukymu: jezdím do této oblasti už 5 roků, celkem 7x a úplně nesouhlasím s Petrasem. Někdy se nachytat dá a někdy méně, ale to je jako všude na rybách. Loni 3 dny výbuch a potom jatka. Ten termín je podle mě trochu nešťastný. V létě jsem tam byl, ale jen jednou, tak třeba to budete mít jiné. Měli by tam být makrely.V letním termínu jsme větší ryby chytli pouze brzo ráno tzn. ve 2.00 až 5.00, přes den jenom náhodný polak, ale zase 99cm. Máme z této lokality také tresku obecnou 114 cm, 16 kg, zrovna loni. Je tam velmi zajímavé chytat ze břehu. Kdyby jsi chtěl konkrétní "horká místa" rád poskytnu.

Chlapi ještě včera jsem si myslel, že to máme za 17.Dnes jsem zjistil že to je jenom za 9.

No není to nádhera se takhle pěkně zmýlit? V práci je to naštěstí takto lepší.

Soroya Vagan.:-D:-D

Ahoj tak naše parta odjíždí 10.5.2011 směr Soroya!!!!!!!!!!!!!! Snad tam ještě budou ryby!!!!:-D:-D:-D:-D

[citace]honzak napsal: Ahoj tak naše parta odjíždí 10.5.2011 směr Soroya!!!!!!!!!!!!!! Snad tam ještě budou ryby!!!![/citace]

Aktuální info ze Soroya je, že ryby tam jsou od 30.4. do 10.5. Po 10.už tam není ani šupina. Odjíždíme zítra... :-D:-D:-D8-)8-)8-)

Za 19 hod odjezd Lesund (oblast Aure), jedeme tam po mockolikátý a snad to dopadne jako vždy, špicově!!!

Ostrv Smola za 2 DNY. Už je zbaleno a hajdy na Ně.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!